1.Rész 24.Fejezet

500 29 0
                                    

A srácokkal hébe-hóba beültünk a bandabunkiba próbálgatni, meg megdumálni a következő hónapokra szóló terveket. A minap megbeszéltük, hogy háromkor nekiállunk próbálni, de kedves Andy Biersack részegen toppant be fél négy után. Így az a próba ugrott. Aztán a következő alkalommal olyan volt, mint a mosott szar, tehát sokra akkor sem mentünk vele.
- Egyébként, most akkor te meg Leith együtt vagytok, vagy nem? - kíváncsiskodott CC.
- Nem mondhatom, hogy nincs köztünk semmi, mert az kamu lenne. De nem vagyunk együtt. - válaszoltam, azt hiszem tökéletesen fogalmazva.
- Csak ne menjen a munka rovására. Múltkor is késtél. - mondta Andy én pedig elkerekedett szemmel néztem rá.
- A helyedben hagytam volna, hogy más mondja ki ezt a mondatot. - közöltem higgadtan.
- Én a helyedben múltkor időben értem volna be. - ez a mondat volt mindennek a teteje. Fogtam magam, és jó erősen becsapva az ajtót magam mögött, távoztam a bandabunkiból. Fennakadt az én öt perces késésemen, de az nem baj, hogy ő részegen félórákat csúszik.
Este kopogtak az ajtómon és hatalmas meglepetésemre, Andy állt velem szemben.
- Mit szeretnél? - sóhajtottam.
- Mi bajod van? - kérdezett vissza.
- Nekem mi bajom van?! - döbbentem le teljesen. - Ember, te vagy az, aki iszik, félórát késik és folyamat flegmázik a másikkal, de nekem van bajom. - próbáltam értelmezni. - Mi van veled, ember? Ha gáz van, tudod, hogy nekem beszélhetsz róla, mégis talán engem utálsz a legjobban, csak nem értem miért. - osztottam az észt, ő pedig csenben végighallgatott, gondolkodott egy darabig, majd mint egy zombi, úgy távozott. Nagyon szép. Ez már teljesítmény.
A következő próbán, ami kb egy hónappal volt a Vans Warped előtt, a srácok lenyúlták a mobilom és kikutatták a lejátszási listám. Nem égtem be még véletlenül sem azzal, hogy Andy We don't have to dance című száma volt a legelső. Utána lévő próbáról Andy csak húsz percet csúszott, persze most sem volt a legjózanabb.
- Legalább a próbán lehetnél józan. - mondtam szárazon, majd játszani kezdtünk.
Végül eljött a várva várt pillanat, a Vans Warped Tour. Megígértem Remingtonnak, hogy megnézem őket, így akkor is kint voltam a turnén, amikor Andy is. A Palaye Royal hatalmas bulit csapott, imádtam minden percét, Remington hangjával az élen. Az a rekedtes hang. Annyira imádom hallani, ahogy énekel.
- A következő számot egy nagyon különleges lánynak fogom énekelni, aki ha jól tudom, jelenleg is ezen a koncerten van és várja, hogy beégessem magam. - vigyorgott Rem a mikrofonba, majd a tekintetével keresni kezdett valakit. Rámnézett és nyugtázta, hogy őt figyelem. - El kell szomorítsalak, ma halálosan komoly vagyok. - közölte rámmosolyogva, majd kacsintott és belekezdtek a zenélésbe. Egyébként Rem nagyon szép szövegeket ír, és ez a dal sem volt kivétel ez alól. Talán az egyik legszebb szerelmes rock számot szólaltatták meg, ami ráadásul a sajátjuk. A koncert után a színpad mögé mentem, hogy gratuláljak. Remington csurom vizesen jött le és. amikor meglátott, hatalmas vigyor terült el az arcán.
- Na milyen voltam, cica? - kérdezte és mit sem törődve azzal, hogy mennyire izzadt, magához ölelt és egy puszit nyomott a homlokomra.
- Ügyesek voltatok. - megdicsértem és, ahogy magához ölelt éreztem, hogy milyen gyorsan ver a szíve. Egy koncert egyébként felér egy kimerítő futással is.
- Csókolj meg, Miller! - súgta a fülembe én pedig döbbenten néztem rá. - Légyszi! Énekeltem neked egy számot. - pislogott nagyokat. - De most viccet félretéve, jól esne. - mondta végül, mikor még mindig nem szólaltam meg. Aztán megcsókoltam. Megérdemelte. - Köszi. - mondta, homlokát az enyémnek támasztva.
Ugyan ezen a napon volt Andy koncertje is. Gondoltam megyek megnézem és békejobbot ajánlok. Éppen a We don't have to dance volt a zárószám. Nem volt valami felhőtlen hangulata, de szerencsére nem volt részeg. A színpad mögött vártam rá. A haja tincsekbe állt össze az izzadtságtól, és a csupasz hátán is folyt a víz.
- Tudod, egészen ironikus, hogy a We don't have to dance lett a végére hagyva. - mosolygtam, mert gondoltam nyitásnak nem lehet rossz, az ember egy picit mosolyog. Nos, Andy nem viszonozta a mosolyt, de amilyen kurva makacs ember vagyok, soha nem adom fel. - Jó koncert volt. - mosolyogtam tovább.
- Jöttél szólni, hogy nem lépsz fel? - kérdezte flegmán, majd felvette a pólóját.
- Először is, illik megköszönni. Másodszor, békét akartam kötni, le akartam zárni ezt a "nem tudom mi bajod van" nevű dolgot és szerettem volna tiszta lappal jókedvűen indítani a koncertet. - háborogtam. Rekordot döntött. Ilyen gyorsan még senki nem húzott fel.
- Értem. Azért, majd arra figyelj, hogy ne késs el a kezdésről. - dunnyogta.
- Mekkora egy képmutató fasz vagy! - szaladt ki a számon. - Én ne késsek el, holott te voltál az aki részegen jött próbálni fél órával a megbeszélt idő után?! - nem mondott semmit. - Bekaphatod, Biersack! Csak azt szeretném tudni, mire megy ki ez az egész. - ráztam a fejem hitetlenül, majd otthagytam.
Remingtonnal töltöttem az estét, elmentünk néhány koncertre, aztán felmentünk a szállodába. Egy csomó csoki mellett elpanaszoltam, hogy Andy mekkora seggfej és, hogy mit tudnék vele csinálni. De Remingtont ez nem nagyon érdekelte mert folyamat rámmászott és nem hagyott békén.

BiersackBlueOù les histoires vivent. Découvrez maintenant