Ο Φόβος του Νερού (My Fear Of Water)

174 18 0
                                    

24/08/2018

"My Fear Of Water" by Unknown

Published in: August 15, 2008

Πάντα φοβόμουν τρομερά να βυθίζομαι εντελώς κάτω από το νερό. Όχι ότι δεν ξέρω κολύμπι ή κάτι τέτοιο. Ο πατέρας μου μου έμαθε· είπε ότι παραλίγο να πνιγώ όταν ήμουν μικρός.

Το φοβόμουν επειδή, για όσο μπορώ να θυμηθώ, όποτε είμαι κάτω από το νερό και κοιτάζω πάνω στην επιφάνεια βλέπω μια γυναίκα να προσπαθεί να με πιάσει με ένα ζεστό χαμόγελο, με λαμπερά χρυσά μαλλιά και σκούρα μπλε μάτια. Ακόμη και αν είναι απλά στη μπανιέρα. Πάντα συνέβαινε, ήταν φυσιολογικό για μένα, αλλά ποτέ δεν το συνήθισα.

Ήταν εκνευριστικό, αλλά και καθησυχαστικό ταυτόχρονα. Πάντα με έκανε να νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά. Το απέφευγα όμως, επειδή ήμουν απλά ένα παιδί και ήταν φρικιαστικό.

Δεν το είπα ποτέ στον πατέρα μου σαν παιδί, αλλά τον ρώτησα για τη μητέρα μου. Δεν ήθελε ποτέ να μιλάει γι αυτή. Μερικές φορές νευρίαζε όταν προσπαθούσα να το φέρω στην κουβέντα.

Πρόσφατα του περιέγραψα αυτή την οπτασία. Παραλίγο να τρακάρει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο· προφανώς γνώριζε κάτι. Τον ρώτησα, ξανά, για τη μητέρα μου. Δεν είπε πολλά, εκτός ότι είχε πεθάνει πριν πολλά χρόνια, και ότι με αγαπούσε πολύ. Επίσης παραδέχτηκε ότι τα μαλλιά και τα μάτια της ήταν εκείνα τα χρώματα, σαν τα δικά μου.

Οπότε έκανα τη δική μου έρευνα, ψάχνοντας το όνομά της στο πιστοποιητικό γέννησής μου και προσπαθώντας να βρω ο,τι αναφορές μπορούσα, βίντεο από δελτία ειδήσεων για ένα αγόρι που παραλίγο να πνιγεί, οτιδήποτε. Πιο πολύ ήθελα μια φωτογραφία, κάτι που να ταιριάζει με το φύλακα άγγελό μου.

Σήμερα, βυθισμένος στην τοπική βιβλιοθήκη, το βρήκα.

Ουίντσεστερ: Marie Withie, 28 πνίγηκε χθες το απόγευμα αφού σκαρφάλωσε ένα αγκαθωτό φράχτη και διέφυγε σε μια κοντινή δεξαμενή. Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί από την οικογένειά της για τις 25. Η Marie είχε εισαχθεί στο ίδρυμα μόλις έξι μήνες πριν, αφού βρέθηκε αθώα για απόπειρα δολοφονίας λόγω παράνοιας. Ο σύζυγός της Daniel Withie έδρασε γρήγορα για να σώσει το νεαρό παιδί τους όταν τη βρήκε να προσπαθεί να το πνίξει στην μπανιέρα.


Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/my-fear-of-water/

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now