11 Μίλια (11 Miles) - Τελετουργικό (Ritual Pasta)

317 23 3
                                    

24/07/2018

"11 Miles" by Richard Southard

Published in: November 20, 2013 

Υπάρχει κάτι που στ' αλήθεια, ασταμάτητα επιθυμείς; Παρά την κατάσταση της ζωής σου, υπάρχει κάτι για το οποίο θα έφτανες στο τέλος του κόσμου; Λοιπόν για καλή σου τύχη, υπάρχει ένας τρόπος να πετύχεις αυτό που θέλεις, και θα χρειαστεί να φτάσεις στο τέλος του κόσμου για να το βρεις. Αλλά θα πρέπει να πας κάπου, και το μέρος αυτό ίσως είναι απρόσιτο για κάποιους. Δεν είναι μακριά, είναι πιο κοντά απ' όσο πιστεύει κανείς αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις που μερικοί μπορεί να μην πληρούν.

Πρώτον, οτιδήποτε και αν αναζητας, να ξέρεις ότι πρέπει να επιθυμείς σοβαρά αυτό που θέλεις. Στα μάτια σου, θα πρέπει να είναι κάτι που χρειάζεσαι. Αν ξεκινήσεις τη διαδρομή χωρίς καθαρό μυαλό, θα αποτύχεις σίγουρα, εφόσον θα είναι σχεδόν αδύνατο να γυρίσεις πίσω απ' τη στιγμή που ξεκινήσει η διαδρομή. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι ότι θα χρειαστείς ένα είδους οχήματος. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτοκίνητο, αφού είναι η πιο βολική επιλογή. Υπάρχουν λίγοι εκλεκτοί που έχουν χρησιμοποιήσει μικρότερα οχήματα, όπως γουρούνα ή μοτοσικλέτα, αλλά αυτό έχει αποδειχθεί δύσκολο, μιας και οι συνθήκες της διαδρομής μπορεί να είναι ενοχλητικές.

Μη χρησιμοποιήσεις όχημα πολύ μεγάλο ή αξιοπρόσεκτο, διότι θα χρειαστεί να κρυφτείς τη νύχτα για ασφάλεια. Επίσης, παρόλο που οποιοδήποτε αυτοκίνητο κάνει, ίσως να μην θέλεις να διαλέξεις το πιο ακριβό ή αγαπημένο όχημα. Μπορείς να πάρεις τη γυαλιστερή καινούργια μαύρη σου Μερσεντές για την πορεία αν θέλεις, αλλά μην περιμένεις να επιστρέψει σε άριστη κατάσταση. Βεβαιώσου ότι το όχημά σου είναι γεμάτο καύσιμα πριν αρχίσεις να οδηγείς.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να ολοκληρώσεις είναι να εντοπίσεις το δρόμο. Δεν έχει όνομα, δεν είναι στο χάρτη, και τεχνικά, δεν υπάρχει καν. Θα εμφανιστεί μόνο αν τον ψάχνεις τη σωστή στιγμή, και θα τον εντοπίσεις μόνο αν ξέρεις τι να ψάξεις. Τέλος, πρέπει να είσαι μόνος κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νόμιζες ότι θα μπορούσες να πας με παρέα, έτσι;

Πρέπει να είναι νύχτα όταν ξεκινήσεις. Διάλεξε την ώρα της νύχτας που πιστεύεις ότι οι δρόμοι είναι λιγότερο γεμάτοι. Οδήγησε σε όποια περιοχή όπου ο δρόμος περιβάλλεται από δέντρα. Εδώ είναι που θέλεις να αρχίσεις να δίνεις προσοχή. Αν ψάχνεις το δρόμο, θα εμφανιστεί τελικά, αλλά πρέπει να αναζητήσεις το ίχνος του δρόμου ώστε να βρεις το σωστό. Όταν είσαι κοντά, θα δεις ή θα νιώσεις τα σημάδια του αλλά το τι θα είναι τα σημάδια θα εξαρτηθεί από το τι επιθυμείς. Για παράδειγμα, αν αναζητάς πλούτο, μπορεί να εντοπίσεις λαμπυρίσματα στα άδεια κλαδιά των δέντρων που θυμίζουν τη λάμψη χρυσού ή διαμαντιών. Αν αναζητάς αγάπη, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις ροδοπέταλα να χορεύουν στο απαλό αεράκι, πετώντας στην κατεύθυνση του δρόμου. Αν αναζητάς εκδίκηση, ίσως νιώσεις ένα αυξανόμενο αίσθημα ζέστης ή θυμού στο σώμα σου όσο πλησιάζεις. Απλά να ξέρεις τι είναι αυτό που στ' αλήθεια θέλεις και δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις τη στροφή.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now