Η Γυναίκα Στο Φούρνο (The Woman In The Oven)

138 16 0
                                    

24/10/2018

"The Woman In The Oven" by Unknown

Published: June 10, 2008

~~~~~~~~~~~~~

Το καλοκαίρι του 1983, σε μια ήσυχη πόλη κοντά στη Minneapolis της Minnesota, το απανθρακωμένο σώμα μιας γυναίκας βρέθηκε μέσα σε ένα φούρνο σε ένα μικρό αγροτόσπιτο. Μια βιντεοκάμερα βρέθηκε επίσης στην κουζίνα, στηριγμένη σε ένα τρίποδο και κοιτώντας προς το φούρνο. Καμία κασέτα δεν βρέθηκε μέσα στην κάμερα τότε.

Παρόλο που η σκηνή αρχικά κατηγοριοποιήθηκε ως ανθρωποκτονία από την αστυνομία, μια άγνωστη κασέτα VHS ανακαλύφτηκε αργότερα στον πάτο του πηγαδιού της φάρμας (το οποίο είχε προφανώς ξεραθεί νωρίτερα εκείνη τη χρονιά).

Παρά τη φθορά, και το γεγονός ότι δεν είχε ήχο, η αστυνομία μπορούσε να δει το περιεχόμενο της κασέτας. Απεικόνιζε μια γυναίκα να τραβάει βίντεο τον εαυτό της μπροστά από μια κάμερα (απ' ότι φαινόταν χρησιμοποιούσε την ίδια κάμερα που είχαν βρει οι αστυνομικοί στην κουζίνα). Αφού τοποθέτησε την κάμερα ώστε να φαίνεται και εκείνη και ο φούρνος στο πλάνο, η κασέτα τότε έδειξε εκείνη να ανάβει το φούρνο, να ανοίγει την πόρτα, να μπαίνει μέσα, και μετά να κλείνει την πόρτα πίσω της. Οχτώ λεπτά μέσα στο βίντεο, ο φούρνος φαινόταν να τραντάζεται βίαια, και μετά πυκνός μαύρος καπνός έβγαινε από μέσα του. Η κάμερα τότε συνέχισε να κοιτάζει προς το φούρνο για ακόμη 45 λεπτά μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες.

Για να μην αναστατώσει την τοπική κοινωνία, η αστυνομία δεν έδωσε ποτέ καμία πληροφορία για την κασέτα, ή για το γεγονός ότι βρέθηκε. Η αστυνομία επίσης δεν μπορούσε να προσδιορίσει ποιος είχε βάλει την κασέτα στο πηγάδι.

...ή γιατί η σωματική διάπλαση της γυναίκας στην κασέτα δεν έμοιαζε καθόλου με τη σωματική διάπλαση της γυναίκας  που βρέθηκε μέσα στο φούρνο.

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/the-woman-in-the-oven/

Creepypastas στα ΕλληνικάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα