Gengar και Clefable

137 13 3
                                    

26/10/2018

"Gengar and Clefable" by Unknown

Published: Feb 16, 2014

* Για όσους έπαιζαν Pokemon παλιά. ;)

~~~~~~~~~~~~~

To Gengar και το Clefable έχουν αποδειχθεί πως είναι μερικά από τα πρώτα Pokemon που δημιουργήθηκαν (Συμπτωματικά, είναι επίσης μερικά από τα πρώτα Pokemon που εμφανίζονται στη λίστα με τα αρχικά 151 με βάση τον αριθμό τους, με το Gengar να εμφανίζεται λίγο πιο μετά από το Clefable). Επίσης, το Clefairy προοριζόταν αρχικά για να γίνει η μασκότ των Pokemon (αντί για το Pikachu), οπότε θα ήταν ένα πολύ σημαντικό Pokemon. Το Gengar είναι γνωστό ως το "Σκιερό Pokemon," αλλά τίνος ακριβώς είναι η σκιά; Ρίξτε μια ματιά σε μια φωτογραφία του Clefable, και μετά σε μια του Gengar. Τα σωματότυπά τους είναι σχεδόν ίδια, με τη μόνη σημαντική διαφορά ότι το Clefable έχει μια μπούκλα για μαλλιά και ουρά, ενώ το Gengar έχει αγκάθια. Όμως, η σκιά μιας κάθετης σπείρας όπως της ουράς του Clefable θα ήταν μόνο μια γραμμή, ή ένα αγκάθι.

Τώρα κοιτάξτε τους τύπους τους. Ένα φυσιολογικού τύπου, και το άλλο τύπου φάντασμα. Λόγω της ανοσίας τους, κανένα από τα δύο δεν θα μπορούσε να χτυπήσει το άλλο με απλά χτυπήματα, εφόσον έχουν ανοσία.

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να χτυπήσετε τη σκιά σας;

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: http://creepypasta.wikia.com/wiki/Gengar_and_Clefable

A/N: Δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάποιο λάθος το άτομο που δημοσίευσε την παραπάνω θεωρία, ανάμεσα στο Clefairy και το Clefable. To Clefairy μοιάζει πιο πολύ με το Gengar σε σωματότυπο, αλλά ίσως το συγκρίνει με το Clefable επειδή είναι και τα δύο στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now