Mereana Mordegard Glesgorv

163 18 3
                                    

10/08/2018

"Mereana Mordegard Glesgorv" by Unknown

Published in: April 20, 2008

Υπάρχει ένα βίντεο στο YouTube που ονομάζεται Mereana Mordegard Glesgorv. Αν το αναζητήσεις, δεν θα βρεις τίποτα. Τις λίγες φορές που θα βρεις κάτι, το μόνο που θα δεις είναι ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων ενός άντρα να σε κοιτάζει επίμονα, ανέκφραστος, και μετά χαμογελάει για τα τελευταία 2 δευτερόλεπτα. Το φόντο είναι απροσδιόριστο. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος του πραγματικού βίντεο.

Ολόκληρο το βίντεο διαρκεί 2 λεπτά, και αφαιρέθηκε από το YouTube αφού 153 άτομα που είδαν το βίντεο ξερίζωσαν τα μάτια τους και τα ταχυδρόμησαν στο κεντρικό γραφείο του YouTube στο San Bruno. Εκείνοι οι άνθρωποι επίσης, αυτοκτόνησαν με πολλαπλούς τρόπους. Δεν είναι ακόμα γνωστό πώς ταχυδρόμησαν τα μάτια τους αφού τα ξερίζωσαν. Και η απόκρυφη επιγραφή που χάραξαν στα χέρια τους δεν έχει ακόμα αποκρυπτογραφηθεί.

Το YouTube ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα του βίντεο για να καταπνίξουν υποψίες, ώστε ο κόσμος να μην αναζητήσει το αληθινό και το ανεβάσει. Το βίντεο εθεάθη μόνο από ένα μέλος του προσωπικού του YouTube, ο οποίος άρχισε να ουρλιάζει μετά από 45 δευτερόλεπτα. Αυτός ο άνδρας είναι συνεχώς ναρκωμένος και προφανώς ανίκανος να ανακαλέσει αυτό που είδε. Τα άλλα άτομα που βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο με αυτόν λένε ότι το μόνο που μπορούσαν να ακούσουν ήταν ένας ήχος τρυπανιού υψηλής συχνότητας. Κανείς δεν τολμούσε να κοιτάξει την οθόνη.

Το άτομο που ανέβασε το βίντεο στο YouTube δεν βρέθηκε ποτέ, η διεύθυνση IP δεν υπάρχει. Και ο άντρας στο βίντεο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/mereana-mordegard-glesgorv/

A/N: Η παραπάνω ιστορία αποτελεί έναν αστικό θρύλο και ιντερνετικό μύθο που ξεκίνησε το 2008 και είχε σχέση με ένα μυστηριώδες βίντεο που ανέβηκε στο YouTube.  Αμέσως μετά το βίντεο ακολούθησε το creepypasta, καθώς και πολλές παραλλαγές του βίντεο, θεωρίες και συζητήσεις.  Το αρχικό βίντεο των 20 δευτερολέπτων είναι το παρακάτω:

Ολόκληρο το βίντεο διάρκειας 2 λεπτών είναι το παρακάτω:

Και τέλος, το βίντεο του ScareTheater που απομυθοποιεί αυτή την παράλογη ιστορία (όμως δεν θα μπορείτε να το δείτε αν ξεριζώσατε τα μάτια σας):

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now