Shorty 1: Love

534 37 2
                                    

Eerste short story die ik post. De volgende zal wat sneller geupload worden, maar mijn nieuwe boek gaat wel voor want die is gewoon vollop bezig maar deze is eigenlijk al een soort van afgelopen dus ja. Ik noem het Shortys (lekker origineel) en hier is dus de eerste (zoals ik al zei). Ik hoop dat je het leuk vind en bedankt als je nu nog steeds leest, Xxx Claire

Skye

Elke dag weer, iedere ochtend opnieuw probeer ik me te herinneren, ik probeer me alles te herinneren wat er gebeurt is. Maar ik kom niet verder dan wat er die laatste dag bij mijn menselijke ouders is gebeurt. Zeker nadat ik heb gezien hoe veel pijn Adry wel niet heeft elke keer dat ik of iemand anders erover begint of het erover heeft, zou ik het haast voor haar willen herinneren. Ik sta op van mijn stoel en loop naar Adry toe.

"Zou ik je om maar één ding kunnen vragen?" zeg ik. Ze kijkt op, wel gewoon normaal maar ik zie dat ze elke keer weer die pijn verschuilt. "Natuurlijk" zegt ze zo opgewekt mogelijk. "Dit is het laatste wat ik je zou vragen maar zou je me willen vertellen wat er tussen ons is gebeurt, van begin tot eind" vraag ik zo voorzichtig als de vraag me toelaat. Met moeite knikt ze "Als dat jou zou helpen" zegt ze zacht.

We zitten samen op haar bed, ze heeft me al vertelt over onze eerste ontmoetingen, nu komt ze aan bij wat zij zegt dat het laatste was. "We vlogen door de lucht om te vluchten, maar je werd neergehaald door Dario. Hij stak haast een mes in mijn hart en toen..." ze snikt even, ik wrijf haar over haar rug. "Toen dook je voor me, zakte je voor me in en je glanzende haar en je heldere ogen leken wel gedoofd te worden. Je zei voor het laatst dat je van me hield en toen sloot je je ogen"

Ondertussen zit ze te huilen, maar na haar laatste woorden lijkt er iets in me om te schakelen. "Droog je tranen Adry. Ik weet dat ik me niets meer herinner, maar na dit alles, ik... ik hou van je" zeg ik, ook ik voel tranen in mijn ogen prikken. Adry kijkt naar me op, haar ogen glimmen. "Echt" snikt ze, nu van blijdschap. "Ik... ik denk het wel ja" zeg ik nu ook huilend van blijdschap, ik lijk haast verrast van mezelf "Ik voel weer wat ik altijd voor je heb gevoeld" snik ik verder.

Voor ik het weet trek ik Adry tegen me aan en drukken we onze lippen op elkaar. Een warm gevoel raast door me heen, het voelt zo goed en... vertrouwd. Als Adry weer van me weg beweegt, kijk ze me blij, haast gelukkig aan. "Ik herinner het me nog steeds niet echt, maar het gevoel, alsof het nooit anders is geweest. Het voelt zo vertrouwt" zeg ik door de stilte heen. "Je weet niet hoe gelukkig ik me nu voel" zegt Adry zacht.

*vele maanden later*

Adry

De relatie tussen Skye en mij is weer volledig zoals het was. Onze oude herinneringen houd ik nog steeds diep in mijn hart maar er zijn ook zo veel prachtige nieuwe bijgekomen. Het is al laat en Skye ligt naast me terwijl we samen tv zitten te kijken in mijn kamer. Ik staar even naar hem, niet lang erna kijkt hij mij aan. We drukken onze lippen op elkaar. Langzaam laat ik mijn hand onder zijn shirt glijden, ik kan het gewoon niet laten. Hij draait me op zijn schoot en leunt tegen de muur aan. Hij trekt zijn shirt uit en de mijne volgt ook al snel. Waarom nu? Ik weet het niet, maar de rest van onze kleren volgen ook al snel. En wat er daarna is gebeurt? Dat weet je zelf wel.

Langzaam doe ik mijn ogen open. Ik voel de warmte van Skye tegen mijn blote rug aan. Het enige wat ik aanheb is een onderbroek en ik ben best wel zeker dat het bij hem hetzelfde geval is. Ook hij wordt al snel wakker. Ik draai me om en zie dat hij een brede grijns op zijn gezicht heeft. Ik geef hem een klein stompje maar druk me dan tegen hem aan. "Ik hou van je" fluister ik. "Dat heb ik gemerkt" fluistert hij met een klein glimlachje terug.

Dan opeens bedenk ik me iets, iets wat ik al zo lang naar verlang maar nooit op kom om te vragen en nu springt het opeens op in mijn hoofd. "Zing voor me" zeg ik zacht. "Wat?" vraagt Skye een beetje verward. "Zing voor me Skye" fluister ik in zijn oor. "Kan ik dat dan?" vraagt hij. "Je zong elke keer in het bos voor we elkaar zagen" vertel ik hem. Hij draait zich op zijn rug en trekt me tegen zich aan. Daarna hoor ik de zoete klanken eindelijk weer door mijn kamer galmen.

Ik zit met Elly op haar kamer. "Heb je met hem... nee" zegt ze, haar oogjes glimmen. "Jawel" zeg ik grijnzend. "Nee, dat heb je niet" zegt ze weer. "Jawel" piep ik. "Ik zei je toch dat het wel goed zou komen" zegt ze enthousiast wapperend met haar handen. "Ik moet Kate bellen" zeg ik gelijk. "Zet hem op luidspreker" zegt Elly gelijk. Ik pak mijn telefoon op het bed. Net als ik haar nummer aan wil klikken, verschijnt haar naam al in beeld, ik neem op en zet hem op luidspreker. "Drie keer raden wie er voor je deur staat" hoor ik haar superenthousiaste stem al gelijk zeggen. "Ik doe al open" roep ik gelijk.

Nu zitten we met zijn drieën in Elly's kamer. "Hoe gaat het met jou en Skye?" vraagt Kate gelijk. Ik geef haar alleen een grote grijns. "Nee" gilt ze veel te enthousiast. Mijn grijns wordt alleen maar breder. Ze duikt letterlijk op me en drukt me haast plat in de knuffel waar ze me in heeft gedwongen. Als ze me eindelijk weer loslaat, neem ik gelijk een grote hap lucht. "Jezus Kate, doe even rustig" zeg ik opeens met slappe lach. "Mijn kleine Adry wordt eindelijk groot" zegt Kate dromerig. Ik geef haar een duwtje waardoor ze lachend omvalt, wat zijn we ook weer een stel samen zeg.

"En Elly, hoe gaat het met jou lover" zegt Kate gelijk. "Wel goed" zegt Elly verlegen. "Nog even verliefd als altijd hoor ik, jullie zijn zo schattig" zegt Kate met een grote glimlach. "Hoe zit het eigenlijk met jou Kate?" vraag ik nieuwsgierig. "Nou, je snapt natuurlijk dat ik ook zo mijn redenen had om langs te komen" ze geeft me een knipoog "Ik denk dat jij je Dwayne nog wel kent" "Echt waar, jij hebt echt geluk, hij is zeker niet verkeerd" zeg ik gelijk. "Oe, foto's" zegt Elly nog sneller dan dat ik kon reageren. Kate pakt haar telefoon en laat Elly wat foto's zien. Ik vind het leuk, weer echt even zo een meidendagje.

RevolutionWhere stories live. Discover now