2.Rész 12.Fejezet

556 27 2
                                    

Ahogy ígértem, csekkoltam Andy interjúját a tv-ben. Leginkább a saját életével kapcsolatban kérdezték. Végig imádkoztam, hogy ne szólja el magát, mert várható volt, hogy kérdezik majd a válásról. És ha az szóbakerül, én is fellépek.
- A madarak csiripelték, hogy nem olyan rég elváltál Juliettől. - mosolygot Stacy, aki az interjút készítette. - Keringenek pletykák, hogy mért váltatok el, de jobb lenne tiszta vizet önteni a pohárba.
- Nos, valóban elváltam Juliettől, viszont fogalmam sincs milyen pletykák keringhetnek. Hozzám még nem jutott el. - nevetett zavartan Andy.
- Annak idején a tv-ben azt állította, hogy az egyik bandataggal, Lucy Millerrel csaltad meg és emiatt váltok. Ez után, ha jól emlékszem, a turnétok közben Lucyvel az újságírók elől menekültetek. Így nem csoda, hogy mindenki Julietnek hitt.
- A helyzet az, hogy Lucyvel akkor sem volt köztünk semmi. Féltem, hogy nem tudja kezelni a hirtelen népszerűségét, és butaságot mond, vagy ront a helyzeten. Jobbnak láttam magam mellett tudni, nehogy baj legyen, hiába talpraesett. Jobb félni, mint megijedni. Viszont akkor sem volt köztünk semmi. Barátok vagyunk és segített átvészelni ezt az időszakot. - részletezte a dolgokat.
- A baleset után elég sok időt töltöttél bent nála a korházban. Enyhén árulkodó cselekedet, nem gondolod? - célozgatott Stacy.
- Nagyon össze akarsz hozni Lucyvel, igaz? - kérdéssel a kérdésre. Tipikus jele a kamuzásnak. - Ne mondd, hogy te nem aggódnál, ha egy közeli barátod kómában feküdne.
- Nem akarlak összehozni Lucyvel. Mondjuk személy szerint és örülnék nektek, jó páros lennétek együtt. A koncert felvételeket elnézve elég jól együtt tudtok működni. Többen mondták egyébként, hogy amióta keresszékben van, gyakran mész hozzá.
- Kerekesszékkel nehéz boldogulni, idő kellett neki, mire hozzászokott. Közel lakom hozzá így egyértelmű, hogy átmegyek és segítek, amiben tudok.
- Úgy tudom, elkezdte a rehabilitációt. Hogy halad? Ugye annak idején az orvosok azt mondták, nem biztos, hogy lábra fog állni. Mik a fejlemények?
- Lucy egy borzasztó erős lány, ráadásul amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi, így nem csoda, hogy gyorsan halad a rehabbal. Ahhoz képest, hogy minimális esélye volt annak, hogy lábra áll, nem sokára már mankóval fog közlekedni. Elképesztő mit produkál.
- Ez nagyszerű hír. A történtek ellenére folyamatosan dolgozik veletek, vagy most szüneten van?
- Most igazából az egész csapat lazít, de ha néhanapján leugrunk melózni, velünk tart, nem vonja ki magát a munka alól. Nem akadályozza meg ebben a baleset.
- És milyen vele együtt dolgozni? Lucyt még nem ismerjük annyira, mint a banda többi tagját.
- Nem egy nehéz eset. Remekül alkalmazkodik, megcsinálja amit kell, emellett, ha úgy van remekül irányít. A színpadon pedig eszméletlen. Mintha erre született volna. Hatalmas energia szabadul fel belőle, van amikor nekünk kell vele tartanunk a lépést. El tudja különíteni az érzelmeit. Mindenkit emberként kezel. Nagyon örülök, hogy egy ilyen tagunk van, mint ő. - áradozott rólam, ami amúgy nagyon furcsa volt. És borzasztóan irritált, hogy a csaj folyamat rólam kérdezett.
- A munkával, hogy állsz? Mire számíthatunk? - végre másik téma érkezett.
- Most ezerrel írom az új dalokat a szólóprojektemhez, illetve ha megszáll az ihlet, természetesen a bandának is jut belőle. Valamint most a színészi tudásomat is lesz alkalmam fitoktatni, bár még nem árulhatom el, hogy pontosan miről is van szó. Viszont érdemes csekkolni az instagramon az American Satan oldalát, és az enyémet.
- Ez az információ olyan érzést kelt bennem, hogy American Satan forgatás lesz. Jön a második rész?
- Nyilvánvaló, hogy nem fogom lelőnni a poént, de annyit elárulhatok, hogy nem a második részt forgatjuk. - és ezzel nem hazudott. A sorozat az teljesen más tészta.
- Tehát akkor Remingtonnal fogsz ismét dolgozni. Remington és Lucy között, úgy rémlik volt valami. A balesetet is együtt szenvedék, jól tudom?
- Igen, Remington és Lucy között egy hangyányit több volt barátságnál, és mind a ketten az autóban ültek a baleset idején. Hogy azóta mi van velük, fogalmam sincs. - szerintem már Andyt is zavarta, hogy rólam van szó egész interjú alatt.
- Juliettel egyébként, hogy váltatok el? Utáljátok egymást, vagy békésen lezajlottak a dolgok? - na ez sokkal izgibb téma.
- Juliettel már a válás előtt is sokat veszekedtünk, ennek eredményeképpen jutottam arra, hogy elválok tőle. Nos, nőből van, egyértelműen elmondott mindennek, így hát nem mentek egyszerűen a dolgok. De már nem érzek iránta semmit. Nem szeretem, de nem is gyűlölöm. Teljesen közömbös.
- Gondolom most lesz mit dalba öntened. - vigyorgott Stacy kedvesen. - Viszont az hiszem lejárt az időnk. Örülök, hogy beszélhettünk egy jót. Köszönöm, hogy eljöttél.
- Én köszönöm, hogy itt lehettem. - biccentett Andy, majd elindították a reklámot. Tíz perc múlva a telefonom hangosan csörömpölt a konyhában. Természetesen Andy hívott.
- Ha még kettő percet kellett volna hallgatnom, hogy én vagyok a téma, legurulok a lépcsőn a székemmel. - kezdtem a beszélgetést.
- Szeretek rólad beszélni, de ez most szörnyen erőltetett volt. - értett velem egyet.
- Egyébként tetszett, amit hallottam. Köszönöm a sok dicséretet. - bár nem láthatta, vigyorogtam, mint valami tejbetök.
- Komolyan is gondolom.
- Reméltem is. - vicceltem el a dolgot, mert mégis mekkora poén lett volna már, ha nem is így gondolja. Ugye? Hát semekkora. Sírógörcsök közepette a sárgaföldig ittam volna magam.

Az elkövetkező egy hónapban már mindenki a Paradise City forgatásáról beszélt. A csapból is ez folyt. A srácok folyamatosan tették fel az instagramstorykat, hogy mennyire várják és milyen izgatottak. Sorra kerültek fel az interjúk, hatalmas pörgés ment a téma körül. Így Andyvel is egyre kevesebb időnk jutott beszélni. Ő folyamatosan dolgozott, be volt táblázva, mikor ráért volna, akkor pedig nekem gyógytornám, vagy éppen elintézni valóm. Ez alatt az egy hónap alatt, már a mankót is a kezembe vehettem. A fájdalom, amit a ripityára tört csontjaimban érzek, némi fájdalomcsillapító hatására elmúlik, így nem akadályoz meg a járásban és a gyógyulásban.
Az autóm állapotáról is értesítettek, így aztán annak az ügyében is intézkedni kellett. Szegény kocsim teljesen tropára ment, javítani már nem volt érdemes. Sajnáltam, hiszen tényleg életem autója volt.

BiersackBlueWhere stories live. Discover now