Κάρμα (Karma)

167 15 5
                                    

30/10/2018

"Karma" by Sean

Published: September 23, 2012

**Προειδοποίηση: Αναφορές σε αυτοτραυματισμό**

*************

Καταχώρηση 1

Έκανα ένα τρομερό λάθος. Νόμιζα ότι ήμουν απλά παρανοϊκός, αλλά τώρα ξέρω ότι εκείνο με ακολουθεί. Δεν θα με αφήσει ποτέ να ξεχάσω αυτό το ανόητο λάθος.

Δεν είμαι σίγουρος με τι μοιάζει "αυτό." Το μόνο όνομα που μπορώ να του δώσω είναι Κάρμα. Νόμιζα ότι θα με προστάτευε... έκανα λάθος.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Υπάρχει ένα τελετουργικό που σπάνια ακούει κανείς, που λέγεται η Κρίση του Κάρμα. Για λόγους που θα διαπιστώσετε, δεν μπορώ να περιγράψω το τελετουργικό γραπτώς. Είναι πολύ επικίνδυνο.

Μου μίλησαν γι αυτό το τελετουργικό. Ο βασικός μύθος του είναι ότι, αφού εκτελέσεις αυτό το απλό τελετουργικό το Κάρμα θα σε κρίνει. Αν αποφασίσει ότι είσαι καλός άνθρωπος, θα κάνει τη ζωή σου παράδεισο, εναλλακτικά... Λοιπόν γι αυτό τα γράφω.

Πρέπει να έχει γίνει λάθος. Είμαι στ' αλήθεια καλός άνθρωπος, ή έτσι νόμιζα. Νόμιζα απλά ότι το τελετουργικό δεν δούλεψε αλλά έγινε σύντομα προφανές πως ήμουν καταραμένος. Με το που τελείωσα το τελετουργικό και πήγα σπίτι μου βρήκα το αγαπημένο μου σκυλί ήταν σκισμένο και απλωμένο πάνω στο κρεβάτι μου. Προσευχήθηκα σε θεούς που δεν πίστευα καν αυτό να ήταν δουλειά ενός κανονικού ανθρώπου.

Μέχρι τώρα, δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ εδώ και τρεις μέρες, άσχετα με το πόσα ηρεμιστικά παίρνω. Κάθε φορά που κοιτάζω έξω από το παράθυρο ή σε ένα καθρέφτη, στη γωνία του ματιού μου βλέπω μια σκοτεινή φιγούρα για μια μικρή στιγμή, και μέχρι να προλάβω να εστιάσω πάνω της, εξαφανίζεται.

Ελπίζω το να γράψω γι αυτό να με βοηθήσει με κάποιο τρόπο. Μέχρι στιγμής έχει τουλάχιστον ηρεμήσει τα νεύρα μου. Εντάξει αρκετό γράψιμο για σήμερα.


Καταχώρηση 2

Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όταν κοιμάμαι εκείνο σχεδιάζει να με σκοτώσει με τρόπους τόσο φρικτούς που δεν μπορώ να περιγράψω. Παραλίγο να αποκοιμηθώ χθες το βράδυ, τα μάτια μου ήταν κλειστά για 5 δευτερόλεπτα. Όταν τα άνοιξα το είδα! Το Κάρμα ήταν μπροστά στα μάτια μου. Έχει τη μορφή ενός μικρού αγοριού με ανακατεμένα καστανά μαλλιά και φοράει κακοραμμένα μαύρα κουρέλια από το λαιμό μέχρι τα πόδια. Επίσης, το στόμα του ήταν ραμμένο για λόγους που δεν θέλω να ξέρω και είχε ένα βλέμμα σοκ και μίσους μέσα στα μικροσκοπικά πράσινα μάτια του.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now