Παγίδα Τουριστών (Tourist Trap)

131 16 1
                                    

05/10/2018

"Tourist Trap" by Arachne

Published in: May 22, 2010

~~~~~~~~~~~~~

Στο επαρχιακό Winsconsin, υπάρχει ένα παλιό εγκαταλελειμμένο πάρκο. Χτισμένο τη δεκαετία του 1920, εξυπηρετούσε σαν το χώρο συγκέντρωσης της πόλης.

Αυτό ήταν μέχρι που ένα καινούργιο τρενάκι εγκαταστάθηκε το 1932. Ήταν ένα αθώο παιδικό τρενάκι, με ένα κύριο (μηχανοποιημένο) αυτοκίνητο στο μπροστινό μέρος, και με τρία μικρά βαγόνια να σέρνονται πίσω του. Έκανε μερικούς γύρους πριν μπει σε ένα μικρό τούνελ.

Αλλά εδώ είναι που γίνεται περίεργη η ιστορία. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις θανάτων παιδιών εκείνη τη χρονιά, και όλες συνέβαιναν αφότου το παιδί έμπαινε στο σύστημα του τρένου. Μερικά παιδιά χάθηκαν σε εκείνο το μικρό τούνελ (περίπου τρία μέτρα), και άλλα έπεσαν σε κώμα αφού έφυγαν. Ένα, ενώ έβγαινε έξω, βρέθηκε νεκρό. Το φόρεμά της ήταν καλυμμένο με κάτι σαν μικρά ματωμένα αποτυπώματα. Μερικά σκοτώθηκαν γρατσουνώντας τους λαιμούς τους μέχρι να χάσουν όλο το αίμα τους, και ένα από αυτά σκότωσε ένα άλλο παιδί πριν κρεμαστεί με ένα αγκαθωτό σύρμα στη φάρμα της οικογένειας.

Το πάρκο έκλεισε, και η δημοσιότητα της πόλης σαν τουριστική περιοχή έπεσε.

Πρόσφατα, μια ομάδα επιστημόνων στάλθηκαν στο πάρκο. Κόλλησαν με ταινία μία βιντεοκάμερα στο τραινάκι, και έβαλαν ένα καινούργιο που έκανε την πρακτική του μέσα, πριν το στείλουν πίσω στις ράγες. 

Όταν το τραινάκι βγήκε από το τούνελ, ήταν άδειο, πέρα από την κάμερα.

Τα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα ήταν μόνο χιόνια, εκτός από την ήχο παιδιών που γελούσαν.

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/tourist-trap/

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now