14. Rész

7.6K 305 3
                                    

- HARRY!

Hátrébb lépett mielőtt felém fordult. Összehúzta a szemöldökét, miközben kereste, ki mondta a nevét. Aztán megtaláltak a szemei. Az egyik srác kihasználta, hogy Harry figyelme elterelődött, és erősen az arcába ütött. Döbbenten emeltem a számhoz a kezem. Miért verekszik már megint? Ilyen gondolatok jártak a fejemben miközben átrohantam hozzájuk az úton. Harry háta a falnak csapódott mikor újabb ütést kapott az arcába. Félelem futott rajtam keresztül, amint felismertem a Harryt verő srácot. Jake. A sérülései többé-kevésbé már begyógyultak, de a monoklis szemei fájdalmasan néztek ki. Vigyorogni kezdett, ahogy figyelte, hogy feléjük futok. Mikor odaértem, a karjaimat durván a hátrafeszítette egy férfi, aki feltehetően Jake egyik barátja volt. Kénytelen voltam nézni, és kétségbeesetten pillantottam Harryre, akinek álla megfeszült a dühtől.

- Jó újra látni Bo! - incselkedett Jake.

A figyelme aztán visszairányult Harryre, aki feszülten bámult rám. Egészen addig, míg Jake ököllel a gyomrába ütött. Egy nyögés hagyta el szétnyílt ajkait, a test kissé meggörbült, miközben a hasához kapott. Tudtam, hogy ivott, a levegő erősen alkoholszagú volt körülöttük. Jake ismét emelte az öklét.

- Ne! - figyelmeztettem.

A könyökömet erősen az engem lefogó férfi hasába nyomtam. Az szitkozódott, majd ellökött magától. Gyorsan kiment a sikátorból az utcára, nyilván nem örült, hogy nem hagytam magam. Azonnal Jake és Harry közé álltam. Jake nevetgélt, és ujjaival az arcom felé nyúlt, de gyorsan eltoltam magamtól.

- Nem kellene foglalkoznod vele, bébi.

Lehajtotta a fejét az enyémmel egy vonalba.

- Én megadnám neked azt, amire vágysz.

Nem igazán volt időm végiggondolni, mit csinálok. Felemeltem a jobb kezemet és az erősen csattant az arcán. Az ütés hatására Jake fejét is elfordította. A mellkason fel-alá mozgott, ahogy egyre szaporábban vettem levegőt. Hallottam Harry mély nevetését a hátam mögött. Jake mérgesen nézett rám, aztán a tekintete a mögöttem álló Harryre vándorolt.

- Egy lány kell, hogy megvédjen téged - kötekedett Jake.

Mindketten tudtuk, hogy ezzel csak provokálni fogja őt. Harry ellökte magát a faltól és elindult Jake felé.

- Az Isten szerelmére Harry! Állj meg!

Erősen visszatoltam, és a mozdulat jóval hatásosabban sikerült, mivel részeg volt. Máskor ennyitől a teste meg sem moccant volna. A göndör fürtjei kócosan a homlokába lógtak, a máskor szikrázó zöld szemei most tompán néztek rám. A gyönyörű arcán sérülések látszottak a számtalan ütés után. Megfordultam, a hátam szinte súrolta Harry mellkasát, ahogy védekezően előtte álltam. A kezeim remegtek miközben felnéztem Jake vigyorgó arcára.

- Csak menj! - mondtam neki.

Meglepődtem mikor Jake lassan megfordult és elsétált.

- Még látjuk egymást, Styles!

Finoman hátradőltem, Harry meleg lehelete a nyakamat csiklandozta. Megkönnyebbülés futott végig rajtam.

- Óh, és téged is, gyönyörűm!

A megjegyzés persze feldühítette Harryt, és éreztem, ahogy mozgolódik mögöttem. Gyorsan megfordultam, és kétségbeesetten próbáltam ott tartani. A kezeimmel megfogtam az arcát és magam felé fordítottam.

- Nem, nem - mondtam. - Nézz rám! - a hangom szándékosan nyugodt volt, ahogy próbáltam lenyugtatni.

A figyelme rám összpontosult, amíg biztos nem voltam benne, hogy Jake elment. Még mindig szaporán szuszogott, de legalább azt sikerült megelőznöm, hogy Jake-kel foglalkozzon.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now