48. Rész

8.1K 195 11
                                    

Kapaszkodtam Harrybe, a bokámmal körbefogtam a derekát, miközben ő könnyedén cipelt fel engem a lépcsőn a lakásához. Hajába túrtam az ujjaimmal, és az állkapcsát puszilgattam, míg ő babrálta a zárat. Lábával csukta be az ajtót, és nekinyomott a fának, közben pedig bezárta a lánccal az ajtót. Arcomat a nyaka hajlatához dörgöltem, kezem pedig útra indult a zakója alatt, hogy a ruhadarab alatt öleljem át. Biztonságban éreztem magam, ahogy még jobban hozzábújtam testének kellemes melegéhez, és belélegeztem az illatot, ami úgy tűnt, teljesen elhomályosítja az érzékszerveimet. De a kényelem hamar átalakult vággyá, a finom csókok pedig jelölésekké a bőrén, amikor ajkam rendíthetetlenül esett neki szívni a nyakát. Hirtelen lélegzetvételét érdes morgás követte, ahogy válaszul keményen megmarkolta a fenekemet.

- Annyira akarlak.

- Tegyél le! - nevettem lihegve.

A lábam a földet érintette, és kissé hátráltam miközben Harry előrébb lépett. Halovány fény volt a folyosón, de nem volt nehéz felismerni az arcán megjelenő csábító mosolyt. Alig pár centi választotta el a vágyakozó testeinket. Harry forró tekintetét akkor sem vette le rólam, miközben levetkőzött, kihasználta az idejét, amíg lehámozta magáról a sötét zakót. A ruhadarab aztán a földre esett.

- Mocskosul akarlak

Harry homlokát az enyémnek nyomta, a ruhám felgyűrődött mikor egyik keze ráérősen végigsimította a combon belsejét. Mosolya még szélesebb lett, mikor gyakorlatilag megállítottam, mert összezártam a lábaimat.

- Türelem.

Megmarkoltam a pólóját, és meglepetésként érte, ahogy minden erőmet összeszedve a falnak toltam. Telt ajkai élvezettel nyíltak szét, szemeit pedig szorosan lehunyta. Csökkentettem a kettőnk közötti távolságot, és sietve próbáltam kigombolni az ingjét. Kábultan néztem, ahogy megrántja az ing két oldalát és erővel széttépi azt. A gombok lehullottak a padlóra. Sosem láttam még semmit, ami ennyire kétségbeesetten szexi lett volna. Tenyeremet Harry felfedett hasára és mellkasára tettem. Szinte istenszerűen nézett, az egész teste napbarnított és izmos... és az enyém.

- Tetszik, amikor durva vagy velem. - vallotta be.

Az utolsó szavak alig hagyták el a száját, mielőtt végigkarmoltam a felsőtestén úgy, hogy mindenképpen maradjon bizonyítéka a kíméletlen mozdulatomnak.

Harry összeszorított fogakkal szitkozódott.

- Felviszlek az ágyamba.

Az ígéretére hevesen dobogni kezdett a szívem, és erősen szájon csókoltam. Sajnálatos módon elhúzódtam a csábító ajkaitól, megfordultam és elsétáltam a folyosón. Levettem a cipőmet, de megtorpantam a hálószoba ajtajában, mikor meghallottam a lépteket magam mögött. Hátrapillantottam, és ott találtam Harryt, ahogy minden mozdulatomat lesi. Forró pillantása égette a bőrömet. Egymással szemben álltunk, volt köztünk némi távolság, amikor hanyagul levette a széles válláról a ruhadarabot. Hamar megtanultam, hogy Harry teste nagyon közel van a tökéletességhez, a szememben legalábbis. Még a verekedések során szerzett változatos sebekben is volt egy érdekes és gyengéd szépség. Azon tűnődtem, hogy valaha meg fog-e nekem nyílni teljesen, és elmondja mindegyik sérülésének az eredetét.

Felemeltem a kezem, és a mutatóujjammal hívogattam magamhoz Harryt.

- Gyere ide!

Féloldalas mosolyra húzódott a szája, és lerúgta cipőjét mielőtt elindult. Hamar Harry szobájában találtuk magunkat. Amint felkapcsolta a kislámpát, figyelmem ismét ráirányult. Most már mezítláb, csak a fekete farmerében állt ott. Csintalanul csillogott a szeme, amikor felemeltem a kezem, hogy ne közeledjen. Türelmesen várt, amikor lehajoltam, kezem a ruhám alatt vándorolt, majd két ujjamat a bugyimba akasztva lehúztam azt egészen a bokámig. Kiléptem belőle, a kis anyagot a földre dobtam, mielőtt újra felegyenesedtem. Elpirultam a vággyal teli tekintetétől, ahogy gyakorlatilag levetkőztetett a szemeivel.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now