1.Rész 10.Fejezet

563 32 12
                                    

 Reggel az interjú előtt elindultam Andy szobája felé. Résnyire nyitottam az ajtót majd belestem. A fiúk érdeklődő tekintettel néztek rám.

 - Elment már? - suttogtam. Andy pedig bólintott. - Nincs kedvem kora reggel hozzá. - magyaráztam, majd leültem a földre. A fiúk minden ülőalkalmatosságot elfoglaltak.

 - Szóval. Azért mondtam, hogy gyertek, mert segítség kell. - mondta Andy. - El akarok válni Juliettől. - nyögte ki.

 - Haver ez hatalmas lépés. - mondta Jake öt perc néma csend után. - Biztos vagy ebben?

 - Rengeteget gondolkodtam az utóbbi időben. És szerintem így jár mindenki a legjobban.

 - És mért kell a segítségünk? - kérdezte Jinxx.

 - Mert fogalmam sincs hogyan álljak neki. Hogy vezessem fel neki? Vagy mi? Vagy hogy? Elhasználtam minden idegszálamat arra, hogy meghozzam a döntést. - sétált fel-alá a szobában.

 - Szerintem várj a dologgal egy kicsit, Andy. - mondtam.

 - De nem tudom az ő játékát játszani, Lucy. Nem tudom neki megjátszani a hülyét. Nem tudok a szemébe hazudni. Nem csak neki. Senkinek. És ezt mind tudjátok. - mutatott körbe a srácokon.

 - Akkor ne tedd. Ne játszd meg, hogy minden rendben. - vontam meg a vállam. - Csak lehet, hogy nem a turné alatt kellene belemenni a válásba.

 - Husinak igaza van. Nem lenne célszerű most bele menni egy ekkora balhéba.

 - Jó. De addig mit csináljak?

 - Mondd meg neki, hogy időre van szükséged. Hogy egy kicsit hagyjon békén. Aztán turné után eléállsz, hogy gondolkodtál és válni akarsz. - válaszolta Jinxx. Csak egyetérteni tudtam vele. Ez a logikus lépés.

 - De mire lemegy a turné megőrülök. Így is kezdek elhidegülni tőle.

 - Ez jogos. Mire végzünk a koncertekkel Amerikában is, az majdnem egy év. - sóhajtottam.

 - Legyen az, hogy beszélsz Juliettel, hogy válni akarsz. Én szólok Innanak, hogy győzze meg Julietet, hogy egy hang nélkül, titokban váljon el tőled. Szerzünk ügyvédet és simába megoldjuk. - csapta össze a tenyerét Jake. Egyébként Inna Jake felesége. És sokkal szimpatikusabb, mint Juliet.

 - Ez nem rossz ötlet. - helyeseltem. - Így simán megvan.

 - Akkor így lesz. - egyezett bele Andy is, aztán mentünk és lezavartuk az interjút.

 Az interjú egyébként hamar megvolt, egy youtube csatornának kellett. Utána indult a turnébusz Münchenbe, és végre megint egy levél hányinger oldó bogyóval, sokáig élvezhettem a tájat és aludhattam a buszon, anélkül hogy rosszul lettem volna.

BiersackBlueWhere stories live. Discover now