Ο Δαίμονας Μέσα Μου (The Demon Within)

178 16 5
                                    

22/09/2018

"The Demon Within" by Jordan D.

Published in: April 1, 2013 

~~~~~~~~~~~~~

Ήταν περασμένα μεσάνυχτα τώρα, και είχα λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου. Το κορίτσι που πήρα μαζί πριν μία ώρα κοιμόταν στο κάθισμα δίπλα μου. Έκανε οτοστόπ. Δεν μπορούσα να αφήσω μια έφηβη μόνη τη νύχτα μέσα στη βροχή, έπρεπε να την πάρω. Φαινόταν χαρούμενη που κάποιος της έδωσε επιτέλους μια κούρσα.

Δεν ήξερα το αληθινό της όνομα, μόνο ότι οι φίλοι της την έλεγαν "Τζο." Φαινόταν τόσο ήρεμη, γαλήνια. Τα καστανά μαλλιά της κάλυπταν το μισό απ' το υπέροχο πρόσωπό της, τα χείλη της σχημάτιζαν ένα αμυδρό χαμόγελο. Πρέπει να έβλεπε καλό όνειρο.

Προσπάθησα να θυμηθώ το τελευταίο όνειρο που είδα, αλλά μάταια. Τότε, το ένιωσα· ένα αίσθημα που δεν είχα νιώσει εδώ και πολύ καιρό. Ένα απαίσιο, άσχημο αίσθημα. Κοίταξα κάτω προς το κορίτσι ενώ οδηγούσα, ελπίζοντας ότι το χαμογελαστό πρόσωπό της θα με βοηθούσε να το ξεπεράσω και να μην ενδώσω στο δαίμονα μέσα μου... αλλά το ένιωθα να σέρνεται για να βγει έξω. 

Δεν ήθελα. Δεν μπορούσα. Έπρεπε να βγάλω την κοπέλα από το αυτοκίνητο, αλλά αυτό θα έπαιρνε πολύ χρόνο. Θα συνέβαινε πριν από αυτό.

Συνέχισα να ζορίζομαι, δίνοντας μάχη μέσα μου. Τότε... Όχι. Δεν μπορούσα να το κρατήσω μέσα μου. Συνέβη: Αμόλησα την πιο τερατώδη πορδή που είχα αμολήσει ποτέ. Ήταν θρυλική. Ήταν τέτοια που τα παιδιά θα έλεγαν ιστορίες γι αυτήν για να τρομάξουν μικρότερα παιδιά.

Απρόθυμα κοίταξα για να δω αν το θηρίο που είχε δραπετεύσει από το σώμα μου είχε ξυπνήσει το κορίτσι. Δεν την είχε ξυπνήσει, αλλά το χαμόγελο είχε χαθεί και έμοιαζε σαν να έβλεπε εφιάλτη τώρα.

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/the-demon-within/

Α/Ν: Εντάξει αυτό προφανώς ήταν για πλάκα, αλλά παραδόξως έχει καλή βαθμολογία στο επίσημο site XD. Θα ταίριαζε καλύτερα να το ανέβαζα την Πρωταπριλιά, όπως έκανε ο συγγραφέας, αλλά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τότε.

Creepypastas στα ΕλληνικάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα