Ο Ατελείωτος Δρόμος (The Never Ending Road)

125 15 1
                                    

28/09/2018

"The Never Ending Road" by Unknown

Published in: October 19, 2008

~~~~~~~~~~~~~

Στην Corona της California υπήρχε κάποτε ένας δρόμος που οι περισσότεροι ντόπιοι γνώριζαν ως τον Ατελείωτο Δρόμο. Πιο συγκεκριμένα, το αληθινό όνομα του δρόμου ήταν Lester Road. Τώρα, πάνω από είκοσι χρόνια αργότερα, το τοπίο της Corona έχει αλλάξει, και ο Ατελείωτος Δρόμος δεν υπάρχει πια. Όμως, πριν χρόνια, ο δρόμος Lester ήταν ένας αφώτιστος δρόμος που σύμφωνα με τον κόσμο γινόταν ένας ατελείωτος δρόμος όταν οδηγούσες νύχτα. Οι άνθρωποι που έκαναν αυτή τη διαδρομή δεν εθεάθησαν ποτέ ξανά.

Ο θρύλος έγινε τόσο γνωστός που οι άνθρωποι αρνούνταν να οδηγήσουν στον Lester ακόμα και τη μέρα. Μια νύχτα, όπως πολλοί έφηβοι σαν κι εμένα, οδήγησα στο δρόμο Lester, αλλά μόνο μια μικρή απόσταση, και με τα φώτα μου φαινόταν πράγματι σαν να συνεχιζόταν για πάντα. Τρομάζοντας, γύρισα γρήγορα πίσω, γιατί αν συνέχιζα στο δρόμο, νόμιζα ότι δεν θα επέστρεφα ποτέ.

Η διαιώνιση του θρύλου έπεισε τις τοπικές αρχές να ερευνήσουν. Ο δρόμος Lester έκανε μια απότομη αριστερή στροφή στο τέλος του, και δεν υπήρχαν κιγκλιδώματα ασφαλείας. Πέρα από τη στροφή υπήρχε ένα φαράγγι, και στην άλλη μεριά του φαραγγιού υπήρχε ένας άλλος δρόμος που ευθυγραμμιζόταν τέλεια με το δρόμο Lester έτσι ώστε όταν το έβλεπε κανείς από τη σωστή γωνία, ειδικά τη νύχτα, το φαράγγι εξαφανιζόταν, και ο δρόμος φαινόταν σαν να συνεχίζει προς το λόφο στην άλλη πλευρά του φαραγγιού. Μετά από έρευνες στο φαράγγι, δεκάδες αυτοκίνητα βρέθηκαν, που είχαν πέσει στην καταστροφή τους, με τα σαπισμένα σώματα των θυμάτων ακόμα δεμένα στις θέσεις τους.

~~~ 

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/the-never-ending-road/

Creepypastas στα ΕλληνικάTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang