Το Λιμανάκι των Κεριών (Candle Cove)

219 19 0
                                    

13/08/2018

"Candle Cove" -> http://www.ichorfalls.com/2009/03/15/candle-cove/

Published in: June 5, 2009

NetNostalgia Forum - Τηλεόραση (τοπική)

Skyshale033

Θέμα: Παιδική σειρά Το Λιμανάκι των Κεριών;

Θυμάται κανείς αυτή την παιδική σειρά; Λεγόταν Το Λιμανάκι των Κεριών και πρέπει να ήμουν 6 ή 7. Δεν βρήκα ποτέ αναφορά γι αυτό πουθενά οπότε νομίζω ότι ήταν σε ένα τοπικό σταθμό το 1971 ή το 1972. Ζούσα στο Άιροντον τότε. Δεν θυμάμαι σε ποιο σταθμό, αλλά θυμάμαι ότι έπαιζε μια περίεργη ώρα, όπως 4:00μ.μ.

mike_painter65

Θέμα: Απ: Παιδική σειρά Το Λιμανάκι των Κεριών;

μου φαίνεται πολύ γνώριμο...μεγάλωσα έξω από το άσλαντ και ήμουν 9 χρονών το 72. το λιμανάκι των κεριών...είχε σχέση με πειρατές; θυμάμαι ένα πειρατή μαριονέτα στο άνοιγμα μιας σπηλιάς να μιλάει σε ένα μικρό κορίτσι.

Skyshale033

Θέμα: Απ: Παιδική σειρά Το Λιμανάκι των Κεριών;

ΝΑΙ! Εντάξει δεν είμαι τρελή! Θυμάμαι τον Πειρατή Πέρσυ. Πάντα τον φοβόμουν. Φαινόταν σαν να ήταν φτιαγμένος από κομμάτια από άλλες κούκλες, πολύ φτηνή παραγωγή. Το κεφάλι του ήταν μια παλιά πορσελάνινη κούκλα μωρού, έμοιαζε με αντίκα που δεν ανήκε στο σώμα. Δεν θυμάμαι σε ποιο σταθμό ήταν! Δεν νομίζω ότι ήταν στον WTSF όμως.

Jaren_2005

Θέμα: Απ: Παιδική σειρά Το Λιμανάκι των Κεριών;

Συγνώμη που επαναφέρω αυτή την παλιά συζήτηση αλλά γνωρίζω ακριβώς ποια σειρά εννοείς, Skyshale. Νομίζω ότι Το Λιμανάκι των Κεριών παιζόταν μόνο για κάνα δυό μήνες το '71, όχι το '72. Ήμουν 12 και το παρακολούθησα μερικές φορές με τον αδερφό μου. Ήταν το κανάλι 58, όποιος σταθμός κι αν ήταν. Η μάνα μου με άφηνε να γυρίσω σε αυτό το κανάλι μετά τις ειδήσεις. Για να δω τι θυμάμαι.

Λάμβανε χώρα στο Λιμανάκι των Κεριών, και ήταν για ένα μικρό κορίτσι που φανταζόταν τον εαυτό της να είναι φίλη με πειρατές. Το πειρατικό πλοίο λεγόταν o Γελωτοποιός, και ο πειρατής Πέρσυ δεν ήταν πολύ καλός πειρατής επειδή τρόμαζε εύκολα. Και έπαιζε συνεχώς μουσική τσίρκου. Δεν θυμάμαι το όνομα του κοριτσιού. Τζάνις ή Τζέιντ ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ήταν Τζάνις.

Skyshale033

Θέμα: Απ: Παιδική σειρά Το Λιμανάκι των Κεριών;

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now