Jeff ο Δολοφόνος 2015 (Jeff the Killer 2015) - 3ο Μέρος

227 13 1
                                    

19/09/2018

"Jeff the Killer (Reboot)" by K. Banning Kellum

Published in: December 6th, 2015

*Το τρίτο μέρος της ιστορίας. Διαβάστε τα δύο πρώτα αν δεν το έχετε κάνει πριν προχωρήσετε παρακάτω. Καλή ανάγνωση!

~~~~~~~~~~~~~

Μέρος 3ο

Διαφθορά σε Δράση

Ανακάλυψαν ότι ο μπελάς που νόμιζαν ότι είχαν γλιτώσει τους περίμενε στη μπροστινή τους πόρτα. Ο Jeff και ο Liu είδαν περιπολικά πριν φτάσουν στην αυλή τους. Δύο μπατσικά, και τα δύο παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι τους. Και οι δύο ένιωσαν το στομάχι τους να ανακατεύεται, εφόσον ήξεραν πολύ καλά γιατί ήταν εκεί η αστυνομία.

Τα αδέρφια μπήκαν στο σαλόνι και είδαν τους γονείς καθισμένους στον καναπέ, οι δύο μπάτσοι να στέκονταν όρθιοι προς τοίχο, γράφοντας στα σημειωματάρια τους.

"Τι κάνατε εσείς οι δύο;" στρίγκλισε η Shelia όταν τα δύο αγόρια μπήκαν στο σπίτι.

Ο Liu, νεότερος και λιγότερο συγκεντρωμένος από τον Jeff, άρχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό του, "Κάτι παιδιά προσπάθησαν να μας την πέσουν στο βιντεοκλάμπ, πείραζαν τα ποδήλατά μας, και όταν βγήκαμε έξω, ήρθαμε μούρη με μούρη!"

"Εμάς άλλα μας είπαν!" είπε ο Matt Woods, η φωνή του σταθερή και ώριμη με θυμό και απογοήτευση.

"Όχι μπαμπά, αυτό συνέβη," ξεκίνησε να εξηγεί ο Jeff. "Ήμασταν στο Friendly Video, και ρίχναμε μια ματιά στο μαγαζί, όταν εκείνα τα τρία παιδιά άρχισαν να κάνουν βόλτες με τα ποδήλατά μας. Το μόνο που κάναμε ήταν να βγούμε έξω, και τα παιδιά άρχισαν να μας βρίζουν, προσπαθούσαν να προκαλέσουν καβγά. Όταν προσπαθήσαμε να φύγουμε, ένας από αυτούς χτύπησε τον Liu."

Τελικά, ένας από τους δύο μπάτσους μίλησε. Το καρτελάκι με το όνομά του έγραφε Williamson. "Αγόρια, έχουμε μερικά σοβαρά παράπονα για εσάς τους δύο. Απ' ότι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες στο εμπορικό κέντρο, εσείς οι δύο αρχίσατε τη λογομαχία με τον Randy και τους φίλους του."

Ο Jeff πρόσεξε πόσο οικείος ήταν ο τόνος της φωνής του όταν είπε το όνομα του Randy. Τούτη ήταν μια μικρή πόλη, και υπήρχε η πιθανότητα ότι αυτός ο μπάτσος είχε μάθει κάνα δυό πράγματα στον Randy, ή έπινε μπύρες με τον πατέρα του. Διάολε, μπορεί ακόμα ο μπάτσος να ήταν θείος ενός από τους νταήδες.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now