Τρεις Βασιλείς (Three Kings) - Τελετουργικό (Ritual)

188 14 1
                                    

26/08/2018

"Please don't actually try this." by u/FableForge (Reddit - /r/nosleep)

Published in: July 10, 2012

Παρακαλώ μην το δοκιμάσετε.

Γεια /r/nosleep, έχει περάσει καιρός.

Δημοσιεύω κομμάτια της ζωής μου εδώ για καιρό, αλλά τα βρίσκω λίγο βαρετά και αυτοεξυπηρετικά (το τελευταίο που αφορούσε νεανικά γεγονότα ήταν 70% αυτοσχεδιασμένο, ντρέπομαι να πω) οπότε σήμερα θα δημοσιεύσω μια συνταγή για αλλαγή. Αυτό δεν είναι creepypasta (τουλάχιστον όχι ακόμα) και το γράφω από ένα τραίνο στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Αυτό που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας σήμερα είναι ένας από τους πολλούς σχετικά ασφαλείς τρόπους που μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο μέρος που αποκαλώ η "Σκιερή Πλευρά", και η αποτελεσματικότητά της εξαρτάται από το πόσο σοβαρά θα με πάρετε· η ηλικία σας μπορεί να ποικίλει, δείτε τον τίτλο.

Δεν θα σας πω ότι δεν πρέπει να φοβάστε τη Σκιερή Πλευρά· ίσως να την έχετε ήδη δει, και να νομίζετε ότι απλά είναι ένα "επαναλαμβανόμενο όνειρο". Θα σας πω όμως ότι δεν υπάρχει λόγος να τη φοβάστε εν αγνοία. Υπάρχει διαφορά. Η άγνοια τροφοδοτεί το φόβο και ο φόβος μπορεί να τροφοδοτήσει εκείνο το μέρος. Πρέπει να προετοιμαστείτε καλά αν θέλετε να το δοκιμάσετε. Είναι σαν κατάδυση στον αέρα: αν δεν το πετύχετε με την πρώτη τότε δεν είναι για εσάς.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει ναρκωτικά ή αλκοόλ τη νύχτα του γεγονότος, δεν θα περάσετε καλά. Αν αντιμετωπίζετε θέματα με την ζωή σας και δεν νιώθετε ψυχικά ή πνευματικά σταθεροί, ή αν το κάνετε αυτό απλά για να αποδράσετε, δεν θα περάσετε καλά. Και αν δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες μου (ιδιαίτερα τα πολλαπλά εναλλακτικά σχέδια που θα σας δώσω, τα οποία εμπιστευτείτε με, υπάρχουν για κάποιο λόγο) δεν θα περάσετε καθόλου καλά.

Το όνομα αυτού του παιχνιδιού είναι ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, επι τη ευκαιρία.

Συστατικά:

-Ένα πολύ μεγάλο άδειο και ήσυχο δωμάτιο, κατά προτίμηση χωρίς παράθυρα. Αν υπάρχουν παράθυρα, πρέπει να τα καλύψετε και να σιγουρευτείτε ότι είναι εντελώς σκοτεινά. Τα υπόγεια συνήθως κάνουν, αν έχουν αρκετό χώρο.

-Ένα πακέτο κεριά (θα χρησιμοποιήσετε μόνο 1, αν όλα πάνε καλά), και ένα αναπτήρα.

-Ένα κουβά νερό και μία κούπα.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now