Jeff o Δολοφόνος 2015 (Jeff the Killer 2015) - 5o Μέρος

169 13 0
                                    

22/09/2018

"Jeff the Killer (Reboot) by K. Banning Kellum

Published in: December 6th, 2015

~~~~~~~~~~~~~

Μέρος 5ο

Φίλοι με το Ζόρι

Στην αρχή ο Jeff είχε αρνηθεί. Ήταν σοβαρή η μητέρα του, περίμενε στ' αλήθεια από αυτόν να πάει και να γίνει φίλος με τον Randy; Ήταν ακόμα στο κρεβάτι όταν η μητέρα του σταμάτησε το αδιάκοπο μουρμουρητό της για να του πει να σηκωθεί και να ντυθεί. Όταν έμαθε γιατί, της είπε όχι, με τίποτα. Όμως η μητέρα του ήταν πανούργα και ήξερε ακριβώς πώς θα τα κατάφερνε. Υποσχέθηκε στον Jeff ότι αν το έκανε αυτό για εκείνη, αν πήγαινε και τα έβρισκε με τον Randy, τότε ο Liu θα ερχόταν σπίτι την επόμενη μέρα. Είχε στριμώξει τον Jeff στη γωνία με αυτό τον τρόπο. Δεν είχε επιλογή παρά να συμφωνήσει.

Λίγο αργότερα, ο Jeff και η μητέρα του έφτασαν έξω από το σπίτι του Randy. Η μητέρα του Randy άνοιξε την πόρτα.

"Γεια, εσύ πρέπει να είσαι ο Jeff," χαιρέτησε.

O Jeff χαμογέλασε και επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτός.

"Γεια σας, είμαι η Shelia Woods, χαίρομαι που επιτέλους σας γνωρίζω από κοντά!" ανακοίνωσε η μητέρα του Jeff, προσπερνώντας το γιο της και εκτείνοντας το χέρι στη μητέρα του Randy.

"Shelia, χαίρομαι που σε γνωρίζω, είμαι η Bridgette Hayden. Λυπάμαι που τα αγόρια μας είχαν ένα ατυχές συμβάν τις προάλλες. Ξέρεις πώς είναι όμως οι έφηβοι, οι ορμόνες τρελαίνονται. Ο Randy δεν μπλέκει ποτέ σε καβγάδες, αλλά μου εξήγησε ότι ο Jeff και ο αδερφός του είναι καινούργιοι στην περιοχή, και δεν έχουν μάθει ακόμα πώς έχουν τα πράγματα στο Mandeville, έτσι δεν είναι Jeff;"

O Jeff δεν μπόρεσε να αντισταθεί ένα μικρό σούβλισμα, "Ναι, συγνώμη γι αυτό κυρία Hayden. Εγώ και ο Liu δεν είχαμε ιδέα ότι ήταν εντάξει για το γιο σας και τους φίλους του να πειράξουν τα ποδήλατά μας χωρίς να ρωτήσουν."

"Bridgette, έχει πάρει αυτή τη γλώσσα από τον πατέρα του, ποτέ δεν ξέρει πότε να το βουλώνει. Τι λες εσύ και γω να πάμε για καφέ και να μου πεις όλα τα ωραία κουτσομπολιά του Mandeville ενώ τα αγόρια μας γνωρίζονται με το σωστό τρόπο."

"Ο Randy είναι στο δωμάτιό του Jeff, δεύτερη πόρτα στα αριστερά. Θα ακούσεις μάλλον τον ήχο από τα βιντεοπαιχνίδια του ή κάτι τέτοιο," είπε η Bridgette χωρίς χιούμορ στη φωνή της.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now