1.Rész 21.Fejezet

624 34 1
                                    

A héten vettem egy autót, ami nem nagy, de nekem tökéletesen megfelel és imádom. Egy régebbi tipusú volkswagen cabriot választottam, elég drága volt, de régóta ez az álom autóm és most végre van annyi pénz a zsebemben, hogy megvehettem. Végre nem Andynek kell furikáznia, nem kell taxira vagy metróra költenem és a saját zenéimet hallgathatom a rádióban.
A kicsikével nekivágtunk az első közös utunknak, hiszen a hétvégén volt a kis csapatépítő tréning is.
Megbeszéltük, hogy indulás előtt a bandabunkinál találkozunk és együtt megyünk onnan a vidámparkba meg a szállást elfoglalni. Persze mindenki leszólta a kocsimat, bár nem is értem, hogy ezen mért lepődtem meg.
- Kicsi lánynak kicsi kocsi. - vigyorgott CC.
- Hirtelen mintha visszautaztam volna az időben. - Ash beült a kocsiba és simogatni kezdte az üléshuzatot.
- Ne szóld le a kocsim, faszfej! Amúgy kimondta, hogy beülhetsz? - vettem el a kertibútor mellől egy üveg vizet.
- Müzlis dobozban volt? - szívta tovább a vérem Ash.
- Kinyírlak. Ki foglak nyírni Purdy! - mutogattam fenyegetőleg.
- Hallod, haver, úgy jársz, mint Juliet! - figyelmeztette CC röhögve, Ash pedig abban a pillanatban kipattant az autómból.
- Többiek hol vannak? - néztem körbe, mert csak a hármónk járgánya állt az udvaron.
- A csajok a konyhában rendezkednek, a többiek meg még nem értek ide. - vont vállat CC.
- Tényleg! Te még nem is ismered a lányokat. - eszmélt fel Ash, majd elrikkantotta magát, mire két lány lépett ki az ajtón. Az egyik szőke, kék szemű, ő CC barátnője, ezt már régebbről tudtam. A másik fekete és vörös tincseket viselt. Tetszett a stílusa. Hosszú fekete, ing tetejű szoknya volt rajta, meg bakancs.
- Te biztos Lucy vagy! - nyújtotta a kezét CC barátnője. - Anna Sherman.
- Lucy Miller! - fogadtam el a kézfogást.
- Én Dani vagyok. - nyújtotta a másik a kezét. - Dani Divine. Ash barátnője. - mutatkozott be mosolyogva, majd a kocsim felé bökött. - A tied? - kérdezte én pedig bólintottam. - Szép darab. Én is a hasonló kocsikat szeretem. Még gimiben ilyennel jártunk fesztiválokra. - dicsérte meg az autóm.
- Köszi. Kedves barátod az előbb leszólta. - böktem Ashley felé.
- Te hülye vagy. Tudod milyen király ez az autó?! - röhögte ki Anna.
- Bekaphatjátok, srácok! - vigyorogtam. Aztán Andy is begurult a motorral. Majd a maradék két lókötő is megérkezett. Persze Jake is leszólta a kocsim.
- Melyikőtök jött a matchbox-szal? - röhögött, mikor kiszállt Jinxx autójából.
- Te is bekaphatod, Pitts. - biccentettem.
- Mész a fürdőbe! - röhögött CC. Borzasztóan tetszett neki az akcióm Juliettel. Azóta is azt hallgatjuk.
- Szia! Inna vagyok. - moslyogott Jake felesége, majd Jinxx barátnője is bemutatkozott.
- Alice Mogg! - rázott velem kezet.
- Már most sokkal jobban bírlak, mint Julietet. - nevetett Inna.
Gyorsan bepakoltuk a cuccokat a csomagtartókba, majd útnak indultunk. A szállás nagyon királyul volt kialakítva. A faházak körben voltak, mindnek volt egy kis verandája, középen pedig néhány tűzrakóhely. Nagyon állat volt, imádtam. De ahogy a tisztásra értünk előjött az allergiám. Tüsszögni és könnyezni kezdtem.
- Jól vagy? - kérdezte Andy, mint mindig.
- Aha. Csak allergia. - mondtam orrhangon.
