Ιστορίες από το Βενζινάδικο (Tales from the Gas Station) - 1ο Μέρος

168 16 0
                                    

05/10/2018

"Tales from the Gas Station (Part One)" by Jack Townsend

Published in: October 1, 2018

#############

Στην άκρη της πόλης μας, υπάρχει ένα παλιοβενζινάδικο που είναι ανοιχτό 24 ώρες τη μέρα, εφτά μέρες την εβδομάδα. Αν έμπαινες μέσα, θα έβλεπες σειρές και σειρές από πατατάκια, μπισκότα, κονσερβοποιημένα κρέατα, και άλλα άγνωστα πράγματα. Οι ημερομηνίες λήξης μυστηριωδώς λείπουν από τα κονσερβοποιημένα προϊόντα σαν να συσκευάστηκαν χρόνια πριν σε μια αποτυχημένη προσπάθεια ανακύκλωσης αποθεμάτων. Μία ξεθωριασμένη πινακίδα που γράφει "βρεγμένο πάτωμα" από πολύ παλιά καλύπτει μια μεγάλη ρωγμή στα θεμέλια του ψυγείου όπου στρώσεις από κολλώδη χυμένα αναψυκτικά έχουν σχηματίσει μια κρούστα, που συντηρεί αμέτρητα νεκρά έντομα και καμιά φορά και μικρά τρωκτικά.

Κανείς ποτέ δεν παραπονιέται για την αισθητική. Από μια πρόνοια που συνορεύει με το υπερφυσικό, ο ελεγκτής του υγειονομικού έχει κατ' επανάληψη προσπεράσει την επιχείρηση, πάντα αγνοώντας την αχνή μυρωδιά κάποιου μυστηριώδους χημικού κοκτέιλ που είναι το χαρακτηριστικό της εγκατάστασης. Πιο χαρακτηριστικό από το σταθερό μηχανικό βουητό του μηχανήματος παγωμένων αναψυκτικών που είχε εγκατασταθεί το 70' και δεν δέχτηκε ποτέ σέρβις. Πιο αξιοπρόσεκτο από τα τυχαία ρεύματα κρύου και ζεστού αέρα που φαίνονται να σε ακολουθούν τριγύρω. Και πιο ενοχλητικό από την οικογένεια των μεταλλαγμένων ρακούν που ζουν στο κενό κάτω από το πάτωμα πίσω από την παγίδα με το λιπαντικό.

Νομίζουμε τουλάχιστον ότι είναι μεταλλαγμένα. Στην καλύτερη περίπτωση, πρέπει να έχουν φτάσει στο όριο της γενετικής παραμόρφωσης και πνευματικής καθυστέρησης. Ο αρχηγός, ένα μυώδες καθίκι με ύψος ένα μέτρο που το λένε Rocco, έχει βρεθεί πολλές φορές να μασουλάει τα λάστιχα των ανθρώπων και τον έχουν πατήσει τουλάχιστον δύο φορές, αλλά πάντα επιστρέφει.

Εκείνη η επίμονη μυρωδιά, ένας γλυκός συνδυασμός λουλουδιών, αμμωνίας, και εμετού, δεν έχει ταυτοποιηθεί ποτέ, αλλά η επικρατούσα θεωρία είναι ότι έρχεται από κάτω, πετώντας μέσα από τις λεπτές σχισμές του τσιμέντου που μεγαλώνουν και εξαπλώνονται κάθε χρόνο. Είναι δυνατότερη μετά από μια βροχή, και οξεία σε σημείο που φέρνει δάκρυα αν πλησιάσεις την αποχέτευση όπου ακόμη και ο Rocco με το κοπάδι του αρνούνται να πατήσουν.

Αν έμπαινες μέσα, μπορεί να έβλεπες τον καουμπόι της τουαλέτας. Είναι κάτι σαν αστικός θρύλος εδώ γύρω, εμφανίζεται μόνο όταν είσαι μόνος και ανυποψίαστος. Αυτό που τον κάνει στ' αλήθεια θρυλικό είναι οι ιστορίες που λέει ο κόσμος μετά από μια υποτιθέμενη συνάντηση μαζί του. Οι διηγήσεις ποικίλουν από "αρκετά περίεργος" μέχρι "απίστευτα εκκεντρικός." Σαν τον τύπο τον περασμένο μήνα που ήθελε να κατουρήσει αλλά άλλαξε γνώμη όταν τον είδε να στέκεται εκεί δίπλα στο ουρητήριο, φορώντας ένα παλτό, μια μπαντάνα, μπότες, και καουμπόικο παντελόνι, μοιράζοντας μπαλόνια σε σχήμα ζώων.

Creepypastas στα ΕλληνικάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα