Μητρική Αγάπη (A Mother's Love)

132 20 3
                                    

02/11/2018

"A Mother's Love" by Unknown

Published: March 16, 2010

~~~~~~~~~~~~~

Ένα απόγευμα, ένα ζευγάρι ταξίδευε με αυτοκίνητο όταν είδαν σε μακρινή απόσταση μια γυναίκα στη μέση του δρόμου, να χαιρετάει μανιωδώς.

Η γυναίκα είπε στον άντρα της να συνεχίσει να οδηγεί γιατί μπορεί να ήταν επικίνδυνο, αλλά ο άντρας αποφάσισε να προχωρήσει αργά ώστε να μην έμενε με την αμφιβολία στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να συμβεί και τις πιθανότητες να πάθει κάποιος κακό. Ενώ πλησίαζαν, πρόσεξαν μια γυναίκα με χαρακιές και μελανιές στο πρόσωπο και τα χέρια της. Τότε αποφασίζουν να σταματήσουν και να δουν αν μπορούν να βοηθήσουν.

Η τραυματισμένη γυναίκα ικέτευε για βοήθεια λέγοντας τους ότι ήταν σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και πως ο άντρας της και ο γιος της, ένα νεογέννητο μωρό, ήταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σε ένα βαθύ χαντάκι.Τους είπε πως ο άντρας ήταν ήδη νεκρός, αλλά το μωρό φαινόταν να είναι ακόμα ζωντανό.

Ο άντρας που ταξίδευε αποφάσισε να βγει και να προσπαθήσει να σώσει το μωρό και ζήτησε από την τραυματισμένη γυναίκα να μείνει με τη σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν κατέβηκε κάτω πρόσεξε δύο ανθρώπους στις μπροστινές θέσεις του αυτοκινήτου αλλά δεν έδωσε σημασία σε αυτό και έβγαλε έξω το μωρό γρήγορα και σηκώθηκε για να το πάει στη μητέρα του. Όταν σηκώθηκε, δεν είδε τη μητέρα πουθενά οπότε ρώτησε τη γυναίκα του πού είχε πάει. Του είπε ότι η γυναίκα τον είχε ακολουθήσει πίσω στο διαλυμένο αυτοκίνητο.

Όταν ο άντρας πήγε πίσω για να την αναζητήσει, πρόσεξε ότι ξεκάθαρα το ζευγάρι στις μπροστινές θέσεις ήταν νεκρό, ένας απ' τους δύο ήταν αναμφίβολα η γυναίκα που τους είχε σταματήσει στο δρόμο.

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/a-mothers-love/

Creepypastas στα ΕλληνικάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα