7. Rész

8.8K 348 2
                                    


- Csak szállj be a kocsiba. - Agresszívan utasított.

Remegő szájjal fújtam ki a levegőt amint ránéztem. Ujjaimmal elengedtem Harry kezét és hátratántorodtam. Sürgősen elkezdtem sprintelni az egész parkolón át. Az autók mellett csak úgy elsuhantam. Szívritmusom nőtt mikor visszapillantottam, Harry pont mögöttem volt. Hosszú lábai nagy előnyt adtak számára, nehéz lett volna számomra lehagyni őt. Nyöszörögtem amikor egy nagy sebes kéz elkapta a csuklómat, megakadályozott a szökésben. Testem visszarántotta az övéhez. Nem tudtam irányítani a cselekedeteimet, kezem felvittem Harry arcához. Ez a második pofozkodós alkalom volt mióta találkoztam Harryvel és úgy néz ki, ő nem volt boldogabb cseppet sem. Zöld szemeivel szúrósan rám nézett.

Sikoltottam amint meleg kezeit a csípőmre helyezte, felemelt és a vállára rakott engem. Ökleimmel dörömböltem a hátán, arra törekedtem hogy engedjen el. De nem tette. Figyelmen kívül hagyta a tiltakozásom, végigsétált velem a parkolón.

- Harry!

Pólóját markoltam.

- Engedj le!

Pár másodperc múlva leemelt a válláról és maga elé rakott. Harry közelebb lépett, én ösztönösen hátra; sóhajtottam egyet amikor nekimentem az autó oldalának.

- Megütötted. - Vádoltam.

- Ja.

Válasza már szinte gúnyos volt. Azt akarta hogy visszavágjak.

- Nos, miért?

- Az utamba került. - Mondta rekedtes hangján.

Nem válaszoltam neki. Mit is mondhatnék erre?

- Szállj be a kocsiba.

Kezével elérte a csuklómat, de elrántottam onnan. Ahelyett hogy veszekedett volna velem, kirántotta az ajtót és várt arra hogy beszálljak. A hátam maradt nekidöntve az autónak, próbáltam is így maradni, tartani a távolságot köztünk amíg beszálltam. Az út hazafelé csendes volt. Bármikor amikor ránéztem Harryre, szorosan markolta a kormányt. Állkapcsa feszült volt, bámult ki az ablakon. Hamar leparkolt a házamhoz.

- Jövök érted holnap este kilenckor.

Még csak rám se nézett. Miért volt mérges rám, nem én voltam aki megütötte valaki arcát. Tekintetem a jobb kezére villant, a vágások emlékeztettek arra hogy türelme véges és hogy nem kellene felidegesítenem őt. Kicsatoltam a biztonsági övem és vártam Harryre hogy kinyissa az ajtót. Mikor leléptem, gyorsan elsétáltam mellette át az úton a közeli útvonalra.

- Bo.

Megfordultam, Harry akkor kapta el a kezem. Meglepett amikor lehajolt hozzám és egy puha puszit nyomott az arcomra. Ahogy eltolta magát, fürtjei csikizték a bőrömet.

Bólintottam, elengedte a kezem és visszahátrált az autójához.

- Holnap találkozunk.

Következő nap

-Randizni fogsz még egyszer vele, azok ellenére hogy mi történt az első alkalommal? - Lucy döbbenten felszólalt.

Kihangosítottam mielőtt letettem a mobilom az ágyra.

- Nem azért mert szeretnék, de látnod kellett volna mit tett Steve arcával.

- Még egy ok hogy miért ne menj. - Válaszolt Lucy.

Ugrottam kismértékben mikor kopogtak az ajtómon.

- Bocsi Luc, mennem kell.

Elköszönt, és leraktam a mobilom.

- Nyitva van. - Behívtam anyát.

Háttal voltam az ajtónak a szekrényemben lógó ruhákra fókuszáltam. Nézegettem a vállfákon lévő ruhákat, és előhúztam egy topot.

- Anya mit v...

Megfordultam, majdnem elejtettem a ruhát amit elővettem. Harry kaján vigyorral az arcán ott állt előttem, tekintetét az enyémbe fúrta. Tudatában voltam annak hogy csak egy rövidnadrág és egy top volt rajtam. Szemeit végig legeltette rajtam mielőtt beszélt.

- Reménykedtem abban hogy valamivel kicsit szexisebbet fogsz viselni. - Kacsintott és rámutatott a topra amit leejtettem.

Egy szó sem jött ki a számon ahogy néztem, elindult az ágyamhoz. Leült, könyökére támaszkodott én előtte álltam. Harry körbenézett a szobámban utána tekintetünk újra találkozott.

- É... Hogy kerültél ide? - Megráztam a fejem.

- Egy ruhát kéne felvenned. - Folytatta.

Ez volt az utolsó dolog, amit akartam viselni, különösen Harry és a vándorló kezei mellett. Ő mélyen nevetett a válaszomon. Hátat fordítottam neki és előszedtem egy fekete csőnadrágot és egy topot. Sóhajtottam a közelsége miatt amikor megfordultam. Harry elmosolyodott, a mellkasa szinte megérintette az enyémet, fejem fölé nyújtotta a karját. A blézert amit felakasztottam a szekrényemre most lekerült a vállfáról, felvette feltűrte ujjait. Harry illata megtöltötte az érzékeim, de én leráztam az érzést.

- Átöltözök. - Informáltam őt.

- Itt is átöltözhetsz, nem zavarna. - Vigyorgott.

Rámorogtam, eltoltam magamtól és átmentem a fürdőszobába. Leellenőriztem hogy bezártam-e az ajtót öltözés előtt.

***

Amikor sikerült átöltöznöm, Harry a fiókos szekrényemnél állt.

- Harry.

Kajánul vigyorogva megfordult, gödröcskéi látszódtak. Az állam leesett amikor láttam mit tart a kezében.

- Imádom ezt. - Kacsintott.

Gyorsan kitéptem a kezéből a csipkebugyit. Visszadugtam a fiókba és bezártam.

- Mi van veled? - Költői kérdés volt.

Kinevetett mert elpirultam. Gyorsan elfordultam tőle, felhúztam a cipőmet, felkaptam a kabátom és a táskám.

- Dögös vagy. - Suttogta a fülembe.

Remegve lélegeztem mikor hátulról erős karjaival átkarolta a derekamat. Összeszorítottam a szemeim mikor ujjaival hajam átfésülte a másik oldara; ajkai teljesen odaértek a fülem alatti bőrhöz. Kissé szívta, utána harapdálta.

- H-Harry. - Halkan dadogtam.

Eltolta magát, megfogta a kezem és kivezetett a szobából.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now