Σου Είπα Να Χαμογελάσεις (I Told You To Smile)

211 11 0
                                    

16/09/2018

"I Told You To Smile" by Robert Cherry

Published in: December 3, 2012 

~~~~~~~~~~~~~

Ήταν 2 Ιανουαρίου, 2:04 π.μ. Ξύπνησα από ένα χτύπημα στην πόρτα. Ένα χτύπημα κάθε 3 δευτερόλεπτα. Φόρεσα τις παντόφλες μου και κατέβηκα τις σκάλες. Ενώ κατέβαινα κάτω, το χτύπημα στην πόρτα έγινε πιο γρήγορο, σχεδόν σαν παλμός. Όταν έφτασα στην πόρτα, το χτύπημα σταμάτησε, κοίταξα έξω και κανείς δεν ήταν εκεί.

Πήγα πίσω στο δωμάτιό μου, πιστεύοντας ότι ήταν τίποτα παιδιά που έκαναν φάρσες. Στις 4:21 π.μ. ξύπνησα από τον ήχο της μπροστινής πόρτας να κλείνει. Πήδηξα από το φόβο μου. Κοίταξα προς το παγωμένο παράθυρό μου για να βρω "χαμογέλα" γραμμένο πάνω του στον πάγο. Άρπαξα το κινητό από δίπλα μου, έτοιμος να πάρω το 100, μόνο για να βρω ένα μήνυμα γραμμένο πάνω του που έλεγε "Σου είπα να χαμογελάσεις". Έκλαψα και βάζοντας το στα πόδια βγήκα έξω.

Όταν έφτασα έξω χτύπησα στην πόρτα των γειτόνων μου απέναντι. Μου άνοιξαν και με κράτησαν ενώ έκλαιγα με λυγμούς. Τηλεφώνησαν στην αστυνομία. Στις 5:42 ακριβώς, η αστυνομία ήρθε στο σπίτι των γειτόνων μετά από μια εκτεταμένη έρευνα στο δικό μου σπίτι. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι κάποιος άλλος πέρα από εμένα ήταν στο σπίτι μου. Τα μηνύματα στο παράθυρο είχαν χαθεί, το ίδιο και με το κινητό μου. Μου είπαν να ξεκουραστώ και με συμβούλεψαν να δω ένα γιατρό για στρες και προβλήματα άγχους. Στο διάολο αυτό. Ήξερα ότι αυτό που μου συνέβη ήταν αληθινό.

Το επόμενο βράδυ, αφού είχα περάσει τη μέρα στους γείτονές μου, πήγα σπίτι. Πήγα στο δωμάτιό μου και έστησα την κάμερά μου. Κοιτούσε προς την πόρτα του δωματίου και το κρεβάτι μου. Την έβαλα να καταγράφει και πήγα για ύπνο. Ευτυχώς, κοιμήθηκα μέσα στη νύχτα. Όμως, όταν παρακολούθησα το πλάνο, δεν μπορούσα να πιστέψω τι έβλεπα.

Στις 3 το πρωί, κάτι σύρθηκε από κάτω από το κρεβάτι. Ήταν ένας εντελώς γυμνός, ανορεξικός άντρας. Σηκώθηκε και με κοίταξε στο κρεβάτι. Το έκανε για μια ώρα, δίχως να κουνιέται. Τότε κουνήθηκε. Πήγε προς την κάμερα μέχρι που το πρόσωπό του έπιανε όλο το πλάνο. Ήταν εξαιρετικά χλομός και είχε φλέβες που πετάγονταν στο κεφάλι του. Τα μάτια του ήταν εντελώς μαύρα, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Κοιτούσε επίμονα στην κάμερα για άλλες δύο ώρες, χωρίς να ανοιγοκλείνει τα μάτια, στρίβοντας ελαφρά το κεφάλι κάθε τόσο.

Αφού πέρασαν δύο ώρες με αυτόν να κοιτάζει επίμονα, πήγε προς το κρεβάτι μου και σύρθηκε από κάτω. Προχώρησα μπροστά το βίντεο μέχρι που έδειξε εμένα να σηκώνομαι και να πηγαίνω στην κάμερα. Το βίντεο τελείωσε. Είχα παγώσει από το φόβο. Το βίντεο τον έδειχνε να πηγαίνει από κάτω, αλλά όχι να φεύγει. Ο,τι κι αν ήταν, ήταν ακόμα εκεί.   

~~~

Η αρχική ιστορία εδώ: https://www.creepypasta.com/i-told-you-to-smile/

Creepypastas στα ΕλληνικάWhere stories live. Discover now