9. Rész

8.1K 331 5
                                    

- Mennünk kell.

Harry újra megfogta a kezemet. Gyorsan elértük a táncparkett fülledt területét, és az üres "bódét." Alig volt időm felvenni a dzsekim és felvenni a táskám, újra megfogta a kezem. Harryn rajta volt a blézere, erős alkarjain feltűrve.

- Bo!

Harry nem figyelt, de én hátrafordultam, Hayley aggódva nézett felém. Csak azt tehettem, hogy egy "sajnálom-ot" eltátogtam neki. Ereje mérhetetlenül legyőzte az enyém, és kihúzott a kijárat felé. Nehéz volt Harry kezét fogni miközben haladtunk át a sűrű tömegen. Kicsit sikoltottam amikor valaki elkapta a csuklómat. Ujjaim kicsúsztak Harry kezéből. Ez nem az én estém volt. Felnéztem a srácra, tisztára látszódott hogy részeg volt. Gúnyos mosolya gyorsan lefagyott az arcáról.

- Tűnj el. - Harry morgott.

Agresszívan megmozdult hogy erősen meglökje a fiút, de gyorsan elébe álltam. Kezeim ráhelyeztem Harry mellkasára, hogy megállítsam őt.

- Harry. - Könyörögtem. - Kérlek ne.

Az emlék, ahogy ütlegelte Jake-t még mindig friss volt a fejemben. Nem bírtam volna nézni hogy újra megtörténjen ez az eset. Mellkasa erősen megemelkedett és süllyedt az érintésemre. Megkönnyebbülve sóhajtottam mikor megfogta a kezemet és folytattuk kiuntunkat a hatalmas mennyiségű ember között. Hamar kikerültünk a hűvös éjszakai levegőre.

- Gyerünk. -Felnéztem Harry arcára, álla megfeszült mialatt visszamentünk a kocsihoz. Küszködtem azzal hogy tartsam vele a tempót, hosszabb lábaival nagyobb lépteket tett. Rövid idő múlva felismertem az utat ahol az autó állt. A levegő megakadt a torkomon mikor az oldalába ütköztem. Harry hirtelen megállt, összezavarodtam. Megszorítottam a bal kezét hogy felkeltsem az érdeklődését.

- Harry?

Nem válaszolt. Eltereltem a tekintetem arra, ahova ő bámult meredten. A szemeimmel hunyorogva próbáltam látni mi van a jármű belsejében, mely gyanúsan közvetlenül parkolt Harry autójával szemben. Szívdobogásom gyorsult, amikor felismertem a két fiút az első ülésen. Jake barátai. Lehet hogy vártak Harryre hogy visszaérjen a kocsijához?

Gyorsan berángatott két keskeny épület közé. Harry hátával nekitámaszkodott a hideg téglának, kezeimet ráraktam mellkasára, nehogy ráessek. Csak a nehéz légzésünket lehetett hallani. Becsuktam szemeim, megkönnyebbültem hogy el voltunk rejtve az emberektől akiknek az a célja hogy bántsanak minket. Megijesztett amikor Harry kifésülte a hajam az arcomból. Felpillantottam rá. Sötét fürtjei homlokára buktak, csillogó, zöld szemeivel bámult rám. Harry az egyik leggyönyörűbb fiú volt akit valaha láttam ámde egyben ő volt a legijesztőbb is.

- Visszatudunk sétálni a lakásomhoz, nincs messze innen. - Suttogta.

Idegesen nyeltem egyet, nem mondtam semmit válaszul. Eltolta magát a faltól, elkapott mielőtt hátraestem volna. Bal kezét kinyújtotta nekem, de megráztam a fejem. Eltoltam azelőtt hogy elértem a jobb kezét. Harry intenzív pillantásokkal követte minden mozdulatom. Ujjperecei véresek voltak. Nehéz volt eldönteni hogy az alvadt vörös folyadék Harryé vagy Jakeé. Valahogy nem számított. A levegő megakadt a torkomban ahogy távolság csökkent köztünk. Hátamat nekitolta a másik falnak a szűk helyen. Harry keze felnyúlt, megfogta az állam és elfordította az ellenkező oldalra. Ajkai kapcsolatot teremtettek azzal a hellyel ahol az állam és a nyakam találkozik, szívta a meleg bőröm. Nedves csókokat hagyott végig az államon, miközben ujjait leengedte pihenni a csípőmön. Nem vettem észre hogy szemeim csukva voltak, amíg ki nem nyíltak. Harry érintése elhagyta az arcom. Megállt, tekintete átvillant a számra. Orra nekiért az arcomnak egy hosszadalmas puszit nyomott az arcomra. Harry ajkai kissé mozogtak, újabb csókot lehelt a szám sarkához. Mikor rájött, hogy nem fogom ellökni, Harry lekapott. Ez a csók sietősebb volt mint az előző. Kusza fürtjeibe beletúrtam a tarkójánál. Harry keze vándorolni kezdett felfele a combomon.

- Ne. - Ziháltam.

Mosolyogva eltávolodott, előtte ujjaival végigsimított lent. Eme goromba érintés miatt visszahátráltam a falhoz. A levegőt remegve fújtattam ki. Harry egy végső csókot nyomott a számra, és elhúzott a faltól.

- Menjünk vissza hozzám. - Kacsintott.

Végig óvatosak voltunk hogy ne lássanak meg minket Jake barátai. Harry elmegy az autójáért reggel ezzel elkerülve a konfrontációt a dühös pasikkal.

Nem kellett messzire mennünk, zsebéből előhúzta kulcsait. Erős karját ráterítette a vállamra, közben felvezetett a bejárati ajtóhoz. Mellkasom gyorsan fel és le mozgott, a félelem uralkodott rajtam hogy megint egyes egyedül leszek Harryvel. A lakásában. Körülnéztem, az út másik oldalán házak sorakoztak. Egy másodperccel később sietősen behúzta valaki a függönyt. Egy kíváncsi szomszéd volt az, megnézte ki járkál erre ilyen időben. Az jutott eszembe, hogy hány lányt hozott vissza a lakásába Harry.

A bejárati ajtó gyorsan kinyílt. Harry belépett, feloltotta az előszoba világítását. Megfagytam, még mindig a legfelső lépcsőn álltam. Összeráncolta homlokát, egyből levette a blézerét és lerúgta a converse cipőit.

- Be lehet jönnöd nyugodtan. - Vigyorgott.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now