Το Πρόσωπο Που Παρακολουθεί (The Face That Watches)

150 18 1
                                    

03/10/2018

"The Face That Watches" by Mara

Published in: October 19, 2012

^^^^^^^^^^^^^

Υπάρχει ένα παράξενο πρόσωπο στο δάσος έξω από το παράθυρό μου. Η μαμά και ο μπαμπάς δεν με ακούνε όμως. Κοιτάζει και κοιτάζει... Ο μικρός μου αδερφός σιχαίνεται να ακούει γι αυτό. Νομίζει ότι είναι για να τον τρομάξει, η ιστορία για τον άντρα δίχως πρόσωπο. Το πρόσωπο με παρακολουθεί κάθε ώρα μέρα νύχτα...

Η μεγάλη αδερφή λέει πως είναι όλα ψέματα· λέει πως η μαμά και ο μπαμπάς πρέπει να καλέσουν τους γιατρούς

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η μεγάλη αδερφή λέει πως είναι όλα ψέματα· λέει πως η μαμά και ο μπαμπάς πρέπει να καλέσουν τους γιατρούς.

Δεν έχει σημασία πόσες φορές τους έχω πει γι αυτόν, τον άντρα στο σκοτάδι, κανείς δεν ακούει. Δεν μου αρέσει όταν η μαμά λέει πως πρέπει να παίξω έξω, επειδή πρέπει να είμαι κοντά του - είναι πολύ ψηλός. Είναι πολύ λεπτός. Σαν να μην τρώει!

Ο άντρας δεν κινείται όταν με παρακολουθεί, απλά με παγώνει, με κάνει να μην μπορώ να τρέξω. Δεν μου αρέσει όταν είναι τριγύρω και νομίζω πως πρέπει να μείνω μακριά από το φράχτη. Η μαμά με σέρνει μέσα για βραδινό γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω, είναι θυμωμένη μαζί μου που μένω μέχρι αργά έξω στο κρύο, εκείνη δεν μπορεί να τον δει; Ο ψηλός άντρας στέκεται τώρα στην αυλή μας. 

Μετά το βραδινό απόψε, η μαμά με έστειλε στο δωμάτιό μου - δεν είχε τηλεόραση - επειδή δεν ήρθα μέσα όταν με φώναξε. Κάθομαι στο γραφείο μου με τα μαθήματά μου, προσπαθώντας να τα τελειώσω πριν έρθει ο μπαμπάς να με τσεκάρει, όταν τον βλέπω να στέκεται στην αυλή. Τον άντρα δίχως πρόσωπο· τον ψηλό άντρα, να στέκεται κοντά στο παράθυρό μου. Είναι πάντα εκεί τώρα, ακόμα και όταν τον δείχνω στη μαμά και τον μπαμπά· δεν ξέρω γιατί δεν μπορούν να τον δουν.

 Είναι πάντα εκεί τώρα, ακόμα και όταν τον δείχνω στη μαμά και τον μπαμπά· δεν ξέρω γιατί δεν μπορούν να τον δουν

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Τα όνειρά μου είναι γεμάτα με αυτόν τώρα, στέκεται στο πίσω μέρος ενώ εγώ κάνω θαύματα για τους φίλους μου. Στέκεται στα όνειρά μου παρακολουθώντας, του έχω πει να με αφήσει στην ησυχία μου, αλλά μόνο στα όνειρά μου.

-

Η μαμά κάλεσε το γιατρό σήμερα, λέει ότι έχω αρρωστήσει πολύ, φτύνω συνέχεια αίμα όταν βήχω και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Λέει πως δεν τρώω αρκετά, του λέει για τον ψηλό άντρα που βλέπω, δεν νομίζω πως έχει σημασία πια. Ο γιατρός λέει πως θα πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, λέει ότι ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον εγκέφαλό μου και θα χρειαστώ ακτινογραφίες. Ο βήχας είναι άσχημος τώρα, πονάει πολύ, ο ψηλός άντρας ακόμα παρακολουθεί.

Η μαμά κάθεται μαζί μου τη νύχτα για να βεβαιωθεί πως είμαι καλά, με ρωτάει τι σιγοτραγουδάω και δεν μπορώ να της πω. Δεν ξέρω τις λέξεις, δεν ήξερα καν ότι σιγοτραγουδούσα. Με σκεπάζει και φιλάει το κεφάλι μου, ο ψηλός άντρας δεν είναι έξω από το παράθυρό μου πια. Δεν έχει φανεί εδώ και μια ημέρα, αλλά είναι ακόμα στα όνειρά μου. Τα μακριά, μακριά χέρια του προσπαθούν να με φτάσουν.

Η μουσική είναι δυνατή στα αυτιά μου, μπορώ να δω τη μαμά να μου διαβάζει - τα χείλη της κινούνται - αλλά η μουσική είναι πολύ δυνατή. Βήχω και βήχω, πολύ αίμα βγαίνει αυτή τη φορά. Εκείνη κάθεται στην άκρη του κρεβατιού μου, περιμένοντας το να σταματήσει, αλλά δεν σταματάει. Μακάρι να γινόταν γιατί πρέπει να της πω κάτι...

Ο ψηλός άντρας δεν είναι έξω από το παράθυρο πια, ο ψηλός άντρας δεν είναι στην αυλή, δεν είναι ούτε καν στο δάσος...

Ο βήχας είναι πολύ έντονος και νιώθω σαν να με παίρνει ο ύπνος... Προσπαθώ να το πολεμήσω γερά επειδή θέλω να το πω στη μανούλα...

Ο ψηλός άντρας είναι στη γωνία τώρα... Είναι στο δωμάτιό μου...

 Είναι στο δωμάτιό μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

^^^

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/the-face-that-watches/

A/N: Η ιστορία αυτή είναι εμπνευσμένη από τη μυθολογία του Slenderman.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now