Υπνική Παράλυση (Sleep Paralysis)

167 16 1
                                    

01/12/2018

"Sleep Paralysis" από C. Noel Huff

Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουλίου 2008

~~~~~~~~~~~~~

Είναι πολύ απλό. Είναι όλο μέρος της διαδικασίας του σώματος στον ύπνο. Υπνική παράλυση, σωστά; Τίποτα σπουδαίο. Το σώμα σου παράγει ένα χημικό που σε παραλύει κατά τη φάση R.E.M. του ύπνου για να σε προστατέψει από τραυματισμούς όταν τινάζεσαι κατά τη διάρκεια των ονείρων. Τίποτα σπουδαίο.

Εντάξει, άνοιξες τα μάτια του και δεν μπορείς να κουνήσεις το σώμα σου. Είναι τα χημικά. Α, μπορείς να συνεχίσεις να προσπαθείς να κουνήσεις τα δάχτυλα των ποδιών, αλλά δεν συμβαίνει. Ξέχνα το. Απλά χαλάρωσε. Θα περάσει. Είναι εντάξει. Είναι φυσιολογικό.

Α, τώρα κάτι σε πιέζει στο στήθος, με δύναμη, δυσκολεύει την αναπνοή σου. Είναι βαρύ, πολύ βαρύ, οτιδήποτε είναι αυτό στο στήθος σου. Χημικά. Είναι μόνο χημικά. Σταμάτα να προσπαθείς να ουρλιάξεις, δεν θα πιάσει. Οι μύες του λαιμού σου έχουν παραλύσει και αυτοί. Ακόμα δεν μπορείς να αναπνεύσεις. 

Κοιτάς σε ένα κενό ταβάνι, δεν μπορείς να κοιτάξεις πουθενά αλλού. Σκιές εμφανίζονται μπροστά σου, παίρνοντας σχήματα που προσπαθείς να μη σκέφτεσαι. Ένα χέρι με νύχια, μία λάμψη από πριονωτά, σκούρα δόντια. Όλες εικόνες από το υποσυνείδητό σου. Ένα πρόσωπο σχηματίζεται πάνω από το δικό σου, παρατηρώντας μέσα από μαύρα κενά μάτια. Νομίζεις πως ακούς ένα συριστικό ψίθυρο. Νευριασμένο, σαν ένα ενοχλημένο φίδι.

Ξαφνικά, ένα λαμπερό λευκό φως φωτίζει στιγμιαία το δωμάτιο όταν ένα αυτοκίνητο σταματάει στο δρόμο, διώχνοντας τις σκιές. Το βάρος έχει χαθεί. Μπορείς να αναπνεύσεις, τα χέρια σου σφίγγουν τα σεντόνια.

Νιώθεις σαν να έχει περάσει μια αιωνιότητα αλλά όλα έγιναν μέσα σε μια στιγμή. Κουνιέσαι, απλά για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς. Ανακάθεσαι, παίρνεις μια βαθιά αναπνοή και τότε γελάς λίγο με τον εαυτό σου. Υπνική παράλυση. Τι χαζός.

Γυρίζεις για να κουνήσεις τη σύντροφό σου ώστε να ξυπνήσει, ανυπόμονος να μοιραστείς την εμπειρία σου. Νιώθεις ότι έχεις παραλύσει ξανά, αλλά δεν έχει τίποτα να κάνει με υπνική παράλυση. Κοιτάζεις το αίμα, την πριονωτή πληγή στο λαιμό της, τα ορθάνοιχτα, μάτια της, το στόμα ανοιγμένο σε μια σιωπηλή κραυγή.

Εσύ επέζησες το σύνδρομο της Γριάς Μόρας.

Εκείνη όχι.

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/sleep-paralysis/

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now