17. Rész

10.8K 307 3
                                    

Kezemmel Harryét fogtam miközben felhúzott a lakásának lépcsőjén. Úgy éreztem hogy a szívem a torkomban dobogott, az ajtót kinyitotta ezután hirtelen becsapta mögöttünk. Nem vesztegette idejét, lerángatta rólam a dzsekimet, felakasztotta. Hátam alsóbb részén éreztem Harry érintésének melegét ahogy nagy kezével végigvezetett az előszobán egy ajtóhoz, amiről tudtam hogy a hálószobája volt. Emlékek villantak végig az agyamon, mikor visszagondoltam mi történt utoljára mikor itt voltam.

Hallottam hogy az ajtó becsukódik, Harry mögém került. Kissé megugrottam mikor kezével a másik oldalra söpörte a hajamat. Telt ajkak nyomódtak a nyakamhoz, szívta, harapdálta. Megfordított hogy szembe legyek vele, mellkasom fel-le emelkedett. Harry tudta mennyire ideges vagyok, hatalmas kezeiben az enyéim remegtek mint a nyárfalevelek. Harry tartotta a szemkontaktust, kezemet felhozta a szájához, egy puszit adott rá.

- Gyengéd leszek. - Suttogta.

Néztem hogy lerúgja magáról a converse cipőit, mielőtt letérdelt volna elém. Nagy kezével simogatta a jobb combom, érintését ezután lecsúsztatta a lábamon. Nem tudtam levenni róla a szemeim.

- Annyira puha. - Motyogta a csókok között, amiket a bizsergő bőrömön hagyott.

Lábaim felemelte, kezeimmel széles vállába kapaszkodtam, levette a cipőmet. Ezt megismételte másik lábammal is, aztán felállt, magas alakja felém tornyosult. Harry fejét az ágy felé biccentette, utasított hogy menjek arra, engedelmeskedtem és ő követett engem.

Felhúzott, így térdeltem az ágyon majd felültem. Testemmel háttal voltam neki, mögöttem térdelt. Erős karjával átkarolta szorosan a derekam, hátam szorosan a mellkasához nyomta. Belezümmögött a fülembe, fejemet hátrahajtottam a vállára. Testem megfeszült mikor megfogta a mellemet, összenyomta, majd haladt lejjebb. Harry érintései bizsergést váltottak ki az egész testemben. Erős karjával tartott, fészkelődtem. Feljebb csúsztatta a kezét a combomon, ahogy a klubban tette. Egy kisebb nyöszörgés elhagyta a számat mikor megérintett a fehérneműmön keresztül. Dörzsölni kezdte az érzékeny területet, mozdulataival együtt mozgattam a csípőmet. Küszködtem a levegővétellel, az ujjai érzése összekutyulta a gondolataimat. Hátul az ágyékához dörgölőztem hogy növeljem a nyomást. Ezalatt végig mocskos dolgokat suttogott a fülembe. Kissé lesokkolt amikor elmondta mi mindent akar velem tenni.

- Harry. - Ziháltam.

Nyögött, ezután ujjait a fehérneműmbe csúsztatta. Meglepetten felkiáltottam, mert senki sem érintett még így ezelőtt. A testem összeroskadt. Remegő lábaim nehéznek találták hogy megtartsanak, bár a hátam még mindig szorosan Harry mellkasához nyomtam. Harry hüvelykujját gyengéden mozgatta a csiklóm körül, ami nyöszörgést váltott ki a szétvált ajkaimból.

- Mmm. - Elfojtott hangon zümmögte a fülembe.

Forró csókok nyomát hagyta lefelé a nyakamon, folytatta a kényeztetésem. Megijesztett egy kicsit amikor Harry váltott, az ágy szélére vitt.Még mindig szemben voltam vele, az ölében ültem.

- Fel. - Utasított.

Engedelmeskedtem a kérésének, kissé felemeltem a csípőmet, ruhámat felhúzta a derekamig. Harry hatalmas kezeivel megragadta a combom, széttárta őket, a lábaim lógtak mindkét oldalán. Fejem lustán megfordítottam, hogy egy pillantást vethessek arra, hogy Harry fel hozza ujjait a szájához. Szopogatta őket, majd kivette. Durva ujjak szaladtak fel a belső combomon, mielőtt újra belemártóztak volna a fehérneműmbe. Ez alkalommal a középső ujjával kínozta a "bejáratot". Tudtam hogy vigyázni fog, ujját szelíden helyezte fel. De ez nem állította meg a kényelmetlen nyöszörgéseket amik kiszöktek a számból. A fejem újra a vállán pihentettem, küszködtem a lélegzetvétellel mialatt egyre mélyebbre került. Erős karjával átkarolta derekam, megakadályozva vonaglásomat.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Kde žijí příběhy. Začni objevovat