2. Rész

12K 448 7
                                    

Kimásztam a taxiból és kifizettem a rám osztott részt. A barátaim hozzám csapódtak amint a házunk bejárati ajtajához sétáltam. Kérdezgettek arról mi történt Harryvel. Még mindig fel voltam kavarodva az egész miatt.

A szobámban lehámoztam magamról a ruháim, és a szennyes tartóba hajítottam őket. Gyorsan megfésültem a hajam, ezután a fiókos szekrényhez vándoroltam. A pólóm gyorsan magamra húztam, átugrándoztam a fürdőszobába, ezalatt felvettem a pizsamám alsó részét is. Álmosan felkapcsoltam a villanyt, kiszedtem a fogkefém a tartójából majd fogkrémet nyomtam rá. Kinyitottam a számat, elkezdtem mosni a fogaim. Hajam arrébb löktem, fejem a másik oldalra döntöttem. Szétnyíló ajkaim közül kiesett a fogkefe és a mosdón csattant. Teljesen sokkolt állapotba kerültem, amikor megláttam a fájó vörös foltot a bőrömön, ami néhol lila árnyalatú volt. Végigsimítottam ujjaimmal a nyakamon, kissé fintorogva. Megjelölt engem. Beleborzongtam a tudatba, próbáltam lerázni az érzést ahogy az ajkait és a nyelvét nyugtatta a bőrömön a harapás alatt. A szavai... "Enyém vagy" visszhangoztak a fejemben. Ki akartam törölni Harryt a gondolataimból, gyors visszatértem a fogmosáshoz.

Végeztem a lefekvéshez készülődéssel, előtte belesüllyedtem a takaróba. Fejemet átfordítottam a másik oldalra, megveregettem a paplant amíg nem találtam rá a rezgés helyére. Az arcom elé tartottam a mobilom. Egy sms jött Harrytől. A szívverésem felgyorsult, rávettem magam hogy megnyissam az üzenetet.

Feladó: Harry

"Tudod, vetkőzés előtt be kellene húznod a függönyeid. Kösz a showért, kedves. H x"

Kipattantam az ágyamból és az ablakhoz mentem. Kikukucskáltam, a tekintetem egy nagy fekete járművön landolt az utca másik oldalán. Félelem sújtott belém. Harry az autónak dőlt, karjait összekulcsolta erős mellkasa előtt. Még a sötétben is meg tudtam mondani hogy arrogáns vigyor volt az arcán. Eltolta magát a járműtől, körbejárta, majd bemászott a vezetőüléshez. Mire észhez kaptam az autó felgyorsulva elhajtott, eltűnt a szemem elől.

- Mibe kevertem magam.

***

- Reggelt Bo. - Az anyukám köszöntött a konyhából amint hallotta hogy jövök le a lépcsőn. Lefele jövet a tükörbe néztem ami a falon lógott. Meg kellett állnom egy másodpercre hogy vessek egy pillantást a borzalmas "sebemre" ami a bőrömön díszelgett. Gyorsan elfedtem a nyakam, hosszú hajam átraktam a vállamon. Megelégedtem hogy elrejtettem, megtoltam a már nyitott konyha ajtót.

- Reggelt a...

Megtorpantam a felmosórongynak tűnő barna fürtök láttán, felültem a pultra. Ez nem történhet meg. Mivel anya a háttal volt neki, Harry szabadon legeltethette zöld szemeit a testemen fel és alá. Öntudatosnak éreztem magam, tekintete az arcomon ragadt.

- Oh Bo, ez a bájos fiú kint állt és behívtam őt.

Egy vigyor terjedt el az arcán, gödröcskéi mélyen kiemelkedtek.

- Szia Harry.- Valami udvariasat kikényszerítettem magamból.
- Rendben van, Bo. - kacsintott.
- Anya, beszélhetnék veled egy másodpercre? - kérdeztem fogcsikorgatva.

Egy nyugtalan mosolyt villantottam Harryre, mielőtt anyát az előszobába tuszkoltam volna. Ahogy megbizonyosodtam arról hogy már nem hallhat semmit, beszélni kezdtem.

- Miért hívtad be őt? - mérgesen suttogtam.
- Azt mondta hogy egy barátod, ő nagyon édes. - áradozta.
- Anya, ő egy gyilkos is lehetett volna. - szidtam le.
- Persze, de ő nem az. Harry imádni való.

Megforgattam a szemeim. Biztos voltam benne hogy használta nála a "báját".

Ujjaimmal a halántékomat dörzsöltem, próbáltam feldolgozni a helyzetet. Nem tudtam kire vagyok mérgesebb, Harryre, mert hívatlanul felbukkant, vagy anyára mert beengedte őt.

- Csináltam reggelit. Gyere.

Megfogta a kezem és visszahúzott a konyhába ahol még mindig ott volt Harry. Elvigyorodott amikor felé sétáltam és mellé ültem. Egy sóhaj hagyta el a szám amint Harry meleg keze felszaladt a combomon. Ellöktem onnan, csak ő nevetett csendesen. Borzasztó érzés volt hogy mennyire élvezte amikor visszaütöttem.

Anyukám hátat fordított nekünk, meg akart bizonyosodni arról hogy nem égeti oda a keveréket a serpenyőbe.

- Mmm - Harry lágyan mormogott egyet.

Már hajolt felém, kezem a vállára tettem mielőtt még túl közel került volna hozzám.

- Miért vagy itt? - suttogtam élesen.
- Hogy lássalak. - mosolygott.

Kezem elkaptam meleg testétől. Nem szerettem ahogy tartja a szemkontaktust velem. Kellett lennie egy másik oknak amiért feltűnt hívatlanul. Fejem lehajtottam, már nem bírtam ránézni. Kissé "felugrottam" mikor éreztem hogy kezével feldöntötte a fejem újra felé.

- El akarlak vinni randira holnap este. - mondta.

Megborzongtam szavai hallatán, ez inkább volt kijelentés mint felkérés. Szemeim tágra nyíltak, amikor anyukám egy mosollyal visszafordult hozzánk.

- M-Micsoda? - dadogtam.
- Oh ez csodás lenne, nemde Bo? - áradozott.

Harry elvette kezét az arcomtól, hogy újra a térdemen pihentesse a pult alatt.

Épp bedobtam volna egy kifogást, amikor anya újra a szavamba vágott.

- Imádná.
- Miért nem hívtál, ahelyett hogy ide jöttél volna? - kérdeztem frusztrálva.
- Mert nemet mondtál volna. - halkan suttogta.
- És miért gondolod hogy most nem mondok nemet? - kérdeztem nyersen.

Szemeivel anyára nézett aki kissé dühös volt amiért nem mondtam elsőre igent. Sosem voltam népszerű a fiúk körében és biztosan mondhatom hogy boldog volt amikor Harry feltűnt a küszöbünknél. Számára ez egy álom teljesülése volt, hogy egy jóképű srác elviszi egy randira a lányát. Számomra pedig ez volt a legrosszabb rémálom. Nem elég hogy lett egy borzasztó szívás a nyakamon akaratom ellenére, de látott a fehérneműmben is pár órán át. Továbbá még a szart is kiijeszti belőlem. Mielőtt tudomásomra jutott volna ez az egész, anyukám és Harry lebeszélték az időpontot mikor jön értem másnap. Szám tátva maradt mikor rám vigyorgott.

- Nos, nekem most lépnem kell. Köszönöm a palacsintákat Mrs. Ellis.
- Hívj Heathernek.

Rá mosolygott, majd lelépett a székről. Lefagytam amikor lehajolt hozzám és egy puszit nyomott az arcomra.

- Bo, kísérd ki. - anya halkan bátorított.

Morogva le hoppanttam a székről, anya utána küldött. A konyha ajtaja zárva lendült, az előszobában egyedül voltam Harryvel. Nem vesztegette az idejét, egyből nekitolt a falnak. Szemeim összeszorítottam. Testét az enyémhez préselte, helyben tartott. Mindkét csuklóm csapdában volt nagy kezei között. Vigyorogni láttam amikor próbálkoztam növelni a köztünk lévő távolságot, de ő túl erős volt. Magas alakja felém tornyosult.

- Ne. - könyörögtem neki.

Harry figyelmen kívül hagyta a tiltakozásom, ujjaival lágyan végig simított az arcomon. Hosszú hajam ellökte a vállamról. Ahogy bámulta a szívást amit ő okozott a bőrömön szája mosolyra kunkorodott.

- Jól néz ki rajtad. - suttogta a fülembe.

Megrándultam mikor ajkait a foltra nyomta a nyakamon. Óvatos volt, nem nyomta túl erősen. Megkönnyebbültem kicsit amikor eltolta magát, reméltem hogy vége volt a tortúrának és távozni fog... De sajnos nem ez történt. Harry közel maradt, göndör fürtjei csikizték az arcom amikor egy újabb csókot helyezett oda a helyre ahol az állvonalam és a nyakam találkozik.

- Jó az illatod. - lélegzet fojtva beszélt.

Fájdalmasan felszegezte csuklóim a falhoz, mielőtt csípőjét lassan az enyémhez dörgölte volna. Nyöszörögtem a durva érintkezés miatt, Harry egy rekedt nyögést adott ki magából. A fejem előrebukott vállára, úgy éreztem, mintha a lábaim megadnák magukat bármelyik pillanatban. A mellkasa gyorsan emelkedett és süllyedt, légzése felgyorsult. Mire feleszméltem, Harry elengedett. Elfordítottam a fejem hogy lássam az ajtóban.

- Viszlát holnap este, Bo.

Rám kacsintott, utána elment. A fejem kavargott és lecsúsztam a falnál hogy leüljek a földre.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now