1.Rész 6.Fejezet

679 39 7
                                    

 A koncert előtti napok szörnyen zsúfoltak voltak. Ashley csomagja késett, Jake gitárjának húrja elszakadt az enyémet pedig New Yorkban hagyták. Akkora mázlim volt, hogy itthon volt az, amit a bátyám 18. szülinapomra adott, hogy azt el sem lehet mondani. Gyorsan vettem rá új húrokat, Jinxxel rendbetettük és készen állt a koncertre.

 Ashley elrángatott egy gót boltba vásárolni. Hamar végeztem volna, de hála neki nem így történt. Megtaláltam az üzletben a banda pólóját, meg egy fasza bőrnadrágot, ami passzolt volna az anyától kapott bakancsomhoz. De Ashley úgy gondolta ez nem elég ütős. Szóval egy raklapnyi ruhát bedobált nekem a próbafülkébe, mire beleegyezett egy fekete selyemfelsőbe és a választott bőrnadrágomba. Abból nem engedtem.

 - Még egy sima pólóba akartál eljönni. - háborgott.

 - Gondoltam illik az első koncerten bandapólóban megjelenni. - használtam ugyanazt a hangsúlyt.

 - Jó lesz ez. - csak így lazán eldöntötte. Aztán elmentünk egy italbolt mellett. Nem hagyhattam ki, szóval visszafordultam. - Most meg hova mész?

 - Vásárolni. - mondtam és bementem a boltba. Egy teljes polcosszekrény tele volt házi pálinkával. - Kérnék egy fütyülőst és egy házi pálinkát. Fütyülősből barackot kérnék, a házit pedig magára bízom. - közöltem a rendelésem a bácsival, aki a boltban volt.

 - Milyen alkalom? - kérdezte, miközben az italokat válogatta.

 - Ünnepelni fogunk. - mosolyogtam és egy kicsit elgondolkodtam az életemen. Már csak magamból kiindulva sem lesz elég két üveg pálinka. - Tudja mit? Kérek még két pezsgőt és négy üveg bort. Válasszon ön, én nem értek hozzá. 

 - Sokan lesznek? - kíváncsiskodott.

 - Baráti kör. - válaszoltam, majd Ashley is megérkezett a boltba. 

 - Mit akarsz itt venni? - kérdezte.

 - Nem nyilvánvaló? - mutattam körbe, jelezve hogy italboltban italt vennék.  A bácsika hamar kiszolgált minket, és elég szép összeget hagytunk ott. 

 - Segíthetsz cipekedni. - nyomtam Ashley kezébe egy szatyrot. 

 - Whiskeyt nem vettél? - csalódottan kérdezte, miután látta, hogy a szatyorban nincs whiskey. 

 - Na bazdmeg. - letettem a kezemben lévő összes cuccot és visszarohantam a boltba. - Kérnék még két üveg whiskeyt is. - lihegtem. A bácsi csak mosolyogva nézett rám és fogalmam sem volt, hogy a pénz lehetősége miatt, vagy mert aranyos vagyok.

 Visszacammogtam Ashleyhez, kezemben a két whiskeyvel. Összecihelődtünk és felmentünk a szállodába. Andy lakosztályában szerencsére volt hűtő, szóval Ashleyvel betettük a piát.

 - Erről csönd! - néztem rá szúrós szemmel. Meg akartam lepni a többieket, hogy így felkészültem az ünneplésre. Ashley elhúzta a kezét a szája előtt, mutatva hogy becipzározta és hallgat. Ledobtam magam Jinxx mellé, aki a gitáromon ügyködött valamit. - Na mi a helyzet? - böktem a gitár felé.

 - Jó lesz. - bólintott. - Főleg ha megtudod szólaltatni. - vigyorgott.

 - Amúgy mit tudtok, hány emberre kell számítani? - néztem körbe a válaszért.

 - Minden jegy elkelt, Husi. Sokan leszünk. Baszott sokan. - válaszolta CC. - Izgulsz?

 - Nem. - vontam vállat.

 - Majd fogsz. - mondta és komolyan félelmetesen vigyorgott rám.

 A koncert előtt mindenki ezerrel készülődött. Azt hittem nem lesz furcsa, de valahogy nem sikerült megszoknom a látványt, hogy a srácok festik magukat. Pedig sokáig bámultam őket. Annyira érdekes volt, hogy totál feketébe öltözve, aprólékosan, minden miliméterre alaposan ügyelve festették magukat a kozmetikai eszközökkel. Én úgy gondoltam, hogy lazán csak kihúzom az asló szemhélyamat és ennyi. Nos igen. Én gondoltam így, nem pedig Andy.

BiersackBlueWhere stories live. Discover now