Το Παράδοξο του Χρόνου (The Time Paradox)

327 23 3
                                    

12/07/2018

"The Time Paradox"  by Unknown

Published in: September 2, 2008

Ένα μωρό κορίτσι μυστηριωδώς αφήνεται σε ένα ορφανοτροφείο στο Κλίβλαντ το 1945.  Η "Τζέιν" μεγαλώνει μόνη και εγκαταλειμμένη, μη γνωρίζοντας ποιοι είναι οι γονείς της, μέχρι που μία μέρα το 1963 ελκύεται περίεργα από ένα περιπλανώμενο τυχοδιώκτη. Τον ερωτεύεται, αλλά πάνω που η Τζέιν πάει να δει άσπρη μέρα μία σειρά ατυχών γεγονότων της συμβαίνουν: Πρώτον, μένει έγκυος από τον τυχοδιώκτη, ο οποίος τότε εξαφανίζεται. Δεύτερον, κατά τη διάρκεια της πολύπλοκης γέννας οι γιατροί ανακαλύπτουν ότι η Τζέιν έχει δύο συστήματα γεννητικών οργάνων, και για να της σώσουν τη ζωή, πρέπει χειρουργικά να τη μετατρέψουν από "αυτή" σε "αυτόν." Τέλος, ένας μυστηριώδης άγνωστος απαγάγει το μωρό από το μαιευτήριο.

Συντετριμμένος από αυτές τις καταστροφές, έχοντας απορριφθεί από την κοινωνία, περιφρονημένος από τη μοίρα, "εκείνος" γίνεται μέθυσος και τυχοδιώκτης. Όχι μόνο η Τζέιν έχει χάσει τους γονείς της και τον εραστή της, αλλά έχει χάσει και το μόνο του παιδί. Χρόνια αργότερα, το 1970, καταλήγει σε ένα έρημο μπαρ, που λεγόταν του Ποπ, και εξομολογείται την αξιολύπητη ιστορία του σε ένα ηλικιωμένο μπαρμαν. Ο συμπαθητικός μπαρμαν προσφέρει στον τυχοδιώκτη την ευκαιρία να εκδικηθεί τον ξένο που την άφησε έγκυο και την εγκατέλειψε, με την προϋπόθεση ότι θα έμπαινε στο "σώμα των χρονοταξιδιωτών." Οι δυο τους μπαίνουν σε μία χρονομηχανή και ο μπαρμαν αφήνει τον τυχοδιώκτη στο 1963. Ο τυχοδιώκτης ελκύεται μυστηριωδώς από μια νεαρή ορφανή κοπέλα, η οποία αργότερα μένει έγκυος.

Ο μπάρμαν πηγαίνει μπροστά 9 μήνες, απαγάγει το μωρό κορίτσι από το νοσοκομείο, και την αφήνει σε ένα ορφανοτροφείο στο 1945. Τότε ο μπάρμαν αφήνει τον μπερδεμένο τυχοδιώκτη στο 1985, για να στρατολογηθεί στο σώμα των χρονοταξιδιωτών. Τότε ο τυχοδιώκτης παίρνει τον έλεγχο της ζωής του και γίνεται ένα σεβαστό πρεσβύτερο μέλος του σώματος των χρονοταξιδιωτών, και τότε μεταμφιέζεται σαν μπάρμαν και αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή του: ένα ραντεβού με τη μοίρα, να συναντήσει ένα συγκεκριμένο τυχοδιώκτη στου Ποπ το 1970.   

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/the-time-paradox/

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now