Happy ever After

511 47 8
                                    

Joy

*15 jaar later*

Je vraagt je vast af hoe het met iedereen is verder gegaan. Nou, ik wil het jullie met alle liefde vertellen.

Robyn en Elly zijn getrouwd, wonen samen en hebben al een dochtertje en een zoontje. Hanna, vier jaar, en Jonah, 2,5 jaar oud en ze is hoogzwanger van nog een zoontje. Ze zijn denk ik het gelukkigste koppel dat ik ken. Nooit ruzie, altijd blij tegen elkaar en nog altijd even verliefd als vroeger.

En Nathan, die heeft ook een leuke vrouw gevonden. Zij zijn echter niet van plan te trouwen of kinderen te nemen, maar ze hebben wel een hond, een grote Sint Bernard. En al hebben zij dan wel is ruzie, voor hun is het eerder iets wat de relatie in balans houdt. Naar mijn mening had Nathan het niet beter kunnen treffen met haar.

En Adry, die heeft ook haar 'En ze leefden nog lang en gelukkig' gekregen. Skye is na verloop van tijd weer verliefd op haar geworden en ze zijn al weer zo lang samen. Dat bewijst maar weer, ware liefde kan alles doorstaan. Sterker nog, Skye heeft Adry een tijdje geleden ten huwelijk gevraagd en het huwelijk staat voor de deur. Ze heeft me ook een paar dagen geleden het blije nieuws verteld dat ze zwanger is.

En hun met zijn vieren bij elkaar? Altijd als er nood is, schieten ze gelijk te hulp. Ze zijn zo sterk geworden en lijken maar vooruit te blijven gaan. Soms vraag ik me af of mijn trainingen nog wel nuttig zijn, maar daar blijven ze enorm positief over. En zij zijn nog steeds beste vriendin en spreken regelmatig af om iets leuks te doen. Het is zo grappig dat doordat zij toevallig de uitverkorenen waren, ze daardoor hun beste vrienden voor het leven hebben gevonden. Het leven kan soms raar lopen, maar ook heel mooi.

En ik? O ja. Nou, vlak na de eerste overwinning van de vier ben ik teruggekeerd naar mijn geboortegrond, het elfenland. Wat je vast nog niet helemaal wist, is dat de koningin mijn moeder is. Ik ben weggelopen omdat ik haar volledig gestoord vond, maar bleef nog steeds rechtmatig opvolger van de troon. Toen ik hoorde dat ze overwoog om af te treden, ben ik teruggekeerd. Ik heb haar een onzinverhaal verteld over dat ik mensen heb overtuigd van naar onze kant komen, omdat ze toch niet wist waarom ik precies was weggelopen. Ze geloofde me gelijk en nu ben ik de koningin. Samen met 'de vier uitverkorenen' heb ik vrede gesticht tussen de elfen en 'mensenwereld' (waar ondertussen geen mens meer in over is, maar bovennatuurlijkenwereld is ook weer zo'n lang rotwoord)

Ons verhaal is nog lang niet afgelopen, maar is ook al zo lang geleden begonnen. Dit is het einde van dit verhaal, eigenlijk wel de belangrijkste van allemaal, maar ik weet zeker dat de wereld nog veel meer voor ons in petto heeft. Nou ja, dat zien we dan wel. Ik ga met een glimlach vanuit een mooi verleden een nog mooiere toekomst tegemoet.

Dat was het, Revolution is nu echt afgelopen. Nou ja, soort van. Er waren nog zo veel kleine ideetjes die ik had van wat ik er nog in wou zetten, dat ik ze maar gewoon hierna ga maken. Zie het als de short episodes van een cartoon ofzo. De uploads hiervan zullen wel heel onregelmatig zijn, want ja, ik heb ook nog twee nieuwe boeken om te schrijven. De een is gewoon een nieuw fantasieverhaal en de ander is een fanfic. Voor mensen die mijn boeken graag willen lezen heb ik de fanfic wel zo gemaakt dat One Direction erin gewoon personages zijn en niet een beroemde boyband ofzo. Het is dus gewoon een nieuw verhaal, maar met One Direction als personages erin. Nou, hierbij sluit ik dit boek (een soort van) af. Bedankt voor het lezen ^_^ Xxx Claire

RevolutionWhere stories live. Discover now