Η Φωνή (The Voice)

189 19 0
                                    

21/08/2018

"The Voice" by Unknown

Published in: September 4, 2008

Αν ποτέ βρεθείς σε μια περιοχή με απόλυτη ησυχία, ηρέμησε την αναπνοή σου και μην κουνιέσαι καθόλου. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, θα προσέξεις ότι η σιωπή έχει ένα είδους δικό της "ήχο", κάτι σαν άδειο κουδούνισμα. Αυτό δεν είναι τίποτα μοναδικό· όλοι μπορούν να το ακούσουν, υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Ένας ενημερωμένος άνθρωπος θα σου πει ότι ο εγκέφαλός σου προσπαθεί να ερμηνεύσει την έλλειψη ερεθισμάτων στην ακοή σου και έτσι δημιουργεί ένα είδους αναπληρωματικού ήχου. Αυτό το κουδούνισμα για την ακρίβεια παίζει ένα διαφορετικό ρόλο, καλύπτει ένα θόρυβο που δεν προορίζεται για να τον ακούσουμε. Ο θόρυβος δεν είναι αδύνατο να ακουστεί, και αν επιμείνεις μπορείς αποτελεσματικά να "σπάσεις" τον ήχο που τον καλύπτει.

Την επόμενη φορά που κάνεις ησυχία και ακούσεις το κουδούνισμα, φώναξε όσο πιο δυνατά μπορείς για περίπου μισό λεπτό, μετά κάνε απότομα ησυχία. Θα είναι διαφορετικά για όλους. Μερικοί δεν θα ακούσουν τίποτα ακόμη και μετά από πολλές προσπάθειες. Άλλοι μπορεί να ακούσουν ένα απαλό μουρμουρητό. Μερικοί εκλεκτοί ίσως το ακούσουν με την πρώτη προσπάθεια. Αυτό που θα ακούσεις είναι μια φωνή που μεταβιβάζει μια σειρά γεγονότων που πρόκειται να συμβούν στο άμεσο μέλλον. Είναι σαν αθλητικός εκφωνητής που μεταβιβάζει τα γεγονότα που συμβαίνουν 10 δευτερόλεπτα στο μέλλον.

Ενώ η ώρα περνάει, θα μπορείς να διακρίνεις αυτή τη φωνή κάτω από αυξανόμενα θορυβώδεις συνθήκες, μέχρι το σημείο που θα ακούγεται οποιαδήποτε στιγμή με απλή συγκέντρωση. Τέτοια ικανότητα θα ήταν αναμφίβολα ανεκτίμητη, όχι; Θα μπορείς να αντιδράς σε οποιονδήποτε άμεσο κίνδυνο, να ταυτίζεσαι με ανθρώπους γύρω σου με μεγάλη ευκολία. Κανείς δεν θα σε εξέπληττε ποτέ. Τώρα, φυσικά αναρωτιέσαι τι τρομακτικό αντίτιμο απαιτεί αυτή η ικανότητα. Ίσως ο τόνος της φωνής είναι τόσο φρικτός που θα σε τρελάνει, ή ίσως η φωνή θα προβλέπει μόνο το θάνατό σου ξανά και ξανά και ξανά.

Φυσικά αυτό δεν είναι το θέμα, όμως, είναι μια φυσιολογική φωνή, τα αυτιά σου τη λαμβάνουν ότι κι αν γίνει, είναι θέμα παρατήρησης. Αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος. Γιατί βλέπεις, όπου υπάρχει φωνή, υπάρχει και σώμα. Και όπως εσύ θα προσέξεις νέους ήχους, έτσι θα προσέξεις και νέα θεάματα. Πιο σημαντικά, θα σε προσέξουν.    


Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/the-voice/

A/N: Η ιστορία αυτή μοιάζει πολύ με το The Ringing που δημοσιεύθηκε ένα μήνα πριν την παραπάνω.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now