Elosztottuk a kuckókat, Jake, Inna, CC és Anna voltak egy házban. Jinxx, Alice, Ash és Dani voltak a másik négyesben (Ash Jinxx nyakán akart lógni a múltkori beszólása miatt), mi pedig Andyvel elfoglaltuk a két személyes házikót. Marha jól nézett ki belülről is az egész. Mindenhol a barna és a zöld dominált, és egy csomó szőrme is volt mindenhol. A bibi csak az volt, hogy egy ágy volt az egész kuckóban, bár ez várható volt.
- Da! Hogy alszubk? - kérdeztem eldugult orral.
- Nekem teljesen mindegy. - vont vállat Andy majd ledobta a táskáját a kanapé mellé. Előkerestem a táskámból az allergia gyógyszeremet meg az orrsprémet és pár perc elteltével újra kaptam levegőt és már a szemem sem könnyezett.
- Sokkal jobb. - szippantottam egy nagyot a friss, természetes levegőből.
Megfőztük a közös ebédet, ami egyébként nagyon jól sikerült, aztán kimentünk a vidámparkba. Mindenki szétszéledt és mit ad isten, egyedül maradtam Andyvel. Az óriás kerékre pillantott, aztán vigyorogva felémfordult.
- Verd ki a fejedből! - mondtam és indultam volna a másik irányba macit nyerni magamnak, de ő elkapta a karom és visszarántott.
- Az Eiffel-torony magasabb volt. - vigyorgott továbbra is.
- Te komolyan ki akarsz nyírni. - nyugtáztam.
- Dehogy is. - nevetett.
- Akkor mért van az, hogy akár hányszor elmegyünk valahova, mindig valami magas helyre rángatsz fel?! - kérdeztem, mire csak zsivány félmosolyra húzta a száját.
- A magas helyek romantikusak. - mondta. Ez tény. Romantikusak lennének, ha nem fosnám össze magam, akárhányszor a korláthoz lépek.
- Pont ezért nem megyünk fel. - moslyogtam határozottan. És akkor tényleg elhittem, hogy nem fog tudni felrángatni az óriáskerékre. De mint mindig, most is terveztem, elhittem és totál az ellenkezője történt, mert Andy Biersack felkapott a hátára, mint egy zsák krumplit és beállt a sorba. - Kurva gyorsan engedj el! - szóltam rá.
- Nem, mert akkor kimaradsz a jóból. - válaszolta mosolyogva.
- Andy, most azonnal engedj el! - szóltam mégegyszer, de nem válaszolt. Elkezdtem ütni a seggét, mivel így fejjel lefelé lógva azt értem el.
- Nem mintha nem élvezném, de megtennéd, hogy nem ütögeted a seggem? Furcsán néznek ránk. - mondta.
- Nyilván csak azért néznek ránk furcsán, mert ütögetlek. - dörmögtem, majd sóhajtottam egyet. - Andrew Dennis Biersack! Szépen kérlek, hogy tegyél le! Most még szépen.
- Nem. - mondta határozottan. - Itt nincs fürdőszoba. Nem tudsz bezárni. - vigyorgott.
- Bekaphatod Biersack! - elengedtem a dolgot. Úgysem megyek semmire.
- Amúgy honnan is tudod a teljes nevem? - ragadta meg a lényeget.
- Wikipédia. - válaszoltam. - A többiről nem kell tudnod. - hatalmas szerencsémre pont ekkor értünk a jegypénztárhoz.
- Kettőt kérek. - mondta Andy majd dobott egyet rajtam, mert szerinte csúsztam lefelé.
- Neked ingyen van, szépfiú! - nyávogta a szőke, plasztik bomba a pultból. Nem volt csúnya, de abszolút biztos voltam benne, hogy több faszt fogott, mint kilincset.
- Nagyszerű! A jegyet már megvetted, nem futhatok el. Most már letehetnél, SZÉPFIÚ! - nyomtam meg az utolsó szót, de Andy továbbra sem tett le. - Úgy utállak! - adtam fel teljesen. Csak akkor tett, le amikor beültünk a kabinba. - Remélem, most kurva boldog vagy. - dunnyogtam.
- Nem, Luc. Ettől nem boldog vagyok. Ettől nagyon jól szórakozom. - vigyorgott azzal a "most rábasztál" vigyorral.
- Csak úgy szolidan megjegyzem. Ha hányni fogok, kurvára beszoptad. - szögeztem le és már el is képzeltem, ahogy a dzsekije az én hányásomban úszik. Felemelő látvány lesz.
