Suicidemouse.avi

218 18 2
                                    

03/09/2018

"Suicidemouse.avi" by Unknown

Published in: 2009

~~~~~~~~~~~~~

Λοιπόν θυμάται κανείς σας τα κινούμενα σχέδια με τον Μίκυ Μάους από το τη δεκαετία του 30'; Εκείνα που βγήκαν σε DVD μερικά χρόνια πριν; Λοιπόν, έχω ακούσει ότι υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ακόμη και στους πιο πιστούς φαν της Disney.

Σύμφωνα με πηγές, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Είναι απλά μια συνεχόμενη ακολουθία (σαν τους Flintstones) με τον Μίκυ να περπατάει μπροστά από έξι κτίρια το οποίο διαρκεί για δύο ή τρία λεπτά πριν τελειώσει. Σε αντίθεση με τους χαριτωμένους ήχους όμως, το τραγούδι αυτού του καρτούν δεν ήταν καν τραγούδι, αλλά ένα συνεχόμενο χτύπημα πιάνου για ενάμισι λεπτό πριν μεταβεί σε κενό ήχο για το υπόλοιπο της ταινίας.

Δεν ήταν ο εύθυμος παλιός Μίκυ που έχουμε αγαπήσει, ο Μίκυ δεν χόρευε, ούτε καν χαμογελούσε, απλά κατά κάποιο τρόπο περπατούσε σαν εμάς, με μια κανονική έκφραση στο πρόσωπό του, αλλά για κάποιο λόγο το κεφάλι του έγερνε δεξιά αριστερά ενώ εκείνος διατηρούσε τη μελαγχολική έκφραση του.

Μέχρι πριν ένα ή δύο χρόνια, όλοι πίστευαν ότι αφού η οθόνη μαύριζε τότε τελείωνε. Όταν ο Leonard Maltin αναθεωρούσε το καρτούν ώστε να μπει σε μια ολοκληρωμένη σειρά, αποφάσισε ότι δεν ήταν καλό για να μπει στο DVD, αλλά ήθελε να έχει ένα ψηφιακό αντίγραφο επειδή ήταν μια δημιουργία του Walt. Όταν είχε μια ψηφιακή εκδοχή στον υπολογιστή του για να κοιτάξει το αρχείο, πρόσεξε κάτι.

Το καρτούν ήταν για την ακρίβεια 9 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα σε διάρκεια. Αυτό είναι που μου έστειλε η πηγή, ολοκληρωμένα (είναι ένας προσωπικός βοηθός ενός από τους μεγαλύτερους εκτελεστικούς παραγωγούς στη Disney, και γνωστός του ίδιου του κου Maltin):

"Αφού μαύρισε η οθόνη, έμεινε έτσι μέχρι το 6ο λεπτό, πριν πάει πίσω στον Μίκυ που περπατούσε. Ο ήχος ήταν διαφορετικός αυτή τη φορά. Ήταν ένα μουρμουρητό. Δεν ήταν γλώσσα, αλλά κάτι σαν γουργουριστό κλάμα. Όσο ο θόρυβος γινόταν πιο ακατανόητος και δυνατός μέσα στο επόμενο λεπτό, η εικόνα άρχισε να γίνεται περίεργη. Το πεζοδρόμιο άρχισε να πηγαίνει σε κατευθύνσεις που φαίνονταν αδύνατες με βάση τον τρόπο που περπατούσε ο Μίκυ. Και το μελαγχολικό πρόσωπο του ποντικιού μετατρεπόταν αργά σε ένα πονηρό χαμόγελο.

Στο 7ο λεπτό, το μουρμουρητό μετατράπηκε σε ένα μακρόσυρτο ουρλιαχτό (εκείνο που είναι επώδυνο να το ακούς) και η εικόνα γινόταν όλο και πιο σκοτεινή. Χρώματα εμφανίζονταν τα οποία ήταν αδύνατα σε εκείνη την εποχή. Το πρόσωπο του Μίκυ άρχισε να καταρρέει. Τα μάτια του κύλησαν στο πηγούνι του σαν δύο μπίλιες σε μια γυάλα, και το χαμόγελό του ήταν στην αριστερή μεριά του προσώπου του.

Τα κτίρια έγιναν ερείπια που αιωρούνταν στον αέρα και το πεζοδρόμιο ακόμα οδηγούσε σε ακανόνιστες κατευθύνσεις, μερικές φαίνονταν ασύλληπτες με αυτά που, εμείς οι άνθρωποι, γνωρίζουμε για τον προσανατολισμό. Ο κύριος Maltin ενοχλήθηκε και έφυγε από το δωμάτιο, στέλνοντας έναν υπάλληλο να τελειώσει το βίντεο και να κρατήσει σημειώσεις απ' ό,τι συμβαίνει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, και αμέσως μετά να αποθηκεύσει το δίσκο του καρτούν στο θησαυροφυλάκιο. Το αλλοιωμένο ουρλιαχτό κράτησε για οκτώ λεπτά και μερικά δευτερόλεπτα του βίντεο, και απότομα κόβεται στο πρόσωπο του Μίκυ Μάους στους τίτλους του τέλους μετά από κάθε βίντεο με κάτι που ακουγόταν σαν σπασμένο μουσικό κουτί να παίζει στο βάθος.

Αυτό συνέβη για περίπου 30 δευτερόλεπτα, και για οτιδήποτε ήταν σε εκείνα τα εναπομείναντα 30 δευτερόλεπτα δεν έχω καμία πληροφορία. Από ένα φύλακα ασφαλείας που δουλεύει στον κάτω όροφο ο οποίος έκανε περιπολίες έξω από εκείνο το δωμάτιο, έμαθα ότι μετά το τελευταίο πλάνο, ο υπάλληλος βγήκε σκουντουφλώντας από το δωμάτιο με χλωμό δέρμα λέγοντας "Κανείς δεν γνωρίζει τον αληθινό πόνο" εφτά φορές πριν αρπάξει το πιστόλι του φύλακα και αυτοκτονήσει στη στιγμή.

Αυτό που μπόρεσα να μάθω από τον Leonard Maltin ήταν ότι το τελευταίο πλάνο ήταν ένα ρωσικό κείμενο που έλεγε "οι εικόνες της κόλασης φέρνουν τους θεατές πίσω σ' αυτήν". Απ' όσο ξέρω, κανείς άλλος δεν το έχει δει, αλλά έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από υπαλλήλους στα στούντιο να το ανεβάσουν στο rapidshare, όλες όμως έχουν απαγορευτεί από τη δουλειά τους.

Το αν δημοσιεύθηκε ή όχι είναι αντικείμενο διαφωνίας, αλλά αν οι φήμες είναι σωστές βρίσκεται κάπου στο διαδίκτυο με το όνομα "suicidemouse.avi". Αν ποτέ βρεις αντίγραφο του βίντεο, θέλω να μην το δεις ποτέ, και να επικοινωνήσεις μαζί μου στο τηλέφωνο αμέσως, οποιαδήποτε ώρα. Όταν ένας Θάνατος της Disney κουκουλώνεται τόσο καλά, σημαίνει πως είναι κάτι τεράστιο.

Επικοινώνησε μαζί μου,

TR"

Δεν έχω βρει ακόμη αντίγραφό του, αλλά είναι εκεί έξω. Το ξέρω ότι είναι.

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: http://creepypasta.wikia.com/wiki/Suicidemouse.avi

A/N: Το παραπάνω creepypasta ανήκει στην κατηγορία των χαμένων επεισοδίων και φαίνεται να είναι το πρώτο σε αυτό το είδος. Η ιστορία είναι βασισμένη σε ένα παλιό, αθέατο επεισόδιο του Μίκυ Μάους. Υπάρχει επίσης ένα βίντεο βασισμένο σε αυτό το creepypasta.

Μετά από μια απλή αναζήτηση στο YouTube βρήκα πολλές παραλλαγές του υποτιθέμενου βίντεο. Μία από αυτές είναι η παρακάτω:

Επίσης σας προσθέτω το βίντεο του ScareTheater όπου αναλύει το παραπάνω κλασσικό creepypasta: 

Creepypastas στα ΕλληνικάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα