1.Rész 8.Fejezet

638 34 11
                                    

 Az ember azt hinné, hogy a turné dolog csupa buli. Hát ki hogy éli meg. Bécsbe érve elfoglaltuk a szállodai szobákat. Mindenki elhelyezkedett, majd gondoltuk összeröffenünk Andynél. Utolsóként léptem be a szobába és meglepetten konstatáltam, hogy valami nem oké. Andy a telefonban üvöltözött a többiek pedig némán figyeltek.

 Leültem Ashley mellé, aki egy tál popkornt tartott a kezében és nagyon koncentrált Andyre.

 - Miről maradtam le? - súgtam oda neki.

 - Juliettel beszél. Andy nem kereste és most Juliet kioktatja. - válaszolta, majd az orrom alá dugta a tálat. - Popkornt?

 - Kérek. - egy műsort csak akkor jó nézni, ha van mit enni is. Mindenki nagyon figyelt a történésekre.

 - Juliet, őszintén örülnék, ha befejeznéd a hisztidet. Kurvára nincs kedvem veszekedni. - mondta Andy a telefonba. - Nem, nem értem rá... Ugyan ki a faszommal csalnálak meg?!... - kiabált. Még nem hallottam így beszélni. Azt hiszem nem ez lesz az utolsó alkalom. - Ebből elég! Majd ha elgondolkodtál azon, hogy melyikőnk csalja a másikat, beszélhetünk. - zárta le a dolgot, majd letette a telefont. A fiúk tapsolni kezdtek, majd CC kiabált, hogy "VISSZA! VISSZA!", aztán abba maradt az őrület és Andy dühösen levetette magát egy fotelba.

 - Eliszod a bánatod? - kérdeztem Andytől, aki csak dühösen bambult rám. - Ezt a nézést igennek veszem. - mondtam és elindultam a maradék piáért. Volt még egy kevés whiskey. A kezébe nyomtam, majd visszaültem a helyemre.

 - Mégis mit gondol, kivel csalod meg? - röhögött CC. - A jobb kezeddel?

 - Lucyvel. - válaszolta, majd belekortyolt az italába.

 - Na várjunk csak egy kicsit. - mondta Jake. - Az rendben van, hogy ő félre kufircol, de az, hogy ti jóban vagytok, már gáz?!

 - Hol vannak az egyenlőségek?! - háborgott már Ashley is. - Én a helyedben most csak azért is keresnék egy dögös bigét.

 - Husi még okot se adott, hogy féltékeny legyen. - mondta CC.

 - Igazából Andynek beverték miattam a képét, és Pesten én hívtam fel Julietet. - húztam el a szám, mire a többieknek már világossá vált a dolog. - Annyira tudtam, hogy ebből gáz lesz. Most Andynek miattam szívja a vérét a faszságaival.

 - Nem a te hibád! - Andy csúnyán nézett rám.

 - Akkor nem így néznél rám. - nevettem. Kész vicc az egész helyzet. Most félretéve, hogy tinédzser korom óta szerelmes vagyok Andybe és évek óta a rajongója vagyok, semmi hátsószándékom nem volt vele kapcsolatban. Nem akartam tőle semmit, pedig akarhatnék. Nem mozdultam rá, pedig megtehettem volna. Juliet a puszta jóindulatom miatt veszekszik Andyvel. Ez marhára nem fair. De hát mit mondhatnék, ilyen az én formám.

 - Figyelj, Husi! Andynek igaza van. Nem a te hibád. Te csak jó fej voltál. Andynek azért verték be a képét, mert nem hagyta, hogy a tiédet verjék be. Az meg, hogy te hívtad fel Julietet, semmit nem jelent. Csak azért van rád kiakadva, mert vetélytársat lát benned, amiért nő vagy. Ennyi energiával akár én is hívhattam volna. Szimplán jó barát vagy. - nyugtatott CC, de nem sokra ment vele.

 - De most helyettem Andyt basztatja, ami kurvára nem fair. Ha velem van baja, nekem pattogjon. - háborogtam.

 - Ha azt nézed, ugyan úgy hibás vagyok, mint te. Csak én fizikailag védtem be a segged, te meg pszichológiai rendelést tartasz. - mondta, majd a szájához emelte a poharat.

 - Azt a whiskeyt úgy idd, barátom, hogy az az utolsó korty. - böktem a pohárra. - Ezen kívül már csak bor és pálinka maradt.

 - Szerintem Juliet azért utál, mert te vagy Andy lelkiszennyese, nem pedig ő. - mondta Jake.

BiersackBlueWhere stories live. Discover now