> 3 <

3.5K 79 3
                                    

Vstanu s budíkem. Provedu ranní hygienu a obléknu se. Přesto, že je začátek května, je dnes zima, a tak si vezmu dlouhé džíny, tílko a na něj svetr. K snídani si udělám ovesnou kaši a do termosky si s sebou do školy připravím zelený čaj.

V předsíni pak vezmu svou školní tašku a s termoskou v ruce se vydám k autu, které jsem včera neparkovala do garáže, když jsem přijela od Tylera, ale nechala jsem ho stát na ulici před domem. Cestou do školy vyzvednu Candy. „AHOOOOOJ!" zapiští nadšeně a dopadne na sedadlo vedle mě.

„Ahoj? Co se děje?!" zeptám se, protože se na mě culí jako měsíček na hnoji. Roztáhne koutky ještě víc a přitáhne si mě do objetí: „Jsem za tebe tak ráda, že ses vyspala s Tylerem!!! Konečně někdo jiný než Darren." Zmateně se na ní podívám a přemýšlím, kdy že jsem měla ten zkrat a napsala jí o tom. Pak mi dojde, že já jsem žádný zkrat neměla: „Odkud to víš?!"

„Ví to celá škola, zlato. U Tylera na stories visí fotka s tebou ve spodním prádle," oznámí mi s úsměvem. „Cože?"

„Jo! Je mi jasný, že ji vyfotil bez tvého vědomí, ale to je všem jedno. Znáš to."

Ano, opravdu jsem to znala. Bohužel. Nebyla jsem zrovna holka, která by ve škole byla v pozadí. Stála jsem na vrcholu společenského žebříčku, a to ze dvou důvodů: mám bohaté rodiče a miluju sex. Což znamená, že mě ostatní holky ve škole nenávidí, protože jsem spala se skoro celým mužským osazenstvem školy. A to znamená, že jsem oblíbená hlavně u kluků. Moje jediná "nefalšovaná" kamarádka je Candy, která je lesba. Takže ta na mě ohledně kluků nežárlí.

Povzdychnu si a vyjedu směr škola. Zaparkuji na svém obvyklém místě a než vystoupím pokusím se obrnit. Nádech, výdech...

To, že mě holky nesnáší a kluci zbožňují má jednu velkou nevýhodu. Kluci se rádi chlubí a holky se rády posmívají. Hodí mi do ksichtu všechno. A je jedno, jestli to je pravda nebo drb.

Vystoupíme z auta a Candy se do mě zavěsí: „To bude dobrý. Zažili jsme horší. Tady na tý fotce jsi alespoň ve spodním prádle." V tom má pravdu. Už tady byly i polonahé fotky třeba jen v kalhotkách. Řešila to potom policie.

Zastavím se: „Ukaž mi ji, prosím," vyzvu ji. Přikývne a vytáhne mobil z kapsy. Klikne na ikonku Instagramu, najde Tyrelův profil a rozklikne kolečko s jeho fotkou. Na telefonu se objeví Tylerovo selfie, v pozadí jsem já a zapínám si podprsenku.

„Ten hajzl! Zrovna jsem se oblíkala, to je podraz," zamračím se. Candy mi položí ruku na rameno: „No jo, kluci jsou svině. Podívej se na mě, žádný kluci, žádný problémy."

„Hmm," zabručím a vrátím jí mobil: „Tak jdeme no."

> <

Vkročíme do školy, kde se na mě hned začnou druháci, třeťáci a čtvrťáci otáčet. Prváci ani po tom roce neví, co se děje. Od prváků se držím už dál ty jsou až moc mladí, na mě. Druháci vlastně taky, ale někdy prostě beru, co je. Zakotvím pohled před sebe a po boku s Candy se vydám ke své skřínce, která je na druhé straně chodby, což znamená, že ji musím celou projít. Paráda.

Cestou ke mně doléhají různé poznámky: „Myslíš, že fakt tak vzdychala?" nebo... „Fakt ho udělala sedmkrát?"... a další lži, které do světa vypustil Tyler. Některé možná ani nemusel, každý si v tom najde svoji verzi, takže z jedné lži jich je najednou deset.

Dojdeme k mé skřínce, kde si vezmu učebnici a sešit na biologii. Pak si sundám svetr, protože ve škole je teplo a hodím ho do skřínky. Dojdeme ke skřínce Candy, aby si vzala věci na angličtinu. „Dneska spolu máme němčinu, doufám, že nebudeme psát zase ten její rychlotest..." poznamenám s povzdychem, abych se rozptýlila od okolí, které mě stále sledovalo. Candy pokrčí rameny: „Já jsem ti nabízela doučování," usměje se na mě. Ona mluví německy jak rodilý mluvčí, má babičku Němku. Pro ní tedy není nějaký přepadový test žádný problém.

„Jojo, já vím. Hele musím ještě na záchod, uvidíme se pak," rozloučím se s ní a vydám se směrem na toalety. „Jasně, drž se, zatím!" zavolá za mnou.

Na záchodech se postavím před zrcadlo a povzdychnu si. Opřu se o umyvadlo a pozoruji se pozorně v zrcadle. Co vidím? Hezkou holku s hnědými vlasy, s obličejem plným pih, hranatou bradou, plnými rty a hnědýma očima.

Tohle jsem já, Evelyn Deanová...

> <

holkaXx ♥

Svatba? Ani náhodou! ✔ [KOREKCE]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt