1.Rész 4.Fejezet

752 37 26
                                    

 Az utóbbi egy hónap arról szólt, hogy Jake-kel gitárt választottunk, aztán egy csomót segített Jinxx is, hogy ügyesebb legyek. Andy rengeteget énekeltetett, és azt is elmesélte, hogyan akar berobbantani a köztudatba. Szóval turnét szerveztünk ezerrel, próbáltunk, és jött az elkerülhetetlen ismerkedés Juliettel.

 Egyik nap nagyban próbáltuk a dalokat, amiket közösen kiválasztottunk a turnéra, Juliet pedig a próba közepén megjelent.  A szám végén Andy üdvözölte. Majd, mikor a gitáron bütyköltem valamit, Juliet odajött hozzám.

 - Szóval te vagy az újhusi? - kérdezte. Teljesen normális volt és igazából nem erre számítottam, azok után, hogy Andynek két hétig miattam volt lila a feje. - CC mindig így emleget. - nos igen. CC a megismerkedésünk óta Husinak becéz. Husi, Újhusi, valami ilyesmit használ mindig a nevem helyett.

 - Úgytűnik. - zavartan beletúrtam a hajamba és kezetnyújtottam. - Lucy Miller.

 - Gondolom nekem nem kell bemutatkoznom. - kezetrázott velem. Konkrétan kedves volt. - Andy mesélte, hogy az exed egy tuskó. Tényleg betörted az orrát? - mosolyogva érdeklődött. Úgy néz ki ez lesz életem sztorija.

 - Igazából nem nagy ügy. Elkezdett erőszakoskodni, én meg bevertem neki egyet. - vontam vállat.

 - Látom nem kell félteni. Nem is baj. Vannak erőszakos rajongók. - mondta és egész hosszan elbeszélgettünk. Látszólag abszolút nem zavarja, hogy Andy úgymond a pártfogóm. Nagyon sokat lógunk együtt, de általában csak a munka miatt. Beszélgettünk még egy kicsit, a magyarokról kérdezett, meg hasonlók. Aztán elment. Igazából még mindig nem a kedvencem, de elbeszélgetek vele. Utálni nem utálhatom. Túl sokszor kell elviselnem. De hát ez van.

 A srácokkal nagyon sokat melózunk, és két hét múlva belecsapunk a turnéba, amit Magyarországon kezdünk.

 - Mért pont otthon akarsz először fellépni, Husi? - kérdezte CC.

 - Mert a családomnak akarom először elmondani, hogy mi a szitu. És ők otthon vannak. És onnan kitudódhat a dolog mielőtt fellépnénk. Szóval szerintem így logikus. Meg nekem az az otthonom. És szerintem illik ott fellépnem először. - magyaráztam az álláspontom.

 - Ez jó érv. - értett velem egyet Ashley. - Készülj Magyarország!!! Jövünk.

 - Szóval a kövi a menetrend - kezdte el magyarázni Andy. - A jegyek már kaphatóak lesznek holnaptól. Lucy hazamegy, én elkísérem. Aztán ti is jöttök, lezavarjuk a bulit, interjút adunk, főleg Lucyval fognak foglalkozni, aztán megyünk tovább.

 - Mért te mész Lucyval? - kérdezte Jinxx.

 - Mert az exe egy pszichopata gyökér. És szintén magyar.

 - Minden világos. - bólintott Jinxx.

 - Akkor dologra emberek. - csapta össze a tenyerét Andy, majd hazafuvarozott.

 - Kell szerezzek egy autót. Nem ér, hogy mindig te cipelsz haza. - nyavajogtam, Andy pedig kiröhögött.

 - Mert?

 - Mert még a végén többet gondolnak bele. Meg amúgy is kezdem kicsit gáznak érezni, hogy potyázok.

 - Akkor magyarba te vezetsz. - jelentette ki. Hát ezzel aztán minden meg van oldva.

 - De most komolyan. Te nem kezded gáznak érezni? - nyafogtam tovább. Előbb vagy utóbb ebből akkora balhé lesz, hogy győzünk kimászni belőle.

 - Hihetetlen vagy. - nevetett. - Más lányok két kezüket összetennék, hogy egyszer üljenek az anyósülésen mellettem, te pedig itt hisztizel, hogy én vagyok a sofőröd.

BiersackBlueWhere stories live. Discover now