4. Rész 11. Fejezet

364 17 2
                                    

Szilveszterkor hatalmas programválasztékunk volt, rengeteg helyre hívtak minket, hogy együtt köszöntsük az újévet, de mi inkább megmaradtunk a közös családi rendezvénynél. Andy házában rendeztünk egy kisebb "bulit". A buli erős kifejezés, mert már kicsit kinőttünk belőle, főleg, hogy páran nélkülözzük az alkoholt, de ettől függetlenül megadtuk a módját az ünneplésnek. Andy szülei is csatlakoztak, valamint Cole a srácok és Taylor. A kismama-barát buli egész jól sikerült. Jinxx és Andy szolidaritásból nem ittak egy kortyot sem, annak ellenére, hogy nem köteleztük erre őket. 

- Mekkora már. - simogatta meg Amy a pocakom, ami azért nem volt túl nagy, de az első trimeszter végével már szépen alakult.

- Hát, nődögél. - mosolyogtam, majd Andy mellém lépett és a kezembe nyomott egy pezsgős poharat tele narancslével. 

- Miről maradtam le? - kérdezte kíváncsian, majd egy puszit nyomott a fejem búbjára. 

- Semmiről. Csak azt mondtam, hogy nagyot nőtt Lucy pocakja, mióta nálunk voltatok. - válaszolta Amy, mire Andy összehúzta a szemöldökét. Azt hiszem Amy mami elszólta magát.

- Te tudtad? - vonta kérdőre az anyukáját, de nem tűnt mérgesnek.

- Én is anya vagyok. - tárta szét a kezét Amy értetlenül. - Észrevettem a jeleit. 

- Akkor ez volt az a nagy célozgatás. - világosodott meg Andy, majd elnevette magát. 

- Örülök, hogy megint egymásra találtatok. - váltott témát Amy. - Jó megint a családban tudni. - kacsintott rám az anyós-pajtás. 

- Úgy néz ki, hogy most már nem is szabadultok tőlem. - vontam vállat mosolyogva, utalva arra, hogy bármi legyen is, gyakran fogunk találkozni Babszem miatt, és ő már összeköt minket.

- Helyes. - biccentett, majd elment, hogy megkeresse Christ, mert szerinte gyanúsan nagy a csend körülötte és biztos mesterkedik valamiben. Éppenséggel a tűzijátékkal babrált odakint. 

Alice-szel az este alatt rengeteg kismama témáról beszélgettünk. Mindenféle apró tapasztalatot megosztottunk egymással, ami másnak unalmas lehetett, de mivel mi benne voltunk nyakig, érdekelt, hogy a másik hogyan éli meg a terhesség momentumait. Közben a felfordulás sem maradhatott el, Bubble régi jó barátját, Hellt kergette a lakásban fel-alá, felborogatva Andy elszáradt szobanövényeit. Valamint a fiúk is rásegítettek, részegen táncoltak a nappali közepén, CC és Taylor alatt pedig rommá tört a dohányzóasztal. Először azt hittük, Andy pipa lesz, de csak hozzájuk vágott egy papucsot, és kinevette őket. Aztán éjfél előtt egy kicsivel elkezdtünk kint gyülekezni az udvaron. Andy megkocogtatta a poharát és megköszörülte a torkát. 

- Szóval, tudjátok, hogy a pohárköszöntő meg az ilyenek nem az erősségeim, de megpróbálkozok vele, mert úgy érzem, van mit mondanom erről az évről. - kezdte. - Elég gáz volt, de a végére csak rendeződtek a dolgok. Egy kicsit kicsúszott a lábam alól a talaj, amit aztán segítettetek visszahozni. Sok dolog történt, elég szar volt az év, de voltak kivételes pillanatok. Lucy visszajött - rám pillantott, ahogy mellette álltam és nem tudtam, mi következik. - és bevallom, elég fasz módon viselkedtem vele. 

- Ez igaz. - helyeselt Jinxx. 

- Kösz, haver. - biccentett felé, majd megint rám nézett. - De akármekkora fasz voltam, mellettem volt és nem hagyta, hogy ellökjem. Kitartóan veszekedett velem és tűrte, hogy mindenféle baromságot vágjak a fejéhez.

- Sokkal tartozol ezért. - szakítottam félbe. 

- Kiengesztellek. - kacsintott és tovább folytatta. - Szóval, nagyon hálás vagyok, hogy nem mondtál le rólam és segítettél. Sosem fogom tudni meghálálni. 

BiersackBlueHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin