4. Rész 10. Fejezet

326 19 1
                                    

A kezem miatt egy ideig el kellett búcsúznom a gitározástól, de a hangom hál' istennek nem ment el. Próbákra ugyanúgy bejártam, de mivel nem szerettem volna, ha a kezemben lévő varratok felszakadnak, a vezetést egy ideig hanyagoltam és buszra váltottam. A koncertre mindenképp rendbe kell jönnie a kezemnek és igyekszem vigyázni rá. Ahogy Babszemre is. Nem emelek nehezet, szedem a vitaminokat, amiket Andy megtalált a konyhámban és a cigaretta adagom is a lehető legminimálisabbra csökkentettem. Most már inkább csak azért gyújtok rá, mert nem akarok feltűnést kelteni. 

Rengeteg interjús felkérés érkezett az e-mailemre és a facebook oldalamra, amiket vagy visszautasítottam, vagy megpróbáltam beilleszteni a naptáramba, de hogy őszinte legyek, nem igazán szeretem az interjúkat. Tartok a túl személyes kérdésektől és attól, hogy elszólom magam, így inkább csak olyan felkéréseket szoktam elfogadni, amik a sminkelési technikámmal vagy a koncertekre való felkészülésekkel foglalkoznak, valamint azzal, hogy milyen az élet egy olyan fiúbandában, mint a Black Veil Brides. Mivel túlvállalni sem akartam magam és nem akartam kilógni a próbákról, ezért igyekeztem kevesebb interjút besűríteni az életembe és változatosan nyilatkozni. Személyesebb hangvételű interjúkat is kell adnom. 

- Ma egy olyan emberrel fogunk beszélgetni, aki alig csöppent bele a médiába, már vissza is vonult az emberek elől egy kis időre. De most újra a köztudatban van és, ha nem tévesek az információim, akkor nekünk adja a visszatérése utáni első interjút. - konferált fel az Alternative Press egyik kisebb műsorának az interjúztatója, Claudia. - Lucy Miller! - mondta végül ki a nevem, majd felém fordult a kamera, amibe mosolyogva biccentettem, majd Claudia felé fordultam. - Elképesztően nézel ki, rengeteget változtál, mióta kicsit eltűntél. - kezdte mosolyogva. Reméltem, hogy a kezdetleges pocakom nem fog majd látszani, és igyekeztem ennek megfelelően felöltözni. Egy bőrnadrágot vettem fel, egy néhány számmal nagyobb AC/DC-s pólóval és bőrdzsekivel, a hajam pedig begöndörítve hagytam a vállamra és a hátamra lógni. - Vörös haj, szemüveg, a képeken mintha azt láttam volna, hogy fogytál is. - állapította meg.

- Hát, ami azt illeti, túl vagyok egy életmód változtatáson. Az utóbbi években igyekeztem egészségesen étkezni, valamint amióta felépültem a baleset okozta sérülésből, úgy érzem kaptam egy második esélyt, és ezt kihasználva rendszeresen sportolok is. - magyaráztam meg a külsőmet. - A szemüveg pedig már kötelező. - tettem hozzá. 

- Ezek elég nagy lépések és változások. Ami érthető is, hiszen elég nagy port kavart a realitys affér, Juliettel és Andyvel. Akkor nem nyilatkoztál erről, nem tudom, most hogy már elültek a dolgok, válaszolnál-e pár kérdésre. - nem a forgatókönyv alapján kérdezett, csak a puszta kíváncsiság hajtotta.

- Nyilván mindenki kíváncsi arra, hogy mi volt akkor, mi zajlott le bennem, hogy éltem meg és mi a véleményem. Nem tudom, hogy Juliet vagy Andy akkoriban adott-e erről bármilyen interjút, mert őszintén szólva nem követtem figyelemmel, nem érdekelt és nem is akartam azzal foglalkozni, hogy mit lépnek ezzel a történettel kapcsolatban. A realityben azt hiszem letisztáztam a kérdést, ami addig piszkálta az emberek fantáziáját. Andyvel a válást követően jöttünk össze, a reality után pedig nem nagyon beszéltünk. Az, hogy a kettőnk dolga később hogyan alakul, csakis ránk tartozik. Minden, amit a külvilágnak tudnia kell az, hogy a történteket félretéve tudunk együtt dolgozni és jó viszonyban vagyunk. - válaszoltam kifejtve a véleményem, ügyelve hogy semmi személyeset ne mondjak.

- Teljesen eltűntél a közösségi médiából másfél évre. Viszont megjelent rólad az újságban egy kép, amin ha jól tudom, az öcséddel szerepeltél. - váltott témát, majd a kivetítőre pillantott. - Itt is van. 

- A fotósnak nem sikerül a jobbik profilomat fotóznia. - húztam el a szám nevetve és viccet csinálva az egészből, majd ahogy jobban megvizsgáltam a régebbi képet, rájöttem, hogy kegyetlen szarul festek. - Remélem nem ebben a szakmában akar elhelyezkedni az illető, mert ez rettentő rossz kép rólam. 

BiersackBlueWhere stories live. Discover now