Μέσα Στον Kαθρέφτη (In The Mirror)

301 21 1
                                    

12/07/2018

"In The Mirror" by Unknown

Published in: October 8, 2008  

Συνήθως κοιμάσαι ήσυχα, αλλά η καταιγίδα που μαίνεται έξω σε ξυπνάει. Αρχίζεις να αποκοιμιέσαι, και τότε άλλος ένας κεραυνός σε κάνει να πεταχτείς στον ύπνο σου. Ο κύκλος αυτός διαρκεί σχεδόν όλη τη νύχτα. Οπότε μένεις εκεί ξαπλωμένος, με τα μάτια ανοιχτά, κοιτώντας το δωμάτιό σου να εκτείνεται μπροστά σου σχηματίζοντας μακριές σκιές. Τα μάτια σου κινούνται από ακατανόμαστο αντικείμενο, σε αντικείμενο, μέχρι που φτάνεις στον καθρέφτη, που στέκεται κοντά σου απέναντι στο δωμάτιο.

Ξαφνικά αστράφτει, και ο καθρέφτης λάμπει από το φως. Για μια μικρή στιγμή ο καθρέφτης σου αποκαλύπτει δεκάδες πρόσωπα, σιλουέτες μέσα στο περίγραμμά του, στόματα ανοιχτά και μάτια κατάμαυρα. Σε κοιτάζουν, οι μαύρες κόρες τους εστιάζουν πάνω στο πρόσωπό σου.

Εβδομάδες περνούν και το γεγονός εκείνης της νύχτας θάβεται στη μνήμη σου. Περνάς τη μέρα σου στο σπίτι ενός φίλου και έρχεται η ώρα να πας τουαλέτα. Ενώ βρίσκεσαι εκεί η βρύση αρχίζει να τρέχει χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα. Αιφνιδιασμένος από αυτό, δεν κάνεις ακόμα τίποτα, προσπαθώντας να λογικέψεις την παράνοια στο μυαλό σου. Το νερό αρχίζει να βγάζει ατμούς και ένα στρώμα υγρασίας καλύπτει τον καθρέφτη από πάνω. Παρατηρείς με προσοχή τις λέξεις να σχηματίζονται: "Σε παρακαλούμε φέρε πίσω τους καθρέφτες. Μας λείπει να σε βλέπουμε να κοιμάσαι τη νύχτα."

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/in-the-mirror/

A/N: Ένα ακόμα pasta μικρής διάρκειας. Θα φροντίσω το επόμενο που θα μεταφράσω να είναι κάποιο μεγαλύτερο.

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now