Η Προφήτισσα των Πιθανοτήτων (The Seer of Possibilities)

564 28 3
                                    

12/07/2018

"Τhe Seer of Possibilities" by Thomas O.

Published in: January 26, 2015

Μερικές φορές, υπερκόσμια όντα βρίσκουν ενδιαφέρον τρόπους για να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σου. Ίσως χρησιμοποιήσουν έναν πίνακα Ouija, ή μπορεί να έρθουν στο όνειρό σου, ή κάποιες φορές μιλάνε μέσω ενός άλλου ανθρώπου. Μπορούν να έχουν το δικό τους ιδιαίτερο στυλ και προτίμηση. Αυτό που ήρθε σε επαφή με τον Τζακ του μίλησε μέσω του υπολογιστή του, ή μπορείς να πεις ότι η επικοινωνία τους ήταν μέσω μηνυμάτων στην οθόνη. Την πρώτη φορά που συνέβη, ο Τζακ καθόταν στον υπολογιστή ρίχνοντας πασιέντζα. Ένα κόκκινο φωτάκι που αναβόσβησε από το ρούτερ, υπέδειξε ότι είχε πέσει ξανά η σύνδεση του ίντερνετ. Αυτό συνέβαινε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, και ο Τζακ άρχιζε να συνηθίζει αυτή την ανώμαλη λειτουργία. Ενώ μετακινούσε τις κάρτες το παιχνίδι χάθηκε σε μια μαύρη οθόνη και το κόκκινο μήνυμα εμφανίστηκε.

"Γεια σου Τζακ, χρειάζομαι μια χάρη από σένα. Είσαι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος και ξέρω ότι θα με βοηθήσεις. Δεν μπορώ να το ζητήσω αυτό από οποιονδήποτε. Χρειάζομαι στ' αλήθεια τη βοήθειά σου."

Ο Τζακ σταμάτησε για μια στιγμή. Το φωτάκι του ρούτερ αναβόσβηνε ακόμα κόκκινο. "Μου κάνεις κάποιο αστείο;" Δεν μπορούσε παρά να αναρωτηθεί.

Αρκετά λεπτά αργότερα το μήνυμα συνεχίστηκε, "Ναι Τζακ, ξέρω ότι σου είναι περίεργο. Αλλά δεν θέλω να ανησυχείς. Είναι απλά μια μικρή, εύκολη χάρη που χρειάζομαι. Θα φροντίσω να ανταμειφθείς."

Τώρα σχεδόν πανικόβλητος, ο Τζακ έπιασε το καλώδιο του ίντερνετ και τραβώντας το, το έβγαλε τελείως από' τον τοίχο.

"Ακόμα εδώ, Τζακ. Δεν θέλω να σπαταλήσω άλλο από το χρόνο σου, οπότε θα περάσω σε αυτό που χρειάζομαι. Αύριο που θα πας στη δουλειά θέλω να μετακινήσεις τη μεγάλη γλάστρα με το φυτό που είναι δίπλα στο ασανσέρ στο ισόγειο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να την τραβήξεις πέντε εκατοστά από τον τοίχο. Αν το κάνεις στις 8:17π.μ. κανείς άλλος δεν θα βρίσκεται εκεί."

Ο Τζακ καθόταν εκει, αρνούμενος να απαντήσει, ακόμα προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβαινε.

Το γράψιμο συνεχίστηκε, "Κοίτα Τζακ, το ζητάω από σένα επειδή ΞΈΡΩ ότι θα το κάνεις. Δεν θα με απογοητεύσεις. Είσαι ξεχωριστός. Θα τα πούμε αύριο."

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now