Η Κούκλα Μωρό (The Baby Doll)

160 16 1
                                    

29/08/2018

"The Baby Doll" by Unknown

Published in: July 7, 2008

!!!Προειδοποίηση!!!: Περιλαμβάνει αναφορές σε παιδική κακοποίηση. Αν είστε ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα προσπεράστε αυτό το κεφάλαιο.

Στην επαρχία του νότιου Illinois μια εταιρία παιχνιδιών ξεκίνησε να πουλάει "ρεαλιστικές" κούκλες μωρά σε εγκυμονούσες μητέρες

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Στην επαρχία του νότιου Illinois μια εταιρία παιχνιδιών ξεκίνησε να πουλάει "ρεαλιστικές" κούκλες μωρά σε εγκυμονούσες μητέρες. Απ' ότι φαίνεται αφού η μητέρα γεννούσε το παιδί το παιχνίδι θα άρχιζε να κλαίει. Τελικά η "κουνιστή κίνηση" που διαφήμιζαν για να το ηρεμήσει δεν δούλευε, και δεν μπορούσες να το σταματήσεις χωρίς να το ταρακουνήσεις. Τελικά όταν άρχιζε να κλαίει ο γονιός έπρεπε να το χτυπήσει, και τα χτυπήματα έπρεπε να γίνουν όλο και πιο σκληρά για να το κάνει να ησυχάσει. Το μόνο πράγμα που φαινόταν να κάνει την κούκλα μωρό να σκάσει μόνιμα ήταν να χτυπήσεις το κεφάλι του στον τοίχο με δύναμη για να καταστρέψεις τον οποιοδήποτε μηχανισμό προκαλούσε το κλάμα. Σε παραπάνω από μια περίσταση όμως, οι γείτονες κάλεσαν τις αρχές για να αναφέρουν παιδική κακοποίηση, και όταν η αστυνομία έφτασε βρήκαν τα ματωμένα απομεινάρια παιδιών στους τοίχους και το πάτωμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις η μητέρα δεν καταλάβαινε γιατί βρισκόταν εκεί η αστυνομία, απλά "ξεφορτώθηκε την παλιοκούκλα" ενώ κουνούσε ελαφρά το τυλιγμένο σε σχήμα μωρού πράγμα στα χέρια της.


Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/the-baby-doll/

A/N: Καταλαβαίνω ότι με την προειδοποίηση στην αρχή της ιστορίας ίσως να αποκάλυψα το τέλος της, αλλά έκρινα σωστό ότι έπρεπε να την συμπεριλάβω εφόσον αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Μπορεί να είναι απλώς ένα creepypasta αλλά δυστυχώς τέτοια πράγματα συμβαίνουν και στην πραγματική ζωή και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι ανάμεσά μας που είναι επιζώντες ενδοοικογενειακής βίας.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now