Jeff o Δολοφόνος 2015 (Jeff the Killer 2015) - 2ο Μέρος

276 14 1
                                    

13/09/2018

"Jeff the Killer (Reboot)" by K. Banning Kellum

Published in: December 6th, 2015

*Το πρώτο μέρος αυτής της ιστορίας είναι στο προηγούμενο κεφάλαιο. Διαβάστε πρώτα εκείνο, αν δεν το έχετε κάνει, πριν προχωρήσετε παρακάτω. Καλή ανάγνωση!

~~~~~~~~~~~~~

Μέρος 2ο

Randy, Keith και Troy

O Jeff και ο Liu κοίταξαν προς τα κει και είδαν τρία αγόρια έξω, δύο απ' τα οποία έκαναν βόλτες με τα ποδήλατά τους. Τα στριφογύριζαν και μετά πηδούσαν, αφήνοντας τα ποδήλατα να σκάσουν στο πεζοδρόμιο, πριν τα σηκώσουν και ανέβουν πάλι πάνω τους. Τα δύο αγόρια που καβαλούσαν τα ποδήλατα ήταν και τα δύο λεπτά, ενώ το βαρύτερο αγόρι στεκόταν στην άκρη, πίνοντας Red Bull και παρακολουθώντας.

Ο Jeff και ο αδερφός του πήγαν προς τις πόρτες του βίντεο κλαμπ, όταν το χοντρό παιδί τους είδε να έρχονται. Ο Jeff δεν μπορούσε να ακούσει τι είπε στους δύο φίλους του, αλλά έκανε κάποιου είδους χειρονομία ενώ φώναζε, και τα άλλα δύο αγόρια παράτησαν εκεί τα ποδήλατα, και περπάτησαν προς το πεζοδρόμιο, κατευθείαν προς τα δύο αδέρφια.

"Δικά σας τα ποδήλατα;" ρώτησε ένα από τα αγόρια ενώ ο Jeff και ο Liu βγήκαν στην καλοκαιρινή ζέστη.

"Ναι, γιατί τα κάνετε βόλτες;" ρώτησε κοφτά ο Liu.

"Απλώς τα είδαμε εκεί φίλε, χαλάρωσε, νομίζαμε ότι κάποιος τα άφησε για εμάς," ανταποκρίθηκε το ίδιο αγόρι, ενώ οι δυο του φίλοι ήρθαν να σταθούν δίπλα του.

Ο Jeff, αποφασισμένος να κάνει μια καλή αρχή, προσπάθησε να αλλάξει την πορεία αυτής της αναμέτρησης.

"Είναι δικά μας. Μόλις μετακομίσαμε εδώ πριν μια βδομάδα, μένουμε κοντά στη λεωφόρο Fairmont, μερικά τετράγωνα από εδώ. Απλά τσεκάρουμε τη γειτονιά." Ο Jeff ήλπισε ότι ένας πολιτισμένος τόνος θα γύριζε τα πράγματα, αλλά έβλεπε στο αυθάδες βλέμμα του παιδιού ότι ήταν δύσκολο.

"Σιγά το πράγμα, μετακομίσατε κάπου," σχολίασε το χοντρό παιδί.

"Ω ναι Troy," το πρώτο αγόρι μίλησε,"μετακόμισαν σε εκείνο το κωλόσπιτο με τα χαλίκια στην αυλή. Αναρωτιόμουν ποιος θα μετακόμιζε σ' εκείνο το μέρος."

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now