29. Rész

6K 258 3
                                    

Ott álltunk együtt, Harry karja hátulról, védekezően karolta át a vállamat, miközben a tűzijátékot néztük. A színes, ragyogó fények bevilágították a sötét eget. Éreztem, ahogy szorosabban fog, és a nevemet motyogta, hogy leállítson, mikor elkezdtem fészkelődni a karjában. Nem nagyon tudtam ellene mit tenni, mert a vattacukor miatt teljesen bezsongtam.

Körbenéztem, körülöttünk jó néhány fiatal pár volt. Sokuk egymás karjaiban. Néhányuk édesen csókokat lopott a másiktól. Ez a kép, megtankolva a túl sok cukor bevitellel teljesen felpörgette a fantáziám. Visszagondoltam a beszélgetésemre a lányokkal, és éreztem, hogy az energia végiglüktet a testemen. Megmarkoltam Harry csuklóját. Megfordultam, magammal húztam a zavarodott nézésű Harryt, és átfurakodtam a tűzijátékot néző emberek között.

Amikor átmentünk a vidámpark felirata alatt, gyakorlatilag már futottam. Harry mögöttem kocogott, hogy ne maradjon le. Olyan sok autó volt a parkolóban, fogalmam sem volt Merre lehet Harryé.

- H-Hol a kocsi?

- Öö, ott - mutatta.

Azonnal arra vettem az irányt.

- Bo, minden rendben, jól érzed magad?

Nem válaszoltam a kérdésére, csak húztam magam után tovább. Még saját magam is megleptem ezzel az újonnan jött erővel. Amint odaértünk a kocsihoz Harryt a kocsinak löktem. Összerezzent mielőtt lehúztam volna magamhoz, és nedves csókokat nyomtam a szájára. Enyhe kifejezés, hogy meglepődött. A kezemmel a fenekéhez nyúltam, és a kulcsokat kerestem.

- Hé, héé - tiltakozott.

Kinyitottam az ajtót.

- Szállj be! Szállj be! - utasítottam.

- Bo, úgy viselkedsz, mint aki beszívott - kissé összeszűkítette a szemeit, és elhúzta a fejét.

Puffogtam mielőtt betoltam az autóba. A lábaimmal átfogtam a derekát miközben ő a vezető ülésen ült. Becsaptam az ajtót mögöttünk. A játék teknőst sietve a hátsó ülésre dobtam. Kezemmel megkerestem a fogót, amivel hátrébb engedtem az ülést.

- Bo...

Nem hagytam időt, hogy befejezze a mondatot. A számat erőteljesen az övéhez nyomtam. Végigcsúsztattam a kezem a hasán, és durván megmarkoltam a nadrágján keresztül. Egy mély, alig hallható nyögés visszhangzott a kocsiban. Elhúzódtam a forró ölelésünkből, ujjaimmal kétségbeesetten babráltam az övét. Az egyszerűnek tűnő feladat sokkal nagyobb kihívásnak bizonyult, az idegességemnek és a túl nagy cukor mennyiségnek hála a kezeim is remegtek. Egyre dühösebb lettem, és ide-oda mozogtam, hogy jobban megnézzem az övcsatot a homályos fényben.

Mindketten megugrottunk, mikor megszólalt a duda, mert a hátammal nekidőltem a kormánynak.

- Bo - nevetett Harry.

Nem figyeltem rá, amíg meg nem fogta a csuklómat, és elhúzta onnan a kezem. Összehúztam a szemöldököm mikor a szórakozott arckifejezésére néztem.

- Bo, lassíts! - kuncogott

Fejemet a mellkasához nyomtam. Éreztem, hogy remeg alattam, mert nem tudta visszatartani a nevetését.

- Mit próbálsz csinálni? - kérdezte viccesen.

Mikor nem válaszoltam, megfogta az arcom, és felemelte. Mosoly játszott az ajkain miközben kíváncsian várta a válaszom. Biztos volt néhány ötlete. Reméltem, hogy nem csak azért kérdezte, hogy még kínosabban érezzem magam.

- Hmm? - bátorított.

- A-akartam csinálni n-neked valamit - mondtam halkan.

Harry összehúzta a szemöldökét. Elfordítottam a fejem, éreztem, ahogy elpirulok. Hosszú ujjai még mindig az arcomon voltak, és visszafordított maga felé.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now