Jeff ο Δολοφόνος 2015 (Jeff the Killer 2015) - 4ο Μέρος

177 13 1
                                    

21/09/2018

"Jeff the Killer (Reboot)" by K. Banning Kellum

Published in: December 6th, 2015

~~~~~~~~~~~~~

Μέρος 4ο

  Ελλιπής Συμπόνια  

Ο Jeff και ο Liu δεν άκουσαν τους γονείς τους για το υπόλοιπο της ημέρας. Παρέμειναν στα δωμάτιά τους μέχρι αργά τη νύχτα, και κατέβηκαν τελικά να φάνε αφού σιγουρεύτηκαν ότι οι γονείς τους είχαν πάει για ύπνο. Ο Liu είπε ότι ένιωθε ανακουφισμένος γι αυτό, αλλά ο Jeff είχε ένα προαίσθημα ότι τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα. Ο Jeff αποδείχθηκε σωστός, το επόμενο πρωί, όταν τα δύο αδέρφια κατέβηκαν κάτω μαζί για να φάνε πρωινό· οι γονείς τους κάθονταν ήδη στην τραπεζαρία, κοιτώντας τα αγόρια, χωρίς να εγκρίνουν αυτό που έβλεπαν.

"Καθίστε κάτω," είπε κοφτά ο Matt.

"Τι συμβαίνει;" ρώτησε ο Liu.

"Καθίστε... κάτω!" είπε ξανά ο Matt, με θυμό στη φωνή του.

Τα αγόρια υπάκουσαν χωρίς άλλες ερωτήσεις.

Ο Matt Woods ξεκίνησε τον εξάψαλμο, "Ο,τι κι αν ήταν αυτό χθες, που πλακώσατε κάτι παιδιά επειδή άγγιξαν τα ποδήλατά σας, που βρίσατε αστυνομικό, που δεν σεβαστήκατε εμένα και τη μητέρα σας, αυτό σταματάει σήμερα!"

"Δεν πλακώσαμε κανέναν επειδή ακούμπησε τα ποδήλατά μας!" ξεστόμισε ο Jeff.

"Βούλωστο Jeff, εγώ μιλάω τώρα!" γάβγισε ο πατέρας του. "Εκείνο το παιδί, ο Randy Hayden, ο πατέρας του είναι συνέταιρος στην εταιρία μου, το ήξερες αυτό; Το σκέφτηκες καθόλου αυτό όταν του επιτέθηκες για το κωλοποδήλατό σου;"

"Απλά δεν σκεφτόσουν, έτσι Jeff;" πρόσθεσε η Shelia.

"Πού να το ξέρω αυτό;"

Ο Matt συνέχισε, "Λοιπόν, μιλούσα μαζί με τον πατέρα του στο τηλέφωνο όλο το πρωί. Ο πατέρας του είναι πρόθυμος να τα ξεχάσει όλα, αλλά να πάρει γιε μου, πρέπει να το αντιμετωπίσω στη δουλειά τώρα. Έχεις ιδέα πόση ζημιά θα μπορούσε να κάνει αυτό σ' εμένα, στην οικογένειά μας;"

Ο Jeff ένιωσε εκείνη την οργή να επιστρέφει, και πάλεψε με όλη του τη δύναμη για να την καταπιέσει.

Αντιθέτως, προσπάθησε να προσεγγίσει την καλή πλευρά των γονιών του, "Μαμά, κοίτα το πρόσωπο του Liu, του έσκισαν το χείλος, δεν βλέπεις, είναι ακόμα πρησμένο!"

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now