- Úgy sem fogsz hányni. - mondta és tényleg igaza volt. Nem hánytam. Helyette a sírás küszöbén álltam, mert a poén kedvéért megállt a kerék és mit ad isten, mi voltunk a tetején. Egyébként negyed óra múlva megint elindult, mert valami kis gikszer volt csak, semmi komoly, de azt hiszem életem leghosszabb negyed órája volt. Mikor lekászálódtunk az óriáskerékről, a szőke maca, Andy kezébe nyomott egy papírfecnit, majd visszarohant a pénztárba. Mondanom sem kell, a papírfecnin a telefonszáma volt rajta.
- Remélem tetszett. - vigyorgott az óriáskerékre utalva. Mondanom sem kell, halálsápadt voltam és azt hiszem minden vér elszállt a testemből.
- Kurvára utállak, Biersack! - nyögtem ki, miután visszaszállt az élet a testembe.
- Mivel engesztelhetlek ki? - nézett az ég felé vigyorogva, miután látta, hogy komolyan gondolom, amit mondtam.
- Szerintem ezt a dolgot végleg elbasztad. - mosolyogtam zsiványan. Nagyon ki akartam baszni vele.
- Ugyan. Tudom, hogy én vagyok, a kedvenced.
- Persze. - bólintottam szarkasztikusan, majd elindultam magamnak macit szerezni.
- Most meg hová mész? - kiabált utánam. - Itt hagysz?
- A céllövöldéhez. Akarok egy medvét. - válaszoltam, majd befizettem egy körre. Jó érzés volt fegyvert ragadni, még akkor is, ha csak üvegeket lőhettem vele.
- Jól áll a légpuska. - lépett mellém Andy, és ezzel el is rontottam a lövést. A medvét már buktam, de nyertem egy doboz ördögpatront, amivel meg is dobáltam Andyt. - Hé! Hagyd abba! Ezt most mért? - ugrált, én pedig élveztem, hogy terrorizálhatom.
- Mert felvittél az óriáskerékre, és mert miattad nem nyertem.
- Ha megnyerem neked a medvét, megdobálod a többieket is? - alkudozott.
- Talán. - mondtam és még egy utolsót hozzávágtam. Andy befizetett egy magának egy menetet, és végül megnyerte a macit, amit kinéztem magamnak.
- Tessék, a medvéd! Most jók vagyunk? - nyomta a kezembe a macit, ami nem sokkal volt kisebb nálam.
- Most jók vagyunk. - vigyorogtam, mert kurvára örültem a macimnak. Végre nem leszek egyedül a lakásban.
Még mentünk egy karikát a vidámparkban, szereztem magamnak olyan hosszú savanyú cukrot, aztán csapatostul beültünk dodzsemezni. Ash és CC úgy döntöttek, hogy mindenkinek nekimennek, mert mekkora poén, de nem gondoltak bele, hogy többen vagyunk. Úgyhogy elintéztük őket.
Visszaérve a fakunyhókba, vettem egy nyugis fürdőt, majd a törülközőt vissza akartam vinni a szobába. Na igen, mi ezt az alvós dolgot úgy beszéltük meg, hogy mind ketten az ágyon alszunk, tehát osztozunk. Hatalmas lendülettel szoktam közlekedni, és most őszintén bánom, hogy erről még nem szoktam le. Tehát a nagy lendületemmel kinyitottam a szoba ajtaját, és a jelenet, amivel találkoztam, szíven ütött. Andy a vidámparkos szőke macával akciózott az ágyon. Szerencsére nem vettek észre, hiába mentem nagy lendülettel. Kiléptem a szobából és szép csendben becsuktam az ajtót magam után. A sírást visszatartva rohantam a kocsimhoz.
Nem vagyunk együtt Andyvel, tehát nem is kellen bántania a dolognak. De mivel egy ideje kezdtem többet érezni Andy iránt, reménykedtem benne, hogy ez a semmi, ami köztünk van, megváltozik valamivé. Viszont ezek szerint hiába reménykedtem, mert ha Andy akart volna tőlem valamit, akkor nem azzal a szőke ribivel kamatyolna a faházban.
Elindítottam az autót és egy közeli kocsmánál álltam meg vele. Még szerencse, hogy lemostam a sminkem, különben mindenki láthatta volna a fekete csíkokat az arcomon és úgy néztem volna ki, mint egy zebra. Bánatomban inni kezdtem és azt hiszem rengeteget ittam. Viszont mégsem volt elég ahhoz, hogy töröljem az előttem lebegő képet Andyről és a szőke csajról. Úgy másfél-két óra múlva Ash és CC kopogtatta meg a vállam.
- Már mindenhol kerestünk, mi van veled? - kezdett el apáskodni Ash.
- Ja, csak lejöttem iszogatni. Andy egy szőke csajt vett kezelésbe. Nem akartam zavarni. - magyaráztam. - Nem isztok valamit?
- Nem iszunk semmit, Lucy! Megyünk vissza. - ragadott karon CC, de én meg sem mozdultam.
- Nem akarok visszamenni. Különben sem vezethetek ittasan. - mutattam végig magamon.
- Ki mondta, hogy te vezetsz? - vigyorgott Ash és tartotta a markát, jelezve, hogy kéri a kulcsomat.
- Nem. - mondtam határozottan. - Előbb kérj bocsánatot, amiért leszóltad.
- Bocs. Most már odaadod?
- Nagyobb átéléssel. - húztam össze a szemem, mert a két Ash közül egyik sem tűnt kifejezetten őszintének.
- Csináld már, te fasz! - verte vállon CC.
- Ne haragudj, Lucy, hogy fikáztam a kocsidat. Nagyon király verda. - mondta végül Ash én pedig a kezébe nyomtam a kulcsot.
- Gyere, te szerencsétlen. - vetette át a karomat CC a nyakán, majd kihúzott a kocsmából. - Egyébként szabad kérdeznem, mért ittad le magad seggrészegre?
- Nem szabad. - ráztam a fejem. Soha senki nem tudhatja meg, hogy érzek valamit Andy iránt.
Miután a srácok sikeresen visszarángattak a faházhoz, Andy a tornácon cigizett, egy kissé feszülten. Mikor látta, hogy részeg vagyok, felpattant és hozzánk sietett.
- Innen átveszem srácok! - el akart kapni, de én nem engedtem.
- Egyedül is eltalálok a kanapéig. - mondtam érthetetlenül, majd elindultam. Andy látta előre, hogy ebből hatalmas nagy pofára esés lesz, úgyhogy szájában a cigivel utánam sietett, és elkapott.
- Gratulálok Jack Sparrow! Sikeresen tettél két lépést. Most már örülnék, ha félretennéd a büszkeséged. - szólt rám idegesen én pedig félrelöktem.
- Nem kell a segítséged. Ha kell két pofáraesés közben lépek egyet, de nem kell a segítséged! - szóltam vissza, majd elindultam.
- Jó utat! - vágta oda, majd bement a házba és becsapta az ajtót.
- Mi ez a nagy balhé? - lépett ki az egyik házból Dani. - Lucy, jól vagy? - kérdezte, miután látta, hogy erőteljesen kapaszkodok a tornác korlátjába.
- Persze. - válaszoltam bódultan vigyorogva.
- Nem tetszel nekem csajszi. - rázta a fejét, majd odarohant hozzám. - Mi történt?
- Semmi. - vontam vállat.
- Ne kamuzz! Látom, hogy gáz van. - leültünk a lépcsőre. - Nekem elmondhatod. Hallgatok, mint a sír. - nyaggatott.
- Olyat láttam, amit nem kellett volna. - nyögtem ki végül.
- Ó! Mindent értek. - bólintott. - Láttam amikor a szöszi lelépett.
- Kérlek, ne mondd el senkinek! - töröltem le a könnyeim.
- Nem fogom. - ami ezután következett, rettentően meglepett. Dani megölelt. Csupán egy napja ismerem, de már most egész közel kerültünk és úgy érzem bízhatom benne. Kedves lány, ahhoz képest, hogy először milyen érzést kelt az átlagos emberekben. Remélem nem fogja Ashley elbaszni a dolgokat vele.
Miután Danivel kilelkiztük magunkat, mind ketten elvonultunk a saját házikónkba. Nagy nehezen betántorogtam a nappaliba és ledobtam magam a kanapéra. Szerettem volna egyből elaludni, de Andy megzavart.
- Ez mire volt jó? - kérdezte mindenféle kertelés nélkül.
- Mennj aludni, seggfej! - nyöszörögtem, majd a támla feléfordultam és elaludtam. Utcai ruhában, cipőben, piaszaggal, de elaludtam.

BiersackBlueWhere stories live. Discover now