Τηλεφώνησέ Μου Αύριο, Εντάξει; (Call Me Tomorrow, Okay?)

153 17 1
                                    

22/11/2018

"Call Me Tomorrow, Okay?" από Boudica

Δημοσιεύθηκε: 5 Φεβρουαρίου 2009

~~~~~~~~~~~~~

Ακόμα κανένα μήνυμα στο κινητό μου.

Μάλλον δεν σκόπευε να μου τηλεφωνήσει απ'ότι φαίνεται. Δεν τον κατηγορώ, ίσως να ήμουν υπερβολικά γρήγορη χθες. Τον είχα προσέξει πολύ πριν με προσέξει εκείνος. Τα λαμπερά μαύρα μαλλιά του και τα αφύσικα μπλε μάτια του. Δεν ήμουν η μόνη που τον παρακολουθούσε, αυτό είναι σίγουρο. Οι κινήσεις του ήταν κομψές με ένα αντρικό τρόπο. Και το χαμόγελό του... το χαμόγελό του. Θα πέθαινα για εκείνο το χαμόγελο.

Καθόλου μηνύματα ακόμα... Σκέφτηκα να τον καλέσω, ίσως να ζητήσω συγνώμη που ήμουν τόσο απότομη χθες. Είμαι δειλή, το ξέρω, αλλά δεν μπορούσα να βρω το θάρρος να πληκτρολογήσω τον αριθμό του. Έτσι κι αλλιώς είχε υποσχεθεί να επικοινωνήσει μαζί μου όταν είναι έτοιμος.

Οπότε θα περιμένω. Έχω υπομονή.

Ξέρω, θα πάω μια βόλτα γύρω από το σπίτι του. Απλά για να δω αν είναι εκεί. Ίσως είναι έξω, αυτό θα εξηγούσε γιατί δεν μπόρεσε να με καλέσει ακόμα. Μένει μόνο μισή ώρα μακριά έτσι κι αλλιώς. Ίσως ντρέπεται και φοβάται να μου τηλεφωνήσει. Χαζό αγόρι. Θα πάω σε αυτόν και θα του πω ότι δεν χρειάζεται να φοβάται. Ότι δεν με πειράζει αν χρειάζεται χρόνο.

Ζει απομονωμένα σε μια φάρμα έξω από την πόλη. Μπορώ να ακούσω τα πρόβατα στους στάβλους ενώ πλησιάζω. Η καρδιά μου σταματάει όταν βλέπω αναμμένα φώτα μέσα. Πρέπει να είναι εκεί, μου είπε χθες πως οι γονείς του θα έλειπαν το σαββατοκύριακο. Τον άφησαν να φροντίζει τα πρόβατα για εκείνες τις μέρες. Ο καημενούλης, αυτή πρέπει να είναι σκληρή δουλειά. Μάλλον ήταν πολύ απασχολημένος για να μου τηλεφωνήσει. Θα πρέπει να μείνω εδώ μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς του και να τον βοηθήσω να φροντίσει όλα αυτά τα πρόβατα.

Χτυπάω την πόρτα, αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ίσως αποκοιμήθηκε. Η σκέψη του πανέμορφου προσώπου του να κοιμάται με κάνει να χαμογελάω. Δοκιμάζω την πόρτα, είναι ξεκλείδωτη. Δεν συμβαίνουν εγκλήματα εδώ πέρα, οπότε μάλλον δεν χρειάζεται να κλειδώνουμε τις πόρτες. Προσπαθώ να κάνω όσο πιο πολλή ησυχία μπορώ ενώ μπαίνω κρυφά μέσα στο σπίτι. Θέλω να του κάνω έκπληξη. Ανατριχιάζω κάθε φορά που τρίζουν τα σκαλιά ενώ ανεβαίνω πάνω. Επιτέλους έχω φτάσει στην κρεβατοκάμαρα και ανοίγω προσεκτικά την πόρτα.

Εκεί είναι, ξαπλωμένος στο κρεβάτι όπως νόμιζα. Ήσυχα ανάβω τη λάμπα στο γραφείο του ώστε να μπορώ να δω το πρόσωπό του. Τα μπλε μάτια του είναι ανοιχτά, κοιτάζουν στο κενό και το πρόσωπό του είναι γεμάτο αίματα. Τα μάγουλά του είναι χαρακωμένα, το περισσότερο δέρμα έχει αφαιρεθεί και κρέμεται από τις άκρες του προσώπου του. Τα νύχια του λείπουν, είναι απλωμένα και οργανωμένα προσεκτικά πάνω στο κρεβάτι. Πάνω στο γυμνό του στήθος είναι χαραγμένες λέξεις.

Τον κοιτάζω, τα χέρια μου καλύπτουν το στόμα μου. Είναι ακριβώς όπως τον άφησα χθες. Πρέπει να ήταν τόσο κουρασμένος που κοιμήθηκε όλη μέρα. Τι γλύκας! Φιλάω απαλά το μέτωπό του, προσέχοντας να μην τον ξυπνήσω. Τότε γράφω άλλο ένα μήνυμα κάτω από εκείνο στο στήθος του, λέγοντας του πως είμαι εδώ όταν με χρειάζεται. 

Φεύγω από το δωμάτιο, κατευθυνόμενη προς τα έξω. Νομίζω πως είναι ώρα για να κοιμηθούν τα πρόβατα. Και αύριο θα συστηθώ στους γονείς του. Είμαι σίγουρη πως και αυτοί θα με λατρέψουν.

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/call-me-tomorrow-okay/

A/N: Λυπάμαι για την τόσο μεγάλη απουσία μου, αλλά ήμουν πολύ απασχολημένη αυτό τον μήνα και δεν είχα το χρόνο να ανεβάσω νέα ιστορία. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω πως υπάρχει ένα νέο κανάλι στο YouTube από ένα δημιουργό που μεταφράζει και αφηγείται τρομακτικές ιστορίες στα ελληνικά. Η επιμέλειά του είναι φανταστική και η φωνή του ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα. Δεν έχουμε κάποια συνεργασία ή κάτι τέτοιο, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα βίντεο του και να βοηθήσετε το κανάλι του να μεγαλώσει και να γίνει πιο γνωστό. Το link παρακάτω:

https://www.youtube.com/channel/UCQWqvA4XVnjbMFDRBF0DHqQ

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now