Το Μήνυμα (The Message)

187 18 1
                                    

08/09/2018

"The Message" by Unknown

Published in: January 25, 2009

~~~~~~~~~~~~~

Μην το απορρίψετε αυτό κατευθείαν σαν τη δουλειά ενός έξαλλου θεοπάλαβου. Υπάρχει κάποια λογική σε αυτή την ιστορία, μονάχα αν με ακούσετε...

Κοιτάξτε, όλοι αναρωτιόμαστε αν το ταξίδι στο χρόνο είναι αληθινό, σωστά; Λοιπόν, να σας πω κάτι... είναι αληθινό. Είμαι από το μέλλον για την ακρίβεια. Ξέρω ότι πιθανόν δεν το πιστεύετε αυτό, αλλά σοβαρά, είμαι από το μέλλον. Είναι στ' αλήθεια φοβερό πράγμα· να βλέπεις το παρελθόν, να παρακολουθείς τα γεγονότα να ξεδιπλώνονται... τέτοια πράγματα. Τώρα ξέρουμε περισσότερα απ'ο,τι ξέραμε ποτέ.

Πίσω απ' όλη τη διασκέδαση όμως, υπάρχει μια πιο σοβαρή όψη. Δεν πρέπει να πάμε στη δική μας ζωή, και δεν επιτρέπεται ΠΟΤΈ να επικοινωνήσουμε με τους παρελθοντικούς μας εαυτούς. Αφήστε με να σας πω, παραβαίνω αυτό τον κανόνα αυτή τη στιγμή. Ναι, μιλάς με τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή. Τον μελλοντικό σου εαυτό. Θα με εκτελέσουν γι αυτό, αλλά ξέρεις τι; Το αποδέχομαι. Αποτρέπω κάτι μιλώντας σε σένα που είναι ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ από το θάνατο. Δεν μπορώ να σου πω αμέσως τι να κάνεις, επειδή τα φίλτρα θα το έπιαναν. Είμαι όσο πιο κοντά μπορώ να πλησιάσω, εμπιστεύσου με. Μπορώ, όμως, να στείλω ένα μικρό μήνυμα.

Σας συνιστώ να διαβάσετε την πρώτη λέξη κάθε παραγράφου, τώρα. 

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/the-message/

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now