Η Νύχτα (La Nuit)

162 17 2
                                    

25/08/2018

"La Nuit" by Unknown

Published in: September 10, 2008

Στη Γαλλία, ένας νεαρός περιπλανώμενος μουσικός ονόματι Τσαρλς ανέλαβε ένα ενδιαφέρον νέο έργο. Θα ηχογραφούσε τον ήχο του εαυτού του να κοιμάται, και θα το δημοσίευε με το όνομα "La Nuit" (Η Νύχτα). Ο Τσαρλς ζούσε μόνος σε μια επαρχιακή περιοχή, οπότε αυτό απέκλειε την ηχογράφηση συναγερμών αυτοκινήτων, κίνησης και τέτοιων. Σχεδίαζε το έργο του για πολλούς μήνες, αποκτώντας τον ευαίσθητο εξοπλισμό για να καταγράψει όλους τους θορύβους απ' έξω όπως επίσης και τους δικούς του κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τελικά, στις 27 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε να εκτελέσει το σχέδιό του. Έστησε όλο τον εξοπλισμό του, και έπεσε για ύπνο τα μεσάνυχτα.

Την επόμενη μέρα ο Τσαρλς έκανε ανασκόπηση στην ηχογράφηση. Για την πρώτη ώρα, η ηχογράφηση έπαιζε τους ήχους του που στριφογύριζε στο κρεβάτι καθώς και μερικά μακρινά γαβγίσματα σκύλων και μερικούς συναγερμούς αυτοκινήτων (Και να σκεφτείς ότι ήθελε να μείνει μακριά από αυτοκίνητα). Εκείνα συνεχίστηκαν και κατά τη 2η ώρα, μέχρι που ο Τσαρλς άκουσε κάτι που τον κατατρόμαξε.

3 ώρες και 24 λεπτά μέσα, η ηχογράφηση έπαιξε τον ήχο της πόρτας του δωματίου του να ανοίγει.     


Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/la-nuit/

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now