Το Χαμένο Δίδυμο (Lost Twin) - Τελετουργικό

130 20 2
                                    

07/11/2018

~~~~~~~~~~~~~

Στο παιχνίδι αυτό οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το δίδυμο που δεν είχαν ποτέ.

Το δίδυμο είναι η αντανάκλαση του αληθινού σου εαυτού, όχι εκείνου που παριστάνεις ότι είσαι. Αν είσαι καλός άνθρωπος τότε η συνάντησή σου με το δίδυμο θα είναι ευχάριστη. Αν όμως δεν είσαι καλός άνθρωπος, δηλαδή λες ψέματα, χρησιμοποιείς τους άλλους, κλέβεις ή πληγώνεις τους συνανθρώπους σου, τότε η εμπειρία σου θα είναι άσχημη και επώδυνη.

Το παιχνίδι παίζεται από ένα παίκτη.


Προαπαιτούμενα:

> Μία άδεια ντουλάπα

> Ένα (αναμμένο) κερί

> Ένας καθρέφτης


Οδηγίες:

> Κρέμασε τον καθρέφτη στο πίσω μέρος της ντουλάπας ώστε η πόρτα να αντανακλάται πάνω του όταν είναι κλειστή.

> Μπες στην ντουλάπα με το αναμμένο κερί και κλείσε την πόρτα πίσω σου.

> Κοίτα μέσα στον καθρέφτη, θα δεις την αντανάκλασή σου και εκείνη της πόρτας.

> Χτύπα τον καθρέφτη δύο φορές σαν να προσπαθείς να χτυπήσεις την κλειστή πόρτα. Σβήσε το κερί και χτύπα τον καθρέφτη δύο ακόμη φορές.


Θα ακούσεις την πόρτα της ντουλάπας να ανοίγει, όμως εκείνη θα παραμένει κλειστή. Όταν ακούσεις μια αναπνοή, τότε θα αρχίσει το παιχνίδι. Με ήρεμη και φιλική φωνή χαιρέτησε το δίδυμό σου και περίμενε την απάντησή του. Μετά κάνε μια ερώτηση τύπου ναι ή όχι, θα σου απαντήσει.

Το δίδυμο θα σου απαντήσει είτε φιλικά είτε επιθετικά.

Οι καλοί άνθρωποι θα λάβουν ένα "γεια" σαν απάντηση στο χαιρετισμό. Κάνε την ερώτησή σου και εκείνο θα σου ψιθυρίσει την απάντηση. Ένα αίσθημα ζεστασιάς θα σε κατακλύσει. Θα ακούσεις την πόρτα πίσω σου να κλείνει, που σημαίνει ότι το παιχνίδι έληξε, το δίδυμο σου μετέδωσε το μήνυμα και έφυγε.

Οι κακοί άνθρωποι θα λάβουν ένα γρύλισμα ως απάντηση. Αν προσπαθήσεις να κάνεις μια ερώτηση το δίδυμο θα σου απαντήσει με δαγκωνιές και γρατσουνιές. Μια παγωνιά θα απλωθεί στην ντουλάπα και ένα αίσθημα τρόμου και επερχόμενης καταστροφής θα σε καταλάβει και θα παραμείνει για ώρες. Η πόρτα της ντουλάπας θα κλείσει απότομα και ο καθρέφτης θα πέσει και θα σπάσει.

Όταν βγεις από την ντουλάπα πάρε μαζί σου τον καθρέφτη, ακόμα και αν έχει σπάσει. Αλλιώς το δίδυμο θα φωνάζει και θα χτυπάει την πόρτα μέχρι να τον κατεβάσεις.

Το παιχνίδι αυτό αποκαλύπτει πολλά για την ψυχή κάποιου.

Παίξε με προσοχή.

Καλή επιτυχία!

~~~

Πηγή: http://www.creepypasta.org/creepypasta/lost-twin-the-game

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now