Jeff ο Δολοφόνος 2015 (Jeff the Killer 2015) - 8o Μέρος

214 11 5
                                    

26/09/2018

"Jeff the Killer 2015" by K. Banning Kellum 

Published in: December 6th, 2015

*Το τελευταίο μέρος αυτής της ιστορίας. Για μια τελευταία φορά, αν δεν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα μέρη, κάντε το πριν προχωρήσετε παρακάτω. Καλή ανάγνωση!

~~~~~~~~~~~~~

Μέρος 8ο

Πήγαινε για Ύπνο

Δεν υπήρχε χαρά από τους γονείς του στο δρόμο για το σπίτι, ή όταν έφτασαν. Μίλησαν ελάχιστα, και υπήρχε μια ένταση στο αυτοκίνητο που απλά δεν χανόταν. Όσο για τον Liu, ήταν ενθουσιασμένος που ο αδερφός του ήταν καλά, αλλά δεν ήξερε τι να πει σχετικά με τη ζημιά στο πρόσωπό του. Οπότε, αφού έκανε μερικές ερωτήσεις για το ατύχημα και την ανάρρωση, έμεινε σιωπηλός.

Μπήκαν στο σπίτι τους το σούρουπο και ο Liu ρώτησε για το βραδινό. Πρότεινε να αφήσουν τον Jeff να διαλέξει ένα μέρος, για να γιορτάσουν την επιστροφή του στο σπίτι.

"Πηγαίνετε απλά για ύπνο, και οι δύο παιδιά, πηγαίνετε για ύπνο," είπε η Shelia. Εκείνη και ο άντρας της πήγαν στο δωμάτιό τους και αυτοί, για να διαφωνήσουν ή να νιώσουν άσχημα για τους εαυτούς του, ποιος ήξερε;

Ο Jeff και ο Liu δεν μίλησαν πολύ εκείνη τη νύχτα. Ο Jeff πέρασε το περισσότερο βράδυ κοιτώντας τον εαυτό του στον καθρέφτη. Τραβούσε συνεχώς τους επιδέσμους για να δει τα σημάδια. Ο Liu ήθελε να τα δει και αυτός, αλλά ντρεπόταν να το ζητήσει.

"Χαίρομαι που είσαι σπίτι Jeff, μου έλειψες πολύ και χαίρομαι που είσαι καλά," είπε ο Liu στον Jeff ενώ εκείνος κοιταζόταν.

"Δεν είμαι καλά Liu, ούτε και συ είσαι. Κανείς μας δεν είναι στ' αλήθεια. Υπάρχει μια αρρώστια εδώ. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα η αρρώστια μου φαίνεται και απ' έξω," απάντησε ο Jeff, η φωνή του επίπεδη σαν ενός μηχανήματος.

"Για τι πράγμα μιλάς;" ρώτησε ο Liu.

"Μια μέρα, θα το δεις και συ. Αυτό συμβαίνει όμως, αυτό συμβαίνει όταν όλα καταρρέουν," είπε ο Jeff, ακόμα κοιτώντας κάτω από τους επιδέσμους.

"Jeff, δεν ξέρω τι προσπαθείς να πεις," απάντησε ο Liu.

O Jeff δεν αποκρίθηκε όμως, και μετά από αρκετό χρόνο, ο Liu τον άφησε ήσυχο. O Liu πήγε κάτω στο δωμάτιο των γονιών του και χτύπησε την πόρτα.

"Τι είναι;" ρώτησε η φωνή της μητέρας του.

"Μαμά, νομίζω ότι ο Jeff φέρεται παράξενα, ίσως να έρθεις να του μιλήσεις."

